CostinALN Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Sal Costi. Ce zici te bagi si tu cu fapta nu doar cu vorba in weekend? NU promit nimic...vedem.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Dak se tine ceva ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 6, 2007 Autor Share Postat Martie 6, 2007 Dak se tine ceva ma bag si eu Va asteptam cu drag si pe tine si pe Costy. Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 frumos frumos..reverse tare murdar tii scuterul Daca ala e scuter mudar in seamna ca al meu e ultra , mega , oscar rapanos. Ps:Nu prea am yo grija sa-l sterg , ca oricum se face la loc ...... ploaie , noroi .... Ps:Eu il sterg numai cand am chef(asta cam rar).... sau cand e prea rapanos si se vede urat de tot .... in rest nu's ca unii din cartier de la mine care daca a sarit un strop de noroi ..... vai doamne ce urat se vede si tre sa ma apuc sa-l sterg. Asfalt uscat si salutari cu faru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 10, 2007 Autor Share Postat Martie 10, 2007 Salut. Cine vrea sa ne intalnim azi, sau maine? Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 Maine e cel mai bine ca eu azi tre sa ma duc sa fac pana ca am luat un cui pe roata din spate ( si tre sa mai curat si carburatorul (, ramane pe maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 10, 2007 Autor Share Postat Martie 10, 2007 Maine e cel mai bine ca eu azi tre sa ma duc sa fac pana ca am luat un cui pe roata din spate ( si tre sa mai curat si carburatorul (, ramane pe maine Salut. OK ramane pe maine. Ori la 13:30 la Metrou la Titan (gura de metrou cea mai apropiata de magazinul Titan) ori la Circ in parcare (cum intri de pe Stefan cel Mare) la 14:15. Cine mai este amator? Cu cat mai multi cu atat mai bine! Asfalt uscat si saluatri cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cottoninio Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 (editat) Ma bag si eu....si zic k ar fi mai bine la circ...mai vb cu inca un prieten sa vina si el cu lastunelu' lui sa dam si noi mai multi o tura.... daca se hotaraste ceva sigur va rog sa ma anuntati si pe mine pe mess sau mail ( cottoninio@yahoo.com ) P.S. duminică: Cer acoperit. Maxim 55° F. / 13° C. Vânt NE 6 mph. / 10 km/h. cu toate k si eu merg pe orice fel de vreme Editat Martie 10, 2007 de cottoninio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 prezent,ziceti la ce ora dar dupa 12 sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cottoninio Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 (editat) Tot asa zic si eu.... dupa 12... ce ziceti ramane sa ne intalnim la 14:15 in capatul aleei circului (cum intri de pe Stefan cel mare) sau mai tarziu?? Editat Martie 10, 2007 de cottoninio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 Tot asa zic si eu.... dupa 12... ce ziceti ramane sa ne intalnim la 14:15 in capatul aleei circului (cum intri de pe Stefan cel mare) sau mai tarziu?? hai ca am stabilita asa , ora 14 in fata la circ...sa strigati PREZENT care veniti ...stam vreo 15-20 de minute in caz ca mai vine cineva...sau daca intarzie cineva mai mult sa zica ca sa stim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 10, 2007 Autor Share Postat Martie 10, 2007 hai ca am stabilita asa , ora 14 in fata la circ...sa strigati PREZENT care veniti ...stam vreo 15-20 de minute in caz ca mai vine cineva...sau daca intarzie cineva mai mult sa zica ca sa stim Salut si PREZENT. Reverse ne vedem la 14:00 in acelasi loc ca si data trecuta, iar restul, ramane asa in fata la circ, cum intri de pe Stefan cel Mare. Care mai vine sa strige prezent. Asfalt uscat si salutari cu farul (ca mi-am luat beq )! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cottoninio Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 Prezent, se stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 Prezent si yo , sper sa ma tina cauciucul spate , mai dau o tura dimineatza prin targ sa ma interesez de un cauciuc . Intrarea de la stefan cel mare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cottoninio Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 dap intrarea de la stefan cel mare... vis a vis de policolor, cum vi dinspre statia de metrou stefan cel mare , o sa vezi pe dreapta policoloru' si pe stanga o alee care are scoar pe mijloc din cate imi aduc eu aminte acolo undeva o sa fim, pe stanga.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 11, 2007 Autor Share Postat Martie 11, 2007 Hai ca e de bine daca ne strangem mai mult. Tare mi-e frica sa nu iasa urat daca dam vreo tura, sa nu vrea careva sa ne arate ce ZMEU este el... Mare atentie si ochii cat cepele, ba cat verzele! Hai sa conducem prudent si sa nu ne spargem in figuri. Asfalt uscat si salutari cu farul! PS - Sa veniti la costum ca se lasa cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 uau , imi pun costumu ala bun ptr Paste s`ar putea sa intarzii eu 15 minute, dar nu cred...oricum v-am anuntat dinainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 11, 2007 Autor Share Postat Martie 11, 2007 (editat) Salut. Ne vedem la 14:00 in parcare la Circ. Dupa ultima strigare o sa fim : Reverse, cottoninio, baby_boy_gabi si alias (adica ME ) Daca astrele sunt favorabile poate apare si Costy, cu toate ca recent nu a mai confirmat nimic (i-am dat si PM si tot nu...). Costy ceva ceva? uau , imi pun costumu ala bun ptr Paste s`ar putea sa intarzii eu 15 minute, dar nu cred...oricum v-am anuntat dinainte Sfertul academic e valabil pentru toti, chiar si fara sa anunte in prealabil zic eu, nu? Asfalt uscat si salutari cu farul! Editat Martie 11, 2007 de alias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cottoninio Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 (editat) Cateva poze, facute de mine la intalnirea de astazi, 11 martie 2007, speram sa se faca un obicei din a ne intalni in fiecare duminica dupa amiaza in locul deja stiut, la intrare pe aleea circului Editat Martie 11, 2007 de cottoninio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 Parca erau mai multe poze sau alea ink nu sunt puse pe site? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cottoninio Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 Parca erau mai multe poze sau alea ink nu sunt puse pe site? Trebuie sa mai puna si alias poze...astea erau facute cu ap meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 (editat) e frumos cand sunteti multi... cum or sa fie +20 grade ma alatur si eu voua traiasca runneru lu Costy ca l-a scos la plimbare Editat Martie 11, 2007 de Sima7x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 (editat) Trebuie sa mai puna si alias poze...astea erau facute cu ap meu Stiu , imi pare rau ca nu ma tinut cauciucul ( Editat Martie 11, 2007 de baby_boy_gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cottoninio Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 pacat k nu te-a tinut cauciucul.... noi am fost pana la mogosoaia... a fost frumos..... din astia care ati mai fost azi... dati add pe mess la "cottoninio" salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 (editat) data viitoare vin si eu ca vad ca a fost frumos! daca stiam, veneam azi ...dar n-am stiut ps: cine avea piaggio sfera aia neagra? Editat Martie 11, 2007 de Alex_16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate