Vizitator Andr3y Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 In curand sper sa iau si eu aprilica in acte o fii a mea da mai sunt niste chestii de rezolvat care nu tin de mine. Seby,Tulcea, as vrea TL-88-JAF sau cu 01......dale dracu de numere,mai intai sa o iau si dupaia.Pana atunci sa auzim numa de bine.Motoru e exact ala din poza poza nu merge bine pune alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 (editat) In curand sper sa iau si eu aprilica 2005 in acte o fii a mea da mai sunt niste chestii de rezolvat care nu tin de mine. Seby,Tulcea, as vrea TL-88-JAF sau cu 01......dale dracu de numere,mai intai sa o iau si dupaia.Pana atunci sa auzim numa de bine.Motoru e exact ala din poza Apropos....am nevoie de un set de carene pentru ea,la U-M m-a speriat pretul de 31 mils daca stiti undeva unde sunt ceva mai ieftine sau cineva care sa aiba dati-mi de stire va rog.Multam frumos.Le vreau oroginale si de plastic nu fibra Editat August 30, 2006 de seby_mf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 s-o stapanesti sanatos cand o sa o cumperi:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zak Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 (editat) aprilia rs 125 2004 Prima data era alb,apoi l-am facut negru si acum... iar alb. Ultima varianta nu e inca terminata .Mai am de adaugat cateva autocolante Editat Septembrie 6, 2006 de zak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 aprilia rs 125 2004 Prima data era alb,apoi l-am facut negru si acum... iar alb. Ultima varianta nu e inca terminata .Mai am de adaugat cateva autocolante Sincer era mult mai frumos cum a iesit el din fabrica.Dar oricum parerea mea nu conteaza,daca tie iti place cum a iesit. In cateva luni voi fi si eu detinator de rs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zak Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 ma cam plictisisem de el asa...plus ca am picat cu el de cateva ori la inceput si autocolantul original se facuse nasol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 aprilia rs 125 2004 Prima data era alb,apoi l-am facut negru si acum... iar alb. Ultima varianta nu e inca terminata .Mai am de adaugat cateva autocolante Esti din braila..? am vazut pe acolo o mobra exact ca a ta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Scuze ca ma bag si eu dar ce are in comun o panza cu un sport bike? Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 deoarece nu se mentioneaza in titlu ce fel de RS, ma simt si eu id-ul meu de mess il aveti in profil ca sa discutam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thugradu Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 Salut....de curand mi-am luat si eu un rs...an fabricatie 98,evacuare giannelli carbon,carburator de 34 mm,pinioane pt demaraj,etc...motorul l-am luat de la horatiu (harnigan de pe forum) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 sa-l stapanesti sanatos;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Septembrie 17, 2006 Share Postat Septembrie 17, 2006 (editat) si yo am o replica Rossi din `98 decembrie adusa in tara anu trecut in octombire....toba de carbon,limitata momentan,abea ast sa o delimitez sa vad cat fuge.... Editat Septembrie 17, 2006 de Andr3y Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
triff Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 mda...am si eu RS dar din 98 dar am o mare PROBLEMA mi sa rupt un dinte de la pinionul de treapta 1 din cutia de viteze!!!!!!!!!si am nevoie de ajutor CINE ARE CUTIE DE VITEZE SAU PINION DE TREAPTA 1 please helpppppppppppppp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 Andr3y cat tea costat rs ala din "98? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 arata bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 pe rs am dat 1900...a trebuit sa ii pun kit de lant nou si altii suporti la carene,si placutze de frana fata spate...intr-un cuvant consumabile.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 mai bine ne ajutam intre noi decat sa ne mintim si sa facem misto unul de altul si-a montat cineva dintre voi filtru de benzina? eu vreau sa-i pun la a mea ca de stricat nu are ce sa strice, l-am cumparat deja cu vreo 30mii dar am vazut ca rezervorul nu e din metal, ci din fibra de ceva? plastic? pana mea....voi ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Septembrie 20, 2006 Share Postat Septembrie 20, 2006 eu am filtru de benzina...e 25 de mi la omv pardon 2.5 ron...... da dinala de se pune pe furtun:D;) bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimofo Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 Rs125 si eu ..2006, 3000 km, 11 kw deocamdata (doar "deocamdata" sper) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvaN_Rs Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 asta e rs-u meu are in talon 11 kw. Ala de la care l-am luat a zis ca e full power da aia de la united mi-au zis ca s-ar putea sa fie limitat din jiglere si din toba. Pm.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 asta e rs-u meu are in talon 11 kw. Ala de la care l-am luat a zis ca e full power da aia de la united mi-au zis ca s-ar putea sa fie limitat din jiglere si din toba. Pm.... zi`ne frate si cat fuge ca nu avem de unde sa stim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvaN_Rs Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 140 in cap..... si cu 1 si cu 2 persoane pm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dna Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 eu nu ma prezint ca deja ma cunoasteti !! am o nasoala de 150 polini care nu fuge mai mult de 200 (( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 eu nu ma prezint ca deja ma cunoasteti !! am o nasoala de 150 polini care nu fuge mai mult de 200 (( doar cu polini de 154 200?........ce modificari mai ai la ea maestre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 doar cu polini de 154 200?........ce modificari mai ai la ea maestre? multe...m`a ridic grav cu ea pe o roata...intrebatzi`o pe roxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate