Zvastic Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Nu sunt avocatul nimanui, dar am sarit cu gura pentru ca toti comentati fara sa cunoasteti omul. Ca si tu il cunosti ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@bolick Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Inainte sa incep sa postez am citit tot forumul cap coada si stiu tot ce s-a vorbit in trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Ca si tu il cunosti ma Ca tu il cunosti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierre2400 Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Ca tu il cunosti.... ca tu il cunosti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 ca tu il cunosti.... Ce sa-ti spun .... parca tu il cunosti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Inainte sa incep sa postez am citit tot forumul cap coada si stiu tot ce s-a vorbit in trecut. "faptele NU vorbele te fac sa fi mare" mai sti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 a chiorat ?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 a chiorat ? ) celalalt se aprinde cand vrea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 celalalt se aprinde cand vrea ) Doctore , cand faci si tu o poza la tot garaju tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Doctore , cand faci si tu o poza la tot garaju tau? cand pleaca femeile ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 cand pleaca femeile ) Vezi sa prinzi si patul fermecat in poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdykart Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 sal all...care stie vreun magazin unde mai pot gasi aprilia rs 125 la 3000euro in afara de united motors ca m-am saturat de vrajelile lor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 Vezi coane ca zvastic a luat 480 de lei amenda pt. faruri d-astea albastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 saracu de tine .....cu guma aia ma inclin (si m-am inclinat) mai mult decat te-ai inclinat tu vreodata cu cbr-ul tau ala reising....cat despre viteza da am mers cu 190 si pot demonstra asta oricand.....in fine n-are rost sa imi bat capu cu tine ca nu merita daca nu esti interesat poti sa pleci de pe topicu asta....Bafta!! Imi pare rau sa-ti spun, dar este imposibil sa te fi inclinat tu mai mult ca mine si ca sa intelegi acest aspect, cauta pe net despre "ciclistica", ca sa nu mai spunem ca este total aberant sa spui acest lucru, nu pentru ca am eu 3 oua sau vreun skill comparativ ca al lui Rossi, dar cu siguranta am mult mai multa experienta pe pista ca tine (multumesc pocket) si n-o sa atingi niciodata aceleasi grade de inclinare pe strada ca pe pista. Daca kilometrajul RS-ului tau arata 190, e dereglat rau si nu trebuie sa fi un geniu ca sa realizezi chestia asta: guma de 180 iti spune ceva??? Daca "prinzi" (iti indica) aceeasi viteza si cu guma stock, atunci problema vine din alta parte, dar nici in cele mai frumoase vise ale tale sau ale mele (care am avut RS) n-o sa prinda motocicleta asta 190. Stii tu, vorba aia, 'ai gea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Cablul de kilometraj la Rs e pe roata din față dacă imi aduc bine aminte deci o să indice lafel și cu altă dimensiune de gumă pe spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdykart Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 sal all...care stie vreun magazin unde mai pot gasi aprilia rs 125 la 3000euro in afara de united motors ca m-am saturat de vrajelile lor.. nu stie nimeni??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Cablul de kilometraj la Rs e pe roata din față dacă imi aduc bine aminte deci o să indice lafel și cu altă dimensiune de gumă pe spate. La rs 2006> e pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 La rs 2006> e pe spate Multumesc veterane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 (editat) Vezi coane ca zvastic a luat 480 de lei amenda pt. faruri d-astea albastre Si 8 puncte Editat Noiembrie 11, 2009 de Zvastic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 nu stie nimeni??? http://www.apriliamotors.ro/ is din Cluj din cate stiam :-?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdykart Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 http://www.apriliamotors.ro/ is din Cluj din cate stiam :-?? e 3600 fara tva la aia..merci oricum..se pare ca doar la united e 3000 rs'u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Numai la ore d-astea postezi...ce-ti mai place viata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 Multumesc veterane Ai fost sambata la un botez trotix? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 Ai fost sambata la un botez trotix? Duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate