Just_John Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Cadânele ie exotice, bre, iNpresioneaza!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 unde mai pui ca sunt foarte usuratice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 (editat) cîn' ț'am zis să te iechipeÂşti enduro-cadîn ji să dai o fuga la Zmaieb... puate se lăsa cu ciordeala de ceva frumuseți locale! Mesaj completat unde mai pui ca sunt foarte usuratice cadînele? nu crez... da' fromozețzile locale, nu-i deranj... Editat Mai 9, 2010 de DKWraith2Anen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 (editat) incepe sa aiba aroma ghei topicul asta, la naiba cu femeile, in puii mei, fata =)) Editat Mai 9, 2010 de Carturaru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 (editat) nu-i Gheilord p-aciulea... Editat Mai 9, 2010 de DKWraith2Anen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Buey copchiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii , ati ramas la fel )) ...Timpul a stat in loc pentru voi ? Pot sa fiu OFF-TOPIC si sa spun ca mi-eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor de voooooooooooooooooooi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 unde mai pui ca sunt foarte usuratice Cand un barbat (chiar si imbracat in cadâna ) umbla cu mai multe fomei, este DORIT.. Cand o fomee umbla cu mai multi barbati, este qurva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 (editat) @madalushu: auzi draga, tu nu ai treaba sa uzi lalele si sa tragi iarba in Red District? Ce plm cauti acolo, ti-am zis ca o sa putrezesti de atata umezeala. Vino acilea, la noi, ca se anunta evenimente misto, Grecia style, baby, tre sa bagam un Matroz la apa.... Editat Mai 9, 2010 de Carturaru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Cand un barbat (chiar si imbracat in cadâna ) umbla cu mai multe fomei, este DORIT..Cand o fomee umbla cu mai multi barbati, este qurva.. Da-mi voie sa continui eu... "Cand un barbat umbla cu mai multi barbati, e un poponar imputit! Cand o femeie umbla cu mai multe femei, e visul oricarui barbat!" si acum, pe bune..la prima ta propozitie.."cand un barbat umbla cu mai multe femei..este un pitziponc/cocalar penal", nu DORIT. Parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 si acum, pe bune..la prima ta propozitie.."cand un barbat umbla cu mai multe femei..este un pitziponc/cocalar penal", nu DORIT. Parerea mea Linisteste-te, mandro, n-am mai facut pitziponcisme/cocalarisme d'astea penale de niste ani buni (mai bine de 7-8 ani).. iar atunci nu se stia de pitzipoance si cocalari, asa ca eram DORIT, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 asta a sunat ca un atac direct la cadana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 chill, mandrule..ca era un misto nevinovat. Mesaj completat chill, mandrule..ca era un misto nevinovat. Nu era un atac,mai. Doar o parere la treaba cu "doritul"..ca "animal", JJ e bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 asta a sunat ca un atac direct la cadana adecă ValoXM a pus geana pe cadînă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 asta a sunat ca un atac direct la cadana ..noroc ca am abdomenul, cu cele sase patratele ale sale, ca de piatra.. chill, mandrule..ca era un misto nevinovat. Pai trebuia sa'tz esplic sh'anume ca acum sunt: 1. copil cu_minte 2. non-pitziponc/cocalar penal 3. in stare sa-ti fiu vesnic fidel ..hotul neprins, negustor cinstit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 ..ca "animal", JJ e bun. ezac' ce zice-am... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 adecă ValoXM a pus geana pe cadînă? Adica Valo se plictiseste rau indoor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Nu era un atac,mai. Doar o parere la treaba cu "doritul"..ca "animal", JJ e bun. Eh, vezi? D'aia te iubesc ieo!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 adecă ValoXM a pus geana pe cadînă? dupa cum suna, se pare ca e veche treaba. Ochiul se poate pune de cel putin 2 ori, daca e cazul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Pai trebuia sa'tz esplic sh'anume ca acum sunt:1. copil cu_minte 2. non-pitziponc/cocalar penal 3. in stare sa-ti fiu vesnic fidel ..hotul neprins, negustor cinstit.. Ce ti-e si cu cadanii astia,uooof! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 adecă ValoXM a pus geana pe cadînă? Valo, viseaza de multa vreme la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Eh, vezi? D'aia te iubesc ieo!! cum iti insenineaza ziua un complEment,JJ! si eu am dat bani unor tigani cersetori ca mi-au zis ca-s fromoasa...diferenta intre noi e ca eu platesc pt complimente..trista mai sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 mi se pare exemplara devierea topicului de la ruptele alea doua de la inceput. Good job Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Cand o femeie(+un barbat) umbla cu mai multe femei, e visul oricui fixed... Mesaj completat Adica Valo se plictiseste rau indoor un trial indoor, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Valo, viseaza de multa vreme la mine. Piticanie, eu plang in timp ce f*ec capsuna, gandindu-ma la tine . PS:mergi marti cu mine la Fabio? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Valo, viseaza de multa vreme la mine. deci Valo uNblă cu carena vopsită? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate