dkid Postat Aprilie 19, 2011 Autor Share Postat Aprilie 19, 2011 Salut Darian ! Ce mai zic sheile de Virago ? Toate cele bune ! miercuri ajung broderiile la darian asa ca de joi-vineri incolo poti sa il intrebi daca a avut timp de ele:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Povestea seilor de Virago si Dragstar care au trecut prin mana lui @Darian, cu ocazia asta imi ofer respectul pentru munca lui!O sa revin cu poze mai de calitate dupa montare pe "jucarii" Bafta si Succes in munca @Darian! * meserie! arta si precizie. sa nu ti-o iei in cap acuma, Dariane, dar mi-ai intrecut asteptarile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 aici'i o alta colaborare dkid & darian: /index.php?/topic/291524-reparatii-sei/page__view__findpost__p__2845325 ... artisti din toate punctele de vedere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Februarie 11, 2012 Autor Share Postat Februarie 11, 2012 o intrebare pentru domnu Darian...daca nu deranjez... cat ma consta o schimbare din seaua pasagerului din forma initiala + adaugare spatar pasager si marirea spatarului de la sissy-bar, ca in modelul de mai jos? un pret pentru tot tacamul si unul numai pentru seaua pasagerului... multumesc anticipat! o proba cu broderia pt dvs her rommel.cum iti spuneam si la tel,nu am avut nici o bucata de material care sa fie spre visiniu asa ca am facut pe ce am avut.,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Februarie 11, 2012 Share Postat Februarie 11, 2012 Vin si eu cu o lucrare a maestrilor! /index.php?/topic/291524-reparatii-sei/page__pid__3030096__start__960__st__960#entry3030096 se pricep baietii...la mai multe!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 (editat) o proba cu broderia pt dvs her rommel.cum iti spuneam si la tel,nu am avut nici o bucata de material care sa fie spre visiniu asa ca am facut pe ce am avut.,,, arata bine...pe visiniu o sa fie si mai bine...dar cununa de lauri nu e cam subtire? Editat Februarie 12, 2012 de rommel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Februarie 12, 2012 Autor Share Postat Februarie 12, 2012 arata bine...pe visiniu o sa fie si mai bine...dar cununa de lauri nu e cam subtire? hm,nu e .sunt pastrate proportiile.ce te induce in eroare e ca in poza,are si un efect de umbra oarecum care iti lasa senzatia ca e putin "umflata" cununa aia....daca o fac mai mare...o sa fie disproportionata .dar daca vrei...o fac si mai mare,np Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 ok atunci las-o asa...daca asta e fontul de care mi-ai spus la telefon atunci e foarte bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cubamarian Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 cumpar sa pentru VN800 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 (editat) cumpar sa pentru VN800 . Ahoi! Sea custom sau sea stock de VN 800? Aici e topic de sei custom! Editat Aprilie 10, 2015 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cubamarian Postat Aprilie 10, 2015 Share Postat Aprilie 10, 2015 nici nu conteaza, mie platforma imi trebuie ca am modificat un shadow 600 si am construit cadrul pentru o sa de vn800, deci orice sa e buna atat timp cat e stock platforma ei , am mai pus un anunt si in sectiunea de Vulcan poate apare ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate