marius45jml Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Salut pe toata lumea,este prima data cand intru pe acest site ,il consider foarte frumos,as vrea (daca se poate) sa vin si eu cand va intalniti sa merg si eu cu voi la plimbare doar ca sa vad cum este, plss astept un raspuns! <small>--- Mesaj completat în 28 Feb 2008 00:57 -------------</small><br/>SCUTERUL MEU NU ESTE CINE STIE CE DAR SUNT UN INPATIMIT AL MOTOARELOR DAR CA DE OBICEI NU AM BANI Pai tu ai scuter ca al meu...............asa ca poti sa faci prezenta linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Februarie 28, 2008 Autor Share Postat Februarie 28, 2008 Pai tu ai scuter ca al meu...............asa ca poti sa faci prezenta linistit. M3 de-ala? Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Sa revenim la subiect..................pana la urma mergem la Stafanesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Februarie 28, 2008 Autor Share Postat Februarie 28, 2008 Sa revenim la subiect..................pana la urma mergem la Stafanesti? Tare mi-e teama ca weekend-ul asta n-am sa pot ajunge nici la intrunire Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Sa revenim la subiect..................pana la urma mergem la Stafanesti? Cu parere de rau, anunt ca nici eu nu pot da duminica aceasta pe la intrunire. Voi fii plecat din Bucuresti... Va urez distractie placuta si drum fara incidente! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Februarie 28, 2008 Autor Share Postat Februarie 28, 2008 Cu parere de rau, anunt ca nici eu nu pot da duminica aceasta pe la intrunire. Voi fii plecat din Bucuresti... Va urez distractie placuta si drum fara incidente! Bafta! Distractie placuta Te duci la plaja? Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Distractie placuta Te duci la plaja? Asfalt uscat si salutari cu farul! Nu As fi vrut eu... Lipsa de fonduri. Ma duc la peris sa-mi ajut colegul cu balta Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Se pare ca Vladu si Alias o sa lipseasca.......................se mai anunta careva ca nu vine..........sau invers? Ca sa stiu cum imi fac planurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magu Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 >>>>>io unu vin(80%)..........s-ar putea sa fie ultima iesire cu Aprilia(in curs de vanzare ) >>>>>pana la urma unde are loc iesirea?????? >>>>>gasisem un loc super aici la padure la mogosoaia .........plus ca locuiesc aici, iar daca avem nevoie de ceva imediat se rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 pai dak nu veniti voi..pe care v-am cunoscut nu mai vin nici yo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Se pare ca Vladu si Alias o sa lipseasca.......................se mai anunta careva ca nu vine..........sau invers? Ca sa stiu cum imi fac planurile. nici eu nu-s sigur ... am de renovat camera stii tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Februarie 29, 2008 Autor Share Postat Februarie 29, 2008 Ca sa fie setul complet, aseara mi s-a bulit ambreajul, mai exact cele 3 arcuri arcuri care tin sabotii Asa ca vre 2 sapt o sa cam stau pe bara din lipsa de fonduri ( Ambreajul nu se poate desface decat cu pneumatica... Asfalt uscat si salutari cu farul! PS - Poate vin cu conserva la Circ, daca timpul imi permite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Alias daca vrei acele arcuri ti le dau eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Februarie 29, 2008 Autor Share Postat Februarie 29, 2008 Alias daca vrei acele arcuri ti le dau eu... Salut si multumesc. Momentan insa sunt pe drojdie rau cu banii. Oricum tre sa ma duc cu el la service sa-mi desfaca ambreajul pe pneumatica. Mi-am rupt o coada de patent si o surubelnita incercand sa-l desfac eu Multumesc mult inca o data. Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 nu iti cer nici un leu,vii si le iei doar....si te duci la service sau unde sti tu...sa ti le puna daca la asta te referi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 pai dak nu veniti voi..pe care v-am cunoscut nu mai vin nici yo Pai pe mine si pe Mikron deja ne cunosti...................iar daca faci prezenta o sa cunosti si restul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Februarie 29, 2008 Autor Share Postat Februarie 29, 2008 nu iti cer nici un leu,vii si le iei doar....si te duci la service sau unde sti tu...sa ti le puna daca la asta te referi.. Ms mult. Ambreajul meu este cu 3 saboti deci si cu 3 arcuri. Cel vechi al tau era cu 2oua. Multumuesc mult oricum - super baiat Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 (editat) vin dar dupa cum se inghesuie lumea..tind sa cred ca zicem PAS duminica asta alias, vladul si mai nou (cred) cosminake nu pot venii mai intra cineva la black list ? sau cine stie?! avem si lume care vine si nu anunta (surprize ) Editat Februarie 29, 2008 de kidmeister Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 daca e vremea ok, eu cred ca ajung pe la 14:00 la circ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutzsrl66 Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 vin si eu duminica sunt mai nou pe aici deci este prima intalnire la care vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 dak va anuntati mai multi aici sosirea duminica vin...dak nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m22 Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Cumparaturi o sa facem presupun de la Billa Dr. Taberei. Eu stau la 4,45 min. de Billa asa ca nu are rost sa vin la circ pt. ca apoi sa ma intorc in cartierul meu iubit ! Marius te rog trimite-mi nr. tau de telefon la mario.clement22@gmail.com pt. discutii lamuritoare asta este pt spyridusa, Happy Spring ! Sa ne vedem cu bine duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTIANUS Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Cumparaturi o sa facem presupun de la Billa Dr. Taberei. Eu stau la 4,45 min. de Billa asa ca nu are rost sa vin la circ pt. ca apoi sa ma intorc in cartierul meu iubit ! Marius te rog trimite-mi nr. tau de telefon la mario.clement22@gmail.com pt. discutii lamuritoare asta este pt spyridusa, Happy Spring ! Sa ne vedem cu bine duminica vin si eu duminica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madutza Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Mhei, ma anunt si eu duminica ( 90%) . Vin numai la circ , nu stiu cum a ramas daca mai faceti un gratarel sau ceva dup-aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Se pare ca vine ceva lume la circ. #m22 nu stiu ce ai vrut sa zici cu Dr. taberei Vedem la fata locului ce cumparam si de unde............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate