Tomek Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 de unde iau un releu de incarcare pentru rs din 97? si cam cat costa unu ? daca vrei iti dau id unui baiat care are piese de rs!dami pm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 (editat) daca vrei iti dau id unui baiat care are piese de rs!dami pm! unu nou la united motors cam cat costa ? Editat Septembrie 1, 2008 de Robi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 salut tuturor!stiti cumva daca se gasesc cumva capacul acela de la saua pasagerului(vreau sa-l fac monopost) pentru rs-ul meu!Nou sau Sh nu conteaza!Un site ceva...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu_m_2005 Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 erau multe porcarii de astea pe ebay.la vreo 100$maxima parca+transport . daca vei cauta oleaca , sigur o sa gasesti.acu nu am timp ca ti`as fi cautat E BUN SAU NU setul motor de la polini?cam care e durata de viata cu un rodaj facut ca la carte?si mers in regim normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 erau multe porcarii de astea pe ebay.la vreo 100$maxima parca+transport . daca vei cauta oleaca , sigur o sa gasesti.acu nu am timp ca ti`as fi cautat E BUN SAU NU setul motor de la polini?cam care e durata de viata cu un rodaj facut ca la carte?si mers in regim normal depinde de mai multe lucruri: -setul daca il pui de la "polini" ii clar k ii de capacitate putin mai mare ceea ce inseamna k trebe putin mai mult ulei de amestec desfaci capacul de la pompa de ulei si te uiti: il ti accelerat la max(cu motorul oprit) si vezi cat mai poti sa tragi de CABLUL care vine la pompa cursa ei ii mai lunga decat cat tragi tu de acceleratie .......... asadar intinzi umpic cablul acela cam cu 5mm (daca DUPA ce ii faci rodaju scoate fum excesiv de mult la orice turatie mai inchide umpic din intinzator) daca nu o sa maresti debitul de ulei sar putea sa ai probleme...... - dupa care sa ai grija cu racirea vezi cam la ce temp iti sta in orash shi daca trece peste 90 grade ar fi bine sa ii pui o termocupla( am mai zis la cineva chestia asta) :) -etc........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 pentru "Grupul Detinatorilor De Rs", asa se merge cu rs`ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 pentru "Grupul Detinatorilor De Rs", asa se merge cu rs`ul Se da super bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu_m_2005 Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 ce merge dracia naibii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 ce merge dracia naibii ) deageaba ,.............. ii el bun si stie sa ii dea ............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iNs0mN1a Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Mi se pare mie sau o ridica din gaz :rock: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Mi se pare mie sau o ridica din gaz :rock: Ti se pare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iNs0mN1a Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Ti se pare! Atunci explica-mi te rog ce se intampla de la 1:30,cum o ridica? Eu zic ca ii atunci ii intra powervalve-ul si trage si destul de ea,tu ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Ti se pare! Ai ridicat RS u p-o roata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu_m_2005 Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 deageaba ,.............. ii el bun si stie sa ii dea ............ eu la baiat ma refeream , nu la motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 (editat) Ai ridicat RS u p-o roata ? Da doar din ambreiaj...altfel nu se ridica, ma rog se ridica si din gaz 5-10cm. Atunci explica-mi te rog ce se intampla de la 1:30,cum o ridica?Eu zic ca ii atunci ii intra powervalve-ul si trage si destul de ea,tu ce zici? Crezi ca trebuie sa traga ambreiaju si sa ii dea 2-3 acceleratii in gol?! Nu , nu trebuie , trebuie doar piscat putin si s-a ridicat. Se vede clar ca ii trage motoreta ff bine, dar nu tot nu merge din gaz. Faza e ca omu schimba ambreiajele cum schimbati voi bujiile:)) Altu care merge tot asa mult http://www.youtube.com/watch?v=oZwnebQUB9A...feature=related Editat Octombrie 6, 2008 de CostinALN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iNs0mN1a Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Crezi ca trebuie sa traga ambreiaju si sa ii dea 2-3 acceleratii in gol?! Nu , nu trebuie , trebuie doar piscat putin si s-a ridicat. Se vede clar ca ii trage motoreta ff bine, dar nu tot nu merge din gaz. Stiu ca se ridica si daca doar "pisti" ambreiajul insa chiar daca il pisti f.f. putin se aude altfel nu cum se aude la el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 (editat) mi se pare mai puternica cea din primul video Editat Octombrie 6, 2008 de Eriksson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 mi se pare mai puternica cea din primul video Da si mie , cel putin are motor de r6 d`o mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 (editat) niciun rs delimitat (stock) nu merge asa evident e modificat oricum are si skill baiatu Editat Octombrie 6, 2008 de Eriksson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 (editat) sry pt dublu post net tzeava :| Editat Octombrie 6, 2008 de Eriksson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 niciun rs delimitat (stock) nu merge asaevident e modificat oricum are si skill baiatu Daca te uitai in clip atent, vedeai ca nu e stock are toba golita si carburatoru mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Daca te uitai in clip atent, vedeai ca nu e stock are toba golita si carburatoru mai mare. Aia nu e toba , e doar galeria si ala nu`i carburatoru e cilindru + chiuloasa + galeria de admisie ( valva reed ) Probabil are set de 165 - 200 si are si galeria modificata pe masura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iNs0mN1a Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 De ce ai crede asta?Ca sa se ridice foarte usor ii punea pinion de 13 si gata(avand in vedere ca lasa pe spate stock - 40). Iar "valve-reed"inseamna asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 De ce ai crede asta?Ca sa se ridice foarte usor ii punea pinion de 13 si gata(avand in vedere ca lasa pe spate stock - 40).Iar "valve-reed"inseamna asta ce vrei sa cred cand arata clar ca si-a golit omu galeria si ca mai pune o poza un set nou ( complet cap - coada )? Stiu ce inseamna reed valve si eu am zis ce se afla in poza a doua in filmuletul de pe youtube. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Aia nu e toba , e doar galeria si ala nu`i carburatoru e cilindru + chiuloasa + galeria de admisie ( valva reed ) Probabil are set de 165 - 200 si are si galeria modificata pe masura. Acum m-am uitat mai atent si intradevar ala nu este carburatorul ci cilindru...pe cilindru scrie Polini deci este de 154cc. Totusi nu i-am inteles powervalva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate