barboge Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Kidule, patch-uri faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Iulie 30, 2010 Autor Share Postat Iulie 30, 2010 fac fac:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Dom'le Darian ... cu seaua mea cum ramane ? Te laudai ca o sa vii mai des pe la mare . Ai venit odata si nici macare atunci nu m-am intalnit cu tine . Shame on me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Am fost week-end-ul trecut...Chiar,am uitat sa te sun. .Cand faci o pauza de mers cu mobra,vorbeste cu @dkid,sa te vezi cu el,si sa mi-o aduca frati-su,cand mai are drum incoace.Dac-o trimitzi prin curierat,ar ajunge a 2-a zi,da' te si costa vreo 20 ron/drumul...poate vrei si vreo broderie,ceva...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Vad eu cum fac ... ne mai auzim la telefon daca vii la mare ... si nu ... nu ma pot desparti de mobra cateva zile ... nici daca ploua ... poate doar cand o ninge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xvs650 Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Backrest by DARIAN production in association with ME ....durata doua zile cu suport cu tot...rapid si eficient.....Mobra:..Dragstar xvs1100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumushummus Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 da frumos mai baga nene o broderie sa vedem ce digitizezi........ eu m-am saturat de camasi si boxeri ..... he he Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Kiddule, uite cam ce patch-uri as vrea sa-mi faci, dar in primul rand ma intereseaza pretul: dimensiuni 12x10 cm dimensiuni 35x25 cm Multumiri anticipate si bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat August 11, 2010 Autor Share Postat August 11, 2010 Kiddule, uite cam ce patch-uri as vrea sa-mi faci, dar in primul rand ma intereseaza pretul: dimensiuni 12x10 cm dimensiuni 35x25 cm Multumiri anticipate si bafta! cate patchuri vrei?cate unu din fiecare model?cate 10?cate 100? nu am cum sa iti fac de 35/25...cel mai mare model pe care il pot face e de 30/20.POT sa le fac din bucati dar e complicat ....daca e asa de important sa fie cu 5 cm mai mare...vedem..ne descurcam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 (editat) E super bine si 30/20. Deocamdata cate unul din fiecare. Astept un semn. Multumesc. Si mai ales preturi. Editat August 11, 2010 de barboge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih77ro Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 sal, as vrea sa-mi fac inca o sa pt pasager.....adica chiar o sa nu ce am in momentul asta ca ma omoara nevasta pun o poza sa vezi ce am acuma si as vrea ceva mai lat,moale si ergonomic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 (editat) sal,as vrea sa-mi fac inca o sa pt pasager.....adica chiar o sa nu ce am in momentul asta ca ma omoara nevasta pun o poza sa vezi ce am acuma si as vrea ceva mai lat,moale si ergonomic Si eu am vrut sa fac un sa pentru sotia mea, dar la un moment dat am observat ca pe un virago de 535 e un sa destul de lat si ergonomic pentru ea. Asa ca acum plimba cu motorul lui PS: am vazut piesele motorului tau la Zoli. A iesit bestial. Bafta! Editat August 12, 2010 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat August 12, 2010 Autor Share Postat August 12, 2010 E super bine si 30/20. Deocamdata cate unul din fiecare. Astept un semn. Multumesc.Si mai ales preturi. pe ce vrei patchurile alea?pe piele neagra?pe o bucata de blug? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barboge Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Pe blug. Sau pe ce crezi tu ca iese/vede mai bine. Multumiri. Pret? Hai cu pretul ca sa stiu cum ma strang. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat August 12, 2010 Autor Share Postat August 12, 2010 Pe blug. Sau pe ce crezi tu ca iese/vede mai bine. Multumiri. Pret? Hai cu pretul ca sa stiu cum ma strang. in primul rand daca pe primul ti-l fac de 12/10 cum ai zis...nu o sa se vada mare lucru din virago/barboge.... in al 2-lea rand,daca ti-l fac pe o bucata de piele nearga nu mai trebuie sa "umplu" spatiul ala negru ceea ce scade cateva mii de impunsaturi (f important pt pret) Mesaj completat un vulturash : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
84ECV Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 O alta creatie marca Darian. Before and after... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat August 23, 2010 Autor Share Postat August 23, 2010 pt cei care intreaba de preturi fara sa imi dea detalii: digitizarea pt ceva de pana la 6/6(cm) -50 ron broderia in sine -50 ron.asta pt o comanda "unica".in cazul in care este vb de mai multe broderii pretul se negociaza. ce trece de dimensiunile astea se taxeaza corespunzator,adica in sus:) pt cei care ma intreaba de patchuri sau sigle complete(cele 2 rockere[sus/jos] plus patchul central) 150 digitizarea+100 per patch.DACA se comanda o cantitate mai mare(nu 1 bucata sau 2) normal ca pretul se negociaza. daca aveti alte intrebari :0745.072.750 intre orele 11.00-23.00 bafta maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 pt. cei interesati: am computerul stricat si nu pot intra pe net ca de obicei.dar telefonul inca functioneaza asa ca va astept. multumesc pt atentie Mesaj completat Saptamina asta,am facut si-o sea de chopper.De chopper ,in adevaratul sens al cuvantului ...! Sea care se poate folosi in 2 variante - gen "hard ass",visinie,sau mai "soft",cu un plus de burete,neagra : Mesaj completat Evident,s-a rezolvat si problema cu computatoru' ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Octombrie 2, 2010 Autor Share Postat Octombrie 2, 2010 f tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 pt. cei interesati: am computerul stricat si nu pot intra pe net ca de obicei.dar telefonul inca functioneaza asa ca va astept. multumesc pt atentie Mesaj completat Saptamina asta,am facut si-o sea de chopper.De chopper ,in adevaratul sens al cuvantului ...! Sea care se poate folosi in 2 variante - gen "hard ass",visinie,sau mai "soft",cu un plus de burete,neagra : Mesaj completat Evident,s-a rezolvat si problema cu computatoru' ... Si eu vreau sa fac un sea pasager, si m-am gandit la aceasta varianta. Sunteti siguri ca o sa tina pasagerul? de la vibratii poate sa apar surprize ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 Si eu vreau sa fac un sea pasager, si m-am gandit la aceasta varianta. Sunteti siguri ca o sa tina pasagerul? de la vibratii poate sa apar surprize ... Ce intelegi prin "surprize"...? C-o sa cedeze fieratania? Crede-ma ca la cat de grea si groasa era tzeava,putea sa tzina si 2 pasageri...! Oricum,cu partea metalica a venit clientul .I le-a facut altcineva,eu am facut doar buretele si croiala.Cica tablele au fost indoite cu ciocanu',dar tzin sa va spun ca sunt foarte bine realizate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 29, 2010 Share Postat Decembrie 29, 2010 Ahoi! M-ar interesa sa fac o sea custom Asta e seaua (e de yamaha dragstar 1100cc) Si a-si dori asa ceva facut pe ea Ce imi poate spune cu aproximatie cu cat ar face-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 29, 2010 Share Postat Decembrie 29, 2010 Cam 80-90 ron.Asta,daca folosesc insertie de material albastru si gri.O singura nuanta de albastru,cu 2 ar fi cam prea incarcat - daca vrei musai,pot si cu 2...Facut din broderie,tre' sa-ntreb...Da' fii sigur c-o sa fie mai scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Decembrie 29, 2010 Autor Share Postat Decembrie 29, 2010 Ahoi! M-ar interesa sa fac o sea custom Asta e seaua (e de yamaha dragstar 1100cc) Si a-si dori asa ceva facut pe ea Ce imi poate spune cu aproximatie cu cat ar face-o? de brodat pot sa o brodez dar nu o sa iasa asa cu "ape" cat ii haul.tot ce ai tu acolo in degrade ar iesi intr-o singura culoare SAU in 2 culori diferite dar in orice caz nu in ape/degrade.daca vrei mai multe amanunte pot sa folosesti cu incredere nr meu de tel: 0745 082 750-kidu...intre 10.00-23.00. bafta maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Decembrie 29, 2010 Share Postat Decembrie 29, 2010 (editat) Apropo de model cu flacari...Am facut acu' vreo o luna o sea,inclusiv buretele.Pe locul din spate,am cusut niste flacari. In fatza,doar conturate (si-n relief). Aia cu rosu,e cea facuta de mine.Cea cu galben,sea Corbin,a fost modelul. Ce-am mai vazut pina acuma,model cu flacari,erau cu insertie de material colorat,inclusiv asta originala,de la Corbin. Editat Decembrie 29, 2010 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate