o_kellu Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 la fara 10.....ramane stabilit...hai sa ne vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 12, 2007 Autor Share Postat Martie 12, 2007 la fara 10.....ramane stabilit...hai sa ne vedem... K. Go go go! 18:50 la Mc. Drive-ul de la Dristor in parcare. Pot sa stau pana pe la 20:00 cred vb. Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cottoninio Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 (editat) de acord si eu sa facem alt topic pt logouri....de acord si cu propunerea ta pt nume.... P.S.1 Am mai facut 2 logouri dragute P.S.2 Alias si kellu.... v-a cam prins ploaia...aiurea dar banuiesc k nu e nici o problema Editat Martie 12, 2007 de cottoninio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Salut Costy. Cand sunt facute pozele alea din Herastrau? Sunt facute ieri seara, dupa ce ne-am rezolvat problemele am iesit sa mancam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cottoninio Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Off-Topic -> alias, cand vi sa imi dai si mie add pe mess k vreau sa vb ceva cu tine pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 sa stabilit ceva csp , csb sau 49ers cum ramane ca sa stiu ce set de logouri sa creez sa le punem la dezbatere, timpul e scurt ,ah apropo un imn ceva..... ma gandeam la mel Hammerfall-hearts on fire am bagat-o acolo la download sa va faceti o parere adaugati id-ul meu : skynetplus2007 sa mai vb salutari cu farul si asfalt uscat sa stabilit ceva csp , csb sau 49ers cum ramane ca sa stiu ce set de logouri sa creez sa le punem la dezbatere, timpul e scurt ,ah apropo un imn ceva..... ma gandeam la o melodie "hammefall - hearts on fire" adaugati id-ul meu : skynetplus2007 sa mai vb salutari cu farul si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 sa stabilit ceva csp , csb sau 49ers cum ramane ca sa stiu ce set de logouri sa creez sa le punem la dezbatere, timpul e scurt ,ah apropo un imn ceva..... ma gandeam la mel Hammerfall-hearts on fire am bagat-o acolo la download sa va faceti o parere adaugati id-ul meu : skynetplus2007 sa mai vb salutari cu farul si asfalt uscat gandeste-te putin ca daca ramane csb va fi doar pt cei din bucuresti si va fi cumva neindreptatit fata de cei din afara bucurestului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 12, 2007 Autor Share Postat Martie 12, 2007 Salut. Pozele facute azi in parcarea de la Mc. Drive din Dristor, me & o_kellu: Chiar imi pare rau ca nu am facut mai multe poze, probabil mi-a speriat ploaia aparatul Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cottoninio Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 S-a facut si topicul clubuletului(traiasca alias)... sper ca nu deranjez pe nimeni ca dau link-ul aici avand in vedere k tine tot de motociclism.ro, va asteptam aici sa va spuneti parerile /index.php?showtopic=84882 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 13, 2007 Autor Share Postat Martie 13, 2007 Off-Topic -> alias, cand vi sa imi dai si mie add pe mess k vreau sa vb ceva cu tine pls Off-Topic -> Salut. Acum am vazut mesajul. Eu nu mai folosesc YM sau orice alt soft de IM din motive personale. Poti oricand sa-mi dai un PM pe Motociclism.ro Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 Azi mi-am schimbat ambreiajul , maine imi vine cauciucul :D, cand iesim la o plimbare ???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 15, 2007 Autor Share Postat Martie 15, 2007 Azi mi-am schimbat ambreiajul , maine imi vine cauciucul :D:D, cand iesim la o plimbare ???????? Bravo. Nu mai umbla asa cu cauciucul ala ca poate sa-ti explodeze si mai ales NU MAI FA BURNOUT cu el asa!!! Duminica iesim sau poate mai repede Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 15, 2007 Autor Share Postat Martie 15, 2007 Propun sa mutam locul de intalnire in capatul parcarii, unde se termina square-ul respectiv, exact langa Circ. De ce? Simplu, data trecuta cand ne-am apucat toti sa-i dam forja, erau oamenii aia doi saracii pe banca si au inghitit tot fumul, ca sa nu mai zic de galagia pe care am facut-o ;0 Nu ducem lipsa de probleme nu? Acolo ne-am putea manifesta mai pe deplin, cu toate ca ar fi mai civilizat daca am sta potoliti, cel putin sa nu deranjam pe nimeni... Propun sa mutam si ora, ceva de genul 12:00, ca sa avem timp sa discutam si sa ne plimbam mai mult Propun ca toti cei care vin sa aiba o vaga idee macar despre notiunile de mers in grup, formatii (zig-zag, sir indian si doi cate doi), semne (semnele cu mana folosite in traficul international) AUTOCONTROL!!! Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 Bravo. Nu mai umbla asa cu cauciucul ala ca poate sa-ti explodeze si mai ales NU MAI FA BURNOUT cu el asa!!! Duminica iesim sau poate mai repede Asfalt uscat si salutari cu farul! gata , l-am schimbat , nu mai face bum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 buna idee ... ave alias god of scooters Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 16, 2007 Autor Share Postat Martie 16, 2007 gata , l-am schimbat , nu mai face bum Bravo. Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 Deci pana la urma ramane la 12:00? Si ma primiti si pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 17, 2007 Autor Share Postat Martie 17, 2007 Deci pana la urma ramane la 12:00? Si ma primiti si pe mine? Sal. Sigur ca te primim, oricine este binevenit, atata timp cat conduce prudent Asfalt uscat si salutari cu farul! PS - Cred ca tot la 14:00 ramane pana la urma, urmareste topic-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cottoninio Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 Eu unu nu cred k pot ajunge mai devreme de 14:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 Eu unu nu cred k pot ajunge mai devreme de 14:00 Da,si eu intre 13:00 si 14:00 , pana la urma mergem la gratar sau facem intalnire normala?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cottoninio Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 mergem la gratarescu mah, sa fie frumos... vedem cati ne strangem, frumos... facem un calcul punem bani si merem la branesti in padure acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 mergem la gratarescu mah, sa fie frumos... vedem cati ne strangem, frumos... facem un calcul punem bani si merem la branesti in padure acolo okidoki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 o dam parte in parte cu ursii ) poate dam chiar si o liniuta cu ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 o dam parte in parte cu ursii ) poate dam chiar si o liniuta cu ei bine ca mi-am pus rolele alea de demaraj sa vina si costy clipcea ca el mai are sanse cu ursii la scandal CALICEA,ai auzit ba fatalaule???sa vii si tu,sau iar te dai la fund ca deobicei??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cottoninio Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 cu un pui de urs pot sa o dau si eu M WAHAHAHAAH..... abia astept ziua de maine :D:D:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate