Adventix Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Acum m-am uitat mai atent si intradevar ala nu este carburatorul ci cilindru...pe cilindru scrie Polini deci este de 154cc. Totusi nu i-am inteles powervalva. intradevar nu este un mecanism obijnuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) Acum m-am uitat mai atent si intradevar ala nu este carburatorul ci cilindru...pe cilindru scrie Polini deci este de 154cc. Totusi nu i-am inteles powervalva. de fapt ochelarii mei imi zik k scrie aprilia ;) voi ce vedeti??????????? shi ati vazut ??????? schimba 4 trepte pe o roata........... ba........ nu stiti pe cineva care shio facut RS-ul naked??????????????? k nu pre am gasit nici o poza pe net............vreau niste ideei..............voi vi lati facut vre unu ???????????? Editat Octombrie 7, 2008 de black_prince Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) de fapt ochelarii mei imi zik k scrie aprilia ;) voi ce vedeti??????????? shi ati vazut ??????? schimba 4 trepte pe o roata........... ba........ nu stiti pe cineva care shio facut RS-ul naked??????????????? k nu pre am gasit nici o poza pe net............vreau niste ideei..............voi vi lati facut vre unu ???????????? Asa e. Editat Octombrie 7, 2008 de CostinALN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) De ce ai crede asta?Ca sa se ridice foarte usor ii punea pinion de 13 si gata(avand in vedere ca lasa pe spate stock - 40).Iar "valve-reed"inseamna asta adica muzicuta si eu am avut impresia acolo ca o ridica din gaz...totusi cand ciupesti ambreiaju se aude altfel...cum zicea cineva mai sus... Editat Octombrie 7, 2008 de 69WRX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 adica muzicuta si eu am avut impresia acolo ca o ridica din gaz...totusi cand ciupesti ambreiaju se aude altfel...cum zicea cineva mai sus... ii din ambreaj dar f.f fin il ciupeste shi face shi balans (priviti telescoapele de fata) deci nimeni nu stie de vre un RS naked????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 deci nimeni nu stie de vre un RS naked????????????? Asta e model 1994. Sunt sigur ca exista si rs naked modele mai noi dar n-am stat sa caut prea mult. Iti poti face o idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iNs0mN1a Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 ii din ambreaj dar f.f fin il ciupeste shi face shi balans (priviti telescoapele de fata) deci nimeni nu stie de vre un RS naked????????????? Scoate-ti carenele,masca de la far si e naked...si fa-i poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 ii din ambreaj dar f.f fin il ciupeste shi face shi balans (priviti telescoapele de fata) deci nimeni nu stie de vre un RS naked????????????? nu e RS,dar e naked .. urmeaza streetfighting Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 (editat) ii din ambreaj dar f.f fin il ciupeste shi face shi balans (priviti telescoapele de fata) deci nimeni nu stie de vre un RS naked????????????? man, m-am uitat azi la faza aia la 1:55 de vreo 20 de ori...ala o ridica din gaz acolo...plm poate mi se pare... pe cilindru ala scrie aprilia...da totusi powervalva aa e cam ciudata...o fi din aia pneumatica...gasisem mai demult ebay..cica nu mai necesita curatare atat de des edit: am gasit, e valva pneumatica http://cgi.ebay.de/PNEUMATIC-RAVE-2-APRILI...id=p3286.c0.m14 Editat Octombrie 8, 2008 de 69WRX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 nu e RS,dar e naked .. urmeaza streetfighting frumos nene .. baga`te si tu pe CMC ROMANIA si io am umblat o vreme asa cu mito`ul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 man, m-am uitat azi la faza aia la 1:55 de vreo 20 de ori...ala o ridica din gaz acolo...plm poate mi se pare... pe cilindru ala scrie aprilia...da totusi powervalva aa e cam ciudata...o fi din aia pneumatica...gasisem mai demult ebay..cica nu mai necesita curatare atat de des edit: am gasit, e valva pneumatica http://cgi.ebay.de/PNEUMATIC-RAVE-2-APRILI...id=p3286.c0.m14 ai dreptate.......akolo o ridica din gaz da ai vazut ce balans io facut????????? in rest o ridica din ambreaj.......... ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 V'ati gandit sau ati analizat motorul?poate are un pinion pe spate cat o pizza si atunci se explica acceleratia atat de brutala pentru un 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 ca veni vorba m-am uitat nitel la videoclim cel mai bine se observa la 1:10...pare standard...poate cu vreo 2 sau 4 dinti mai mult...dejaq la 4 se simte bine diferenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Omu ii face balans si o ridica-nimic greu pana aici,partea grea este sa o ti sus,daca ii gasesti pozitia de echilibru o jonglezi din gaz si frana spate,asta face si el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zex Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 (editat) io am un rs de 125 momentan , pana la 18 ani merge super bine sunt foarte multumita de ea! e din 2006 modelul Editat Octombrie 13, 2008 de zex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Bun vewnit in primul rand...si s-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 io am un rs de 125 momentan , pana la 18 ani merge super bine sunt foarte multumita de ea! e din 2006 modelul frumos model.............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 frumos motor , multi km in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 frumos motor , multi km in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zex Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Bun vewnit in primul rand...si s-o stapanesti sanatos! sa o stapanesc sanatoasa=)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 sa o stapanesc sanatoasa=)))) schimbati la profil...pune membra...adica roaga un admin;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 am si eu un rs 125:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 io am un rs de 125 momentan , pana la 18 ani merge super bine sunt foarte multumita de ea! e din 2006 modelul hmmm , inseamna ca ne-am intalnit acum 2 saptamani la bacau pe circuit . nice riding Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 (editat) sa o stapanesc sanatoasa=)))) Pune mai multe poze cu tine ..si cu motocicleta ) Pun si eu 2-3 poze cu motocicleta mea. Am 11.500km pana acum. PS. Si-a scos cineva sitele din toba de mijloc, catalizatoru la euro3? Editat Octombrie 13, 2008 de CostinALN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 hmmm , inseamna ca ne-am intalnit acum 2 saptamani la bacau pe circuit . nice riding Fusei la bacau pe circuit , e mai ieftin ca la bucale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate