Chivu Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 da si kand e sa opresti?ai dreptate ca am prins aglomeratie azi si a tinut ala. sau daca pun pe cineva sa ma impinga..... multzam de metode baieti oricum maine il fortez ambreiaju prin cartier sa vad daca tine daca se rupe aia e ....... cand tre' sa opresti o scoti pe liber. iese destul de usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 cand tre' sa opresti o scoti pe liber. iese destul de usor. zic daca prind bara la bara cum am prins azi fara ambreiaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 zic daca prind bara la bara cum am prins azi fara ambreiaj Eu deobicei nu circul la orele la care e "bara la bara". Daca vrei sa circuli fara ambreaj in trafic aglomerat, cel mai usor e sa o scoti pe liber, sa ii iei contactul si s-o tai la pas pe trotuar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Eu deobicei nu circul la orele la care e "bara la bara". Daca vrei sa circuli fara ambreaj in trafic aglomerat, cel mai usor e sa o scoti pe liber, sa ii iei contactul si s-o tai la pas pe trotuar. pai nu da am ramas la cineva la 50 km de bucuresti si trebuia sa ajung si la scoala asa ca am plecat dar la un sens giratoriu am prins ceva aglomeratie da si-a facut treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lion422 Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Vreau si eu o oglinda stanga pentru un rs din 99' replica ...daca are cineva de vanzare astept PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 (editat) Ba acuma o dati in cacaturi de-astea cand esti bara la bara,eu am spus ca daca o mai patesti sa vii asa pana acasa ca nu strici nimic atata tot,nu sa mergi asa mereu... PS: Am un prieten caruia i s-a intamplat asta la Aprilia MX si e cam aceeasi mancare de peste in ceea ce priveste tehnica la cele 2. Editat Septembrie 29, 2009 de ALINU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Ba acuma o dati in cacaturi de-astea cand esti bara la bara,eu am spus ca daca o mai patesti sa vii asa pana acasa ca nu strici nimic atata tot,nu sa mergi asa mereu... PS: Am un prieten caruia i s-a intamplat asta la Aprilia MX si e cam aceeasi mancare de peste in ceea ce priveste tehnica la cele 2. da mah am inteles cum sta treaba mersi.. si inca ceva cablu de ambreiaj de rs 50 merge si pe rs 125 ?? Mesaj completat Stiu pe cineva care dezmembreaza RS 125 este de super incredere am luat parbriz de la el id lui vasiliu_mihai2000 .Daca va intereseaza ceva intrebati poate are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 (editat) Ba acuma o dati in cacaturi de-astea cand esti bara la bara,eu am spus ca daca o mai patesti sa vii asa pana acasa ca nu strici nimic atata tot,nu sa mergi asa mereu... PS: Am un prieten caruia i s-a intamplat asta la Aprilia MX si e cam aceeasi mancare de peste in ceea ce priveste tehnica la cele 2. ai un idol ... ) :* Editat Octombrie 2, 2009 de dOctOr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Da pisi tu esti idolul meu .Acuma ca ti-ai luat rs mai dai si tu pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 (editat) Am si eu o intrebare..... Cum se ung cablurile de ambreaj si acceleratie??? Ca sa lungesc viata la asta' piesa... Editat Octombrie 3, 2009 de BQGDDAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Da tu cine esti ma ca nu te-am vazut in oras niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Da tu cine esti ma ca nu te-am vazut in oras niciodata Ce limbaj... putin respect.... Salut lume... nah.. ma prezint si eu...Am un Rs de eheee... Dar nu prea am dat pe forumul RS ... Sunt din Tecuci ..nu galati... Apropo.. tu ai luat Rs ul din Draganesti?? langa tecuci?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Nu...oricum nush cum ai inteles tu cum m-am adresat dar asa vorbesc eu...Imi cer scuze daca te-am deranjat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 (editat) Nu...oricum nush cum ai inteles tu cum m-am adresat dar asa vorbesc eu...Imi cer scuze daca te-am deranjat. Stai calm mane.. inteleg suntem de-o seama doar..am spus si eu asa... am fabulat... nu m-ai dereanjat Ok mane... Imi pare bine de cunostinta... tu esti din Galati?sau jud. Galati? Editat Octombrie 3, 2009 de BQGDDAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Sunt din Galati(orasul) unde chivu vine si lick my balls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Sunt din Galati(orasul) unde chivu vine si lick my balls cred k o sa sari in dunare aruncat de chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Eu? Doamne fereste. Eu ii sunt inferior ma, sunt un fraier, un conducator de moped in comparatie cu El. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Esti sigur MALSORTE? . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_leulet Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Stie cineva de unde imi pot lua si eu ambreiaj pt rs ? Dar un kit de lant ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 united motors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 si iti ajunge comanda in 3-4 luni :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Stie cineva de unde imi pot lua si eu ambreiaj pt rs ? Dar un kit de lant ? De la romi care face comenzi pe louis poti lua orice piesa si e cel mai de incredere om la care vin si repede produsele;) http://www.romimoto-piese.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 I present u my new rs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 De la romi care face comenzi pe louis poti lua orice piesa si e cel mai de incredere om la care vin si repede produsele;) http://www.romimoto-piese.ro/ Nu stiu cine e Romi, dar cu siguranta piesele vin la el la fel de repede ca si la ceilalti care aduc diverse de pe Louis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 (editat) /index.php?...&start=3510 El este romi si de la el comanda majoritatea produse de pe louis...cum sa nu-l stii? Mesaj completat I present u my new rs Scoate-i stikerele alea de pe carena fata ca te fwt!In rest e frumos:> Editat Octombrie 6, 2009 de ALINU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate