Sinner- Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 nu am gasit despre ea pe nicaieri, ce bujii sa ii iau? ce fel de? de baterie? si ca si marime ce dimensiuni.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Uite codurile de la www.louis.de. Vorbesti cu danny_motors de-aici de pe forum ca iti aduce fara comision. Baterie Saito: 10036802 - SAITO BATTERIE WARTUNGSF. CTX9-BS/YTX9-BS Baterie Varta: 10036732 - VARTA BATTERIE WARTUNGSF. YTX9-BS/CTX9-BS 50812 Bujii NGK: 10035032 - ZUENDKERZE NGK CR9EH-9 Daca nu ma insel tu ai CBR 600 F, PC35. Sper sa nu ma insel. Daca ma insel, nu astea sunt codurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 iti trebuie bujii din alea micutze cu motz in varf si baterie d'aia mica si patratzoasa in care clipoceste niste apa daca o balangani. asfalt uscat si sa te bucuri de ele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poppy Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 eu iti recomand bujii ngk Iridium, pt F4 sunt NGK CR9EHIX-9 si cred ca mai sunt la reducere cu vreo 12 euro...si un filtru de aer K&N si vei simti diferenta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Iunie 27, 2006 Autor Share Postat Iunie 27, 2006 momentan nu is in masura de a o alerga la adevarata ei potentza, dar oricum vreu sa ii iau consumabile mai.."da calitate" ca sa zic ashea.. faza asta cu "are d'alea cred.." e nasoala ca daca iau si o iau in mana?) hai bafta multumesc mult. p.s. sar'na nenea kelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 iti trebuie bujii din alea micutze cu motz in varf si baterie d'aia mica si patratzoasa in care clipoceste niste apa daca o balangani. asfalt uscat si sa te bucuri de ele! Gresit : nu clipoceste nimic in baterie pentru ca e cu gel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 nu clipoceste nimic in baterie pentru ca e cu gel. Bleah, e manelista... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Iunie 27, 2006 Autor Share Postat Iunie 27, 2006 iar bujia nu vreu sa fie gipsy under cover..sa se inegreasca dupa trecerea timpului hea hea.. fuck is chiar ma gandema cand o sa inceapa off top deci pana la urma ce bujii sa bag? iridium am inteles dar de care..:-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 iar bujia nu vreu sa fie gipsy under cover..sa se inegreasca dupa trecerea timpului hea hea.. fuck is chiar ma gandema cand o sa inceapa off top deci pana la urma ce bujii sa bag? iridium am inteles dar de care..:-? cu motz, evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Iunie 27, 2006 Autor Share Postat Iunie 27, 2006 clar fuuutui.. motul face patina sa alunece mai cu sarg.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Ai banu? bagi iridium. Nu ai? Merge foarte bine si cu normale. NGK sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Iunie 28, 2006 Autor Share Postat Iunie 28, 2006 true ..true Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate