ady2inkubus Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 am gasit asta dimineatza......http://www.click.ro/actualitate/din_tara/Motociclist-omorat-sofer-neatent_0_944305585.html stie cine ceva/... Mesaj completat am gasit asta dimineatza......http://www.click.ro/actualitate/din_tara/Motociclist-omorat-sofer-neatent_0_944305585.htmlstie cine ceva/... http://www.ziar.com/articol-din-ziar.php3?...article=1828364 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 dumnezeule mare!! informatiile sunt putine,nici macar marca motorului,ca sa stiu daca e un conoscut! o sa intreb astazi.. Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dizzy's Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 (editat) la 1 min dupa accident... Editat Aprilie 24, 2010 de Lt. Navarro Am scos doua poze. Prea dure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Tragic. Dumnezeu sa-l odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
La2ul1 Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Urat asa.... RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Florea Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 (editat) motocicleta e o chinezarie, n-am vazut exact ce din spusele martorilor, motociclistul avea in jur de 60km/h, o tanti cu o masina (suzuki cred) de la o firma de distributie nu i-a acordat prioritate in timp ce incerca sa intre pe sosea de pe marginea drumului, s-a lovit de ea, a picat pe contrasens si a fost spulberat efectiv de un logan avea o casca de 2 lei pusa peste fes care s-a facut bucati pe sosea Dumezeu sa-l ierte....am mers si eu pana acum o luna timp de 5 ani cu asa ceva....mai exact este o motocicleta first bike formula 125 = replica honda cg125.. castile intradevar sunt o bomba mortala,din prima luna mi-am luat o casca cat de cat (vemar)+ echipament complet pro biker , ekipamentu dat de ei = nulitate kinezarii sau nu,sunt moto...fug cu 115,si se opresc la fel ca orice motor de 125....si e tragic ca orice motor ai avea..in situatia de fata omu n-a avut vreo sansa. si ca sa vezi test adevarat... casca lor de plastic s-a desprins de pe moto la 100 la ora...o tineam pt pasager ....si s-a facut praf pe asfalt ...cea mai mare bucata ramasa era cat un mouse de pc iar de atunci n-am mai folosit pt mine sau pasageri ekipament kinezarie oricum,mare ghinion sa mori la 60 la ora si sub un frigider de logan probabil ca si cu echipament full sansele sa fi scapat tot erau mici nici nu stiu cum sa mai zic sa te autoferesti de prosti kiori si inapti daca tot nu putem scapa de ei... cat despre proasta aia care sta comod cu curu pe scaun ferita de ploaie si la caldurica, probabil ai era prea mare efort sa mai si miste capu in alta directie...macar sa fi luat o lectie de viatza. trist RIP Editat Aprilie 25, 2010 de Mihai Florea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 cascati bine ochii bah!!!toti,motociclisti,scuteristi si tot ce tine de 2 roti trebuie sa ne obijnuim cu ideea k suntem invizibili pe asfalt.eu unul nu mai depasesc 100 km/h pe orice drum.si in oras mai ales mai mult de 30 km/h.soferii din romania nu sunt obijnuiti cu motocicletele pe asfalt.R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tassadar Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 la 1 min dupa accident... Ce e aia cu alb in poza 3? RIP pentru decedat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cichician Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Polistirenul de la casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emypavel Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 No comment, RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Nu Âştiu ce cască l-ar fi salvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Banditosul argintiu Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Nu Âştiu ce cască l-ar fi salvat. Dumnezeu sa-l odihneasca. Probabil s-a speriat si n-a mai apucat sa reactioneze. O chestie: Dragi colegi, macar aici scoateti-va auto-reclamele cu cizme, motoare de vanzare... chestii de-astea lumesti! Nu fiti nesimtiti! ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUTZUBIKER Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 Dumnezeu sa-l odihneasca. Probabil s-a speriat si n-a mai apucat sa reactioneze. O chestie: Dragi colegi, macar aici scoateti-va auto-reclamele cu cizme, motoare de vanzare... chestii de-astea lumesti! Nu fiti nesimtiti! ... Aia e semnătura mea care apare în fiecare post de-al meu. Atâta timp cât nici un admin n-a zis nimic de ea eu zic că e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 ea se uita sa vada daca vine vreo masina,o fi vazut motoreta si n-a luat-o-n seama. obiectele mici creaza iluzia unei deplasari lente.ia sa fi fost un T.I.R. oprea imediat. daca vaca punea frana usor, el tocmai trecea si scapa neatins...am impresia ca l-a acrosat usor din spate-dreapta suficient sa-l...degeaba aberez eu, nu se ma ipoate face nimic .Dumnezeu sa-l ierte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Buna ziua,am citit postarile voastre si cred ca tanarul nu a avut nici o vina in producerea accidentului dat fiind faptul ca nemernica aia nici macar nu l-a bagat in seama neacordandu-i prioritate.Pe de alta parte nu cred ca a mai avut timp sa reactioneze iar in momentul in care a ajuns pe contra sens,dupa parerea mea nici un echipament nu-l mai ajuta daca a trecut Loganul peste el.Pacat de el ca avea viitorul in fata.Dumnezeu sa-l ierte si sincere condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate