Chivu Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Am fost acum cu chivu si am facut toate strazile importante si amri din Galati.Sa zica el daca ma descurc. ti-am zis ca mai ai de invatat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Am fost acum cu chivu si am facut toate strazile importante si amri din Galati.Sa zica el daca ma descurc. Coane...stai linistit...ca e prima zi...deocamdata nu stii NIMIC ! doar sa schimbi vitezele eventual...oricum...la traficu' pe care il aveti voi acolo n-ai la ce sa te descurci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Nu e chiar asa liber cum crezi tu.Ziua pe Brailei strada cea mai importanta e haos. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 sa vezi in bucuresti ce trafic e , app ma duc sa ridic permisu azi tu vezi sa nu ii pui al 3-lea set motor alinule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Crezi ca ma cheama Mallsorte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Nu e chiar asa liber cum crezi tu.Ziua pe Brailei strada cea mai importanta e haos. . nu se compara cu bucurestiul ce e la voi. semafoarele sunt mult mai rare, e mai liber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Normal.Pai si ce nu e bine asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Crezi ca ma cheama Mallsorte? adica ??? nu ziceai u ca mergi in rodaj cu ea la 11.000 de ture ?? l-am luat permisu tre sa vine si moto vedem.... vezi cum mergi la 11 mii cu ulei dala bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 (editat) eu am zis asta?:| dc vorbesti aiurea?Tu ai zis ca o duci la 11 000 ture fara ulei,eu o intretin mai bine ca pe mine .Normal ca bag ulei bun dar nu MOTUL,Procycle full syntetic.MOTUL e mai scump dar aceleasi calitati le are... Editat August 7, 2009 de ALINU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 eu am zis asta?:| dc vorbesti aiurea?Tu ai zis ca o duci la 11 000 ture fara ulei,eu o intretin mai bine ca pe mine .Normal ca bag ulei bun dar nu MOTUL,Procycle full syntetic.MOTUL e mai scump dar aceleasi calitati le are... ce faci mah arunci pe mine ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Ba vrei sa pun print cu arhiva? ,nu mai vb aiurea ca ma faci de rusine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Ba vrei sa pun print cu arhiva? ,nu mai vb aiurea ca ma faci de rusine k cand ai dreptate ai dreptate nu dai u 11 000 dai 10 999 hai ca numai noi vorbim pe topicu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdykart Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 : poate intrebarea mea o sa para prosteasca pentru unii..dar totusi care ar fi viteza de croaziera la care motoru nu ar fi prea fortat la un rs??? intreb asta deoarece vreau sa imi iau o aprilia rs 125 si vreau sa stiu mai multe despre ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxo Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 : poate intrebarea mea o sa para prosteasca pentru unii..dar totusi care ar fi viteza de croaziera la care motoru nu ar fi prea fortat la un rs??? intreb asta deoarece vreau sa imi iau o aprilia rs 125 si vreau sa stiu mai multe despre ea 100-120 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 100-120 cam asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 cam asa... tu de unde stii ma ? ai apucat sa mergi si inafara orasului, sau manaci (cuvant urat) din auzite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 100-120 Eu zic 90 - 100 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Eu zic 90 - 100 . Am un prieten care a fost la bucucresti cu un rs tot drumul cu vreo 130-140km/h. Nsr-ul delimitat merge fara stres cu 120-130km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreipro2000 Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 : poate intrebarea mea o sa para prosteasca pentru unii..dar totusi care ar fi viteza de croaziera la care motoru nu ar fi prea fortat la un rs??? intreb asta deoarece vreau sa imi iau o aprilia rs 125 si vreau sa stiu mai multe despre ea cand aveam RS in afara orasului mergeam cu 130-140 , nu conteaza viteza...conteaza turatia..ca poti sa'i pui foaie mai mica si sa ai viteza mai mare in ture mai mici...undeva la 8-9000 de ture Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 tu de unde stii ma ?ai apucat sa mergi si inafara orasului, sau manaci (cuvant urat) din auzite? da tu de unde sti ce fac eu? si va referiti la rs delimitat nu ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Pai nu mi-am permis eu sa raspund la intrebarea asta care am mers ca inca nu is invatat cu ea si raspunzi tu care nici nu ai mers cu rs in viata ta?Eu am mers cu 110 si mi se pare tare...aveam geaca descheiata poate de aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdykart Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 100-120 merci pt raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_leulet Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 : poate intrebarea mea o sa para prosteasca pentru unii..dar totusi care ar fi viteza de croaziera la care motoru nu ar fi prea fortat la un rs??? intreb asta deoarece vreau sa imi iau o aprilia rs 125 si vreau sa stiu mai multe despre ea Cu Rs'u ai in 7100 rpm 100 kmh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdykart Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Cu Rs'u ai in 7100 rpm 100 kmh pai e bine asha...ms pt raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Pai nu mi-am permis eu sa raspund la intrebarea asta care am mers ca inca nu is invatat cu ea si raspunzi tu care nici nu ai mers cu rs in viata ta?Eu am mers cu 110 si mi se pare tare...aveam geaca descheiata poate de aia. bai da de unde stiti toti mah ce fac eu ??? daca inca nu am nu inseamna ca nu am mers( am permis asa ca merg )nu ma declar eu mare motociclist ca am de INVATAT dar vreti sa imi ziceti ca 90 e viteza de croaziera la rs ?? pai cu 90 merge cbr-ul sincer........ daca ziceti de rs limitat este alta treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate