Eriksson Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 (editat) I present u my new rs imi pare bine ca-ti place rs-ul imi pare rau ca ai avut de investit asfalt uscat si multi km fara incidente Editat Octombrie 6, 2009 de Eriksson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 imi pare bine ca-ti place rs-ul imi pare rau ca ai avut de investit asfalt uscat si multi km fara incidente merci...eii..macar merge bine acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Cauciucu ala .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Inseamna ca nu-l cunosti pe kta zis distrugatorul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Ce an e RS ul?? Cultura mea generala...dupa vopsea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 up !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 up !!! Ce up ma?Te crezi la vanzari? .Ce va mai fac rsurile?:> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_leulet Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Ce up ma?Te crezi la vanzari? .Ce va mai fac rsurile?:> Al meu sta, asteapta piesele de la united motors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 eram sigur ca asa faci tu sau altu. pai chiar asa nu mai zice nimeni nimik alinule cati km ai total ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 (editat) Facuti de mine 4000 .Motorul are 7200 si nu a avut nicio pb,merge ca-n prima zi Mesaj completat Am gasit ce-mi iau la 18 ani .http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-kawasaki-zx%2010%20r-din-2005-216709.html + o toba micron plus un parbriz puig si s-a ternat smecheria . Mesaj completat http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...005-216709.html Editat Octombrie 13, 2009 de ALINU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmc Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 mic update la rs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Foarte misto ghidoanele daca la asta te referi,fa-i si semnalizarile negre Urmeaza sa-i fac si eu parbrizul negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmc Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 mai degraba le as schimba cu totul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Din fata nici mie nu-mi placeau inainte is prea mari,dar negre parca-mi plac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Ce an e RS ul?? Cultura mea generala...dupa vopsea... 2002 ..si e FOR SALE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 mic update la rs sunt cam ultimele fitze rizomele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 (editat) Da da da...arata bine rau Mesaj completat 2002 ..si e FOR SALE ! Nici n-ai luat-o bine si o vinzi? Editat Octombrie 13, 2009 de alexgrp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Are garaju plin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Da da da...arata bine rau Mesaj completat Nici n-ai luat-o bine si o vinzi? tot vand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei04pwr Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 salut...stie careva unde pot sa gasesc si eu capac monopost ptr rs 125 modelu din 2000?sau cine face asa ceva din fibra de sticla?ms frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_leulet Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 salut...stie careva unde pot sa gasesc si eu capac monopost ptr rs 125 modelu din 2000?sau cine face asa ceva din fibra de sticla?ms frumos Era pe forum un baiat care facea , dar era din Constanta si trebuia sa te duci cu motoru cateva ore la el, sa-l faca fix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Mai bine faci de carbon .E pe forum unu care face... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lion422 Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 (editat) stie cineva de unde pot sa-mi iau tot setu de ambeaj? inafara de united Editat Octombrie 16, 2009 de Lion422 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru_leulet Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 stie cineva de unde pot sa-mi iau tot setu de ambeaj? inafara de united De ce te feresti de United ? Sunt mai scumpe, dar sunt bune+ seriozitate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Vezi p`aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate