Vizitator ALINU Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Taci ma te rog,fa 1000 km cu rs si apoi vb.Eu am si am vazut ca nu are rost sa vb aiurea pe forum.Ai mers 5 min prin cartier cu al cuiva si nu ai invatat nimic iti spun eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdykart Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 merci tuturor c v-atzi batut capu cu mine..acum mai ramane sa vad si eu cum merge unul dar cum in zona mea nu are nimeni slabe shanse sa aflu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darkanian Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 daca esti la macin poti vb cu niste braileni/galateni de pe forum si vezi daca or avea drum incolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iNs0mN1a Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Se fac multe drumuri de tulcea/macin(cei din galati/braila).Acolo sunt singurele zone unde chiar te poti da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darkanian Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Acum ramane problema daca sunt dispusi sa iti dea motoarele lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdykart Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 (editat) Acum ramane problema daca sunt dispusi sa iti dea motoarele lor dar nu sa merg cu ele eu mah..oricum stiu sa merg am mers si cu r6 dar nu iau motoru nimanui...ca pasager sa vad cum merge..ca itzi dai seama ca nu oblig pe nimeni sa mi-l dea..oricum eu azi plec din tara si ma intorc peste 10 zile..daca e o sa fac eu cand vin cu scuteru un drum pana la galatzi sau la braila, si poate e vreun doritor sa imi faca shi mie vreo tura Mesaj completat Se fac multe drumuri de tulcea/macin(cei din galati/braila).Acolo sunt singurele zone unde chiar te poti da! au trecut odata prin macin si mam luat dupa ei pe macin-smardan ...dar erau cateva nsr si vreo 2 cbr parca..nici urma de rs...din BR Editat August 9, 2009 de bogdykart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 dar nu sa merg cu ele eu mah..oricum stiu sa merg am mers si cu r6 dar nu iau motoru nimanui...ca pasager sa vad cum merge..ca itzi dai seama ca nu oblig pe nimeni sa mi-l dea..oricum eu azi plec din tara si ma intorc peste 10 zile..daca e o sa fac eu cand vin cu scuteru un drum pana la galatzi sau la braila, si poate e vreun doritor sa imi faca shi mie vreo tura Mesaj completat au trecut odata prin macin si mam luat dupa ei pe macin-smardan ...dar erau cateva nsr si vreo 2 cbr parca..nici urma de rs...din BR tu erai ala cu scuterul galben care a trecut blana pe langa noi ma ? erau 2 nsr-uri, al meu si inca unul rosu si cbr-ul lui ClauBR care urla in draci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 bai da de unde stiti toti mah ce fac eu ??? daca inca nu am nu inseamna ca nu am mers( am permis asa ca merg )nu ma declar eu mare motociclist ca am de INVATAT dar vreti sa imi ziceti ca 90 e viteza de croaziera la rs ?? pai cu 90 merge cbr-ul sincer........ daca ziceti de rs limitat este alta treaba Da mergi ma tu 150 cu rs`u viteza de croaziera si nu mai pune atatea intrebari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdykart Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 tu erai ala cu scuterul galben care a trecut blana pe langa noi ma ? erau 2 nsr-uri, al meu si inca unul rosu si cbr-ul lui ClauBR care urla in draci. da:))..scuter galben yamaha cygnus x 125 ...tu esti ala care ma depasit pe smardanu nu? io am lasato incet pt ca in vw ala din fatza era shefu politziei shi deaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 da:))..scuter galben yamaha cygnus x 125 ...tu esti ala care ma depasit pe smardanu nu? io am lasato incet pt ca in vw ala din fatza era shefu politziei shi deaia posibil, nu mai stiu ce am facut, chestia asta a fost cu mai mult de o luna in urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdykart Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 posibil, nu mai stiu ce am facut, chestia asta a fost cu mai mult de o luna in urma. dar voi unde va ducetzi cand ttreceti prin macin?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Hai mergeti voi constant cu 2 timpi-u' cam 150 de km. asa la 130-140 constant ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 (editat) Pai a mers andreipro,si a dat-o la 15 000 km,o are leulet intreaba-l cum se comporta. .Nu mai vorbiti de rau rs daca nu aveti habar va rog. Mesaj completat O poza de azi cu mine si cu asta mica Editat August 9, 2009 de ALINU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 ia-ti pantaloni si cizme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Am,dar e prea cald acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 "Mai bine mori de cald decat de durere" Eu merg tot timpul cu minim geaca casca manusi blugi si cizme. mai rar adidasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Cand ies seara imi iau si eu pantalonu si uneori manusile iar cizmele imi sunt antipatice merg cam naspa cu ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VipCristian Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 (editat) Salutare Am si eu o aprilia rs 125 mai mult defecta. Vreau sa pun poze dar nustiu de ce nu se incarca. Editat August 9, 2009 de VipCristian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 (editat) imageshack.us Editat August 9, 2009 de Frana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Sau www.postimage.org Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Am un prieten care a fost la bucucresti cu un rs tot drumul cu vreo 130-140km/h.Nsr-ul delimitat merge fara stres cu 120-130km/h. Eu n-am zis ca nu merge. El a intrebat care ar fi viteza optima. Du-te cu 130 - 140 si dupa intreaba-te de ce ti-a busit setu` la 10.000 km. Si dupa fa afirmatii de genu " E praf RS`u " sau " e praf NSR`u " . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 NSR-ul nu va fi niciodata praf, indiferent de conditii. Nici macar off-road =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VipCristian Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Sau www.postimage.org Am avut astazi un mic accident intr`o curba http://www.postimage.org/image.php?v=gxYYOrS http://www.postimage.org/image.php?v=aVWeHS9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Am avut astazi un mic accident intr`o curba http://www.postimage.org/image.php?v=gxYYOrS http://www.postimage.org/image.php?v=aVWeHS9 Fratie, ia-ti o casca calumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Eu n-am zis ca nu merge. El a intrebat care ar fi viteza optima. Du-te cu 130 - 140 si dupa intreaba-te de ce ti-a busit setu` la 10.000 km. Si dupa fa afirmatii de genu " E praf RS`u " sau " e praf NSR`u " . Rs-ul a fost al lui andreipro2000 si mergea brici cand l-a vandut cuiva de pe aici. Am mers si pe nsr si nu da nici un semn ca l-as fi chinuit pe la 130km/h. Conteaza mult turatia la care merge la drum lung. 130 avea pe la 8000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate