Blackpearl Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 Malasorte lasa prostiile.Vezi ca a mea are 18 kw in talon si are powervalve din fabrica.Faza cu talonu nu face 2 bani.Mi-a trimis-o matusa din Italia cadou de ziua mea stiind ca e de 125 si ca asta am voie sa conduc , plus ca uitati-va nenea politist 135 viteza maxima , la cele cu 11 kw e 120 , pentru 15 km/h imi faceti dosar?Oricum nu stiu decat foarte foarte putini , de fapt doar cei din Bucuresti , care nici aia nu stiu toti si oricum nu se ajunge la dosar penal. Nu sunt prostii, ceea ce faci tu.. te incadrezi la articolu 86, aliniatu 2 din OUG si se pedepseste cu parnaie de la 6 luni la 3 ani, dar avand cazieru curat si fiind la prima abatere iti da cu suspendare Art.86 (2) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv sau permisul i-a fost retras sau anulat ori careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda. Daca dai de un politist al dreacu cum a dat zvastic intr-o seara de ia zis "ba e unu la policolor care se da pe o roata, mama ce boala am pe ala .. vreau sa-l prind" sau in caz de accident... ai belit belengheru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 (editat) Nu sunt prostii, ceea ce faci tu.. te incadrezi la articolu 86, aliniatu 2 din OUG si se pedepseste cu parnaie de la 6 luni la 3 ani, dar avand cazieru curat si fiind la prima abatere iti da cu suspendare Art.86 (2) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv sau permisul i-a fost retras sau anulat ori careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda. Daca dai de un politist al dreacu cum a dat zvastic intr-o seara de ia zis "ba e unu la policolor care se da pe o roata, mama ce boala am pe ala .. vreau sa-l prind" sau in caz de accident... ai belit belengheru. Ma tu chiar vorbesti serios?Eu am facut accident prietene , de fapt o smecherie de-a mea pe bune cu asigurarea si nu mi-a spus nimeni nimic.Am un prieten a facut accident pe bune , nu a mers pe amiabil si au rezolvat la politie , 21 kw si nu l-a intrebat nici macar cum il cheama in ceea ce priveste acest lucru.Hai stati chill ca nu va face nimeni nimic. Editat Ianuarie 24, 2010 de ALINU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 Stai prietene cuminte , poate acolo la voi la Galati nu va controleaza ca in Bucuresti nu mai merge asa ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 Pai am spus , doar in Bucuresti stiu si oricum nu se ajunge la dosar penal... nb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 (editat) Pai am spus , doar in Bucuresti stiu si oricum nu se ajunge la dosar penal... nb Nu numai. Am mai auzit de cazuri să îi întrebe de kw din talon. AÂştia de la noi sunt proÂşti făcuți grămadă. Când am facut accident cu thunderbyte, ăla de la asigurări mi-a zis după ce s-a uitat în talon: asta e fraudă, uite ce scrie aici, cu A1 nu ai voie să conduci motocicletă mai mare de 50cmc. Să nu mai zic, acum vreun an când m-a oprit unu`, milițian dinăsta de pe dubă, se uita foarte mirat că am voie 125cmc la 16. A început să mă întrebe cât fuge, cât am dat pe ea s.a.m.d. Editat Ianuarie 24, 2010 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 Nu numai. Am mai auzit de cazuri să îi întrebe de kw din talon. AÂştia de la noi sunt proÂşti făcuți grămadă. Când am facut accident cu thunderbyte, ăla de la asigurări mi-a zis după ce s-a uitat în talon: asta e fraudă, uite ce scrie aici, cu A1 nu ai voie să conduci motocicletă mai mare de 50cmc. Să nu mai zic, acum vreun an când m-a oprit unu` milițian dinăsta de pe dubă, se uita foarte mirat că am voie 125cmc la 16. A început să mă întrebe cât fuge, cât am dat pe ea s.a.m.d. Pai si ce?Doar intrebari...raspunde-le si vezi de drum.Eu nu am fost intrebat nimic la asigurari , prietenul meu nimic la asigurari si nimic la politie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 In Bucuresti e mai complicat cu kw. Majoritatea politistilor stiu de smecherie, acum un an si ceva m-a oprit politia pe mine si inca 2 baieti, unu din ei huli care avea un ktm exc125, ne verifica ala ispre la kw si face cand se uita in talonu de la ktm, hmmm doar 5kw, ma mir. La Bucuresti mai mergea sa ii zici ca nu ai talonu, dar in ultimu timp specificau "cati kw are?". a si Malasorte nu mai sunt rs`uri E3 cu 21kw ci doar cu 18kw. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 E stati ma linistiti...cand o sa-mi faca dosar penal pentru asta o sa va anunt...pana atunci nb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
starstruck Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 cand am avut accident la asigurari ala sia sunat un prieten sa il intrebe care e treaba cu a1 de la ce varsta cati kw si cati cai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 Malasorte lasa prostiile.Vezi ca a mea are 18 kw in talon si are powervalve din fabrica.Faza cu talonu nu face 2 bani.Mi-a trimis-o matusa din Italia cadou de ziua mea stiind ca e de 125 si ca asta am voie sa conduc , plus ca uitati-va nenea politist 135 viteza maxima , la cele cu 11 kw e 120 , pentru 15 km/h imi faceti dosar?Oricum nu stiu decat foarte foarte putini , de fapt doar cei din Bucuresti , care nici aia nu stiu toti si oricum nu se ajunge la dosar penal. defapt e 80kmh. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 defapt e 80kmh. Defapt e chiar 120km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 defapt e 80kmh. Nu Âştiu dacă e limită de viteză pentru A1 la noi, în germania e sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 Nu Âştiu dacă e limită de viteză pentru A1 la noi, în germania e sigur. Nu avem limita din ce imi aduc aminte, dar sa zicem ca te ia radaru cu 150 si tu ai 120 in acte ,e putin mai nasol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdykart Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 Nu avem limita din ce imi aduc aminte, dar sa zicem ca te ia radaru cu 150 si tu ai 120 in acte ,e putin mai nasol. pe un prieten cu un kimco 125 cu nr de 49 la luat radaru cu 88 in oras..si nu i-a dat decat amenda asa ca nu are ce sa faca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 Una e 88 si alta e 150.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdykart Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 Una e 88 si alta e 150.. da dar la scutere e limita aia de 45.. la 150 altceva in afara sa iti ia permisu nu putea sa faca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Pai si ce?Doar intrebari...raspunde-le si vezi de drum.Eu nu am fost intrebat nimic la asigurari , prietenul meu nimic la asigurari si nimic la politie... Exact, un prieten cu rs125 are xenon,la oprit politia si ia spus,ti-ai pus xenon?Da,si vezi mai bine?da...atat. Mesaj completat pe un prieten cu un kimco 125 cu nr de 49 la luat radaru cu 88 in oras..si nu i-a dat decat amenda asa ca nu are ce sa faca lol? Mesaj completat Care are nevoie de sufa de la pompa de ulei si de la carburator,le am eu sunt noi?. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_pitesti Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 (editat) amortizorul spate si maneta de ambreiaj de pe RS 125 2006 se potrivesc pe un RS 125 model 2005? are cineva segmenti noi pentru rs125 2005 de vanzare? Editat Ianuarie 28, 2010 de Geo_pitesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 amortizorul spate si maneta de ambreiaj de pe RS 125 2006 se potrivesc pe un RS 125 model 2005? are cineva segmenti noi pentru rs125 2005 de vanzare? Maneta sigur se potriveste,dar cred ca si amortizorul,incearca pe ebay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_pitesti Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 am aflat de maneta si amortizor. aveti idee unde gasesc segmenti mai ieftini decat la reprezentanta?mi-au cerut 390ron pe ambii segmenti,mi se pare foarte mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 am aflat de maneta si amortizor. aveti idee unde gasesc segmenti mai ieftini decat la reprezentanta?mi-au cerut 390ron pe ambii segmenti,mi se pare foarte mult www.ebay.com,vezi poate ai un prieten si iti comanda el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 am aflat de maneta si amortizor. aveti idee unde gasesc segmenti mai ieftini decat la reprezentanta?mi-au cerut 390ron pe ambii segmenti,mi se pare foarte mult La ce reprezentanta ai fost tu frate?Mie imi cere 350 euro pe set complet.Cilindru+piston+segmenti... Mesaj completat La ce reprezentanta ai fost tu frate?Mie imi cere 350 euro pe set complet.Cilindru+piston+segmenti... Am fost azi si am stabilit ce-mi pune.350 euro era unul rotax nu unul aprilia si mi-au spus ca cele aprilia nu sunt rotax.Sunt aprilia TIP rotax.Asa ca punkit Pollini de 154 , mi-au garantat mecanicii de la united motors ca nu voi avea probleme , chiar ca este mai bun decat cel aprilia.Cel aprilia este in jur de 1100 euro tot.Chiar ei mi-au spsus ca jumate este firma ca de , sunt de ani de zile nr 1 la motogp... M-au cam lasat masca...Cel pollini este 610 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 La ce reprezentanta ai fost tu frate?Mie imi cere 350 euro pe set complet.Cilindru+piston+segmenti...Mesaj completat Am fost azi si am stabilit ce-mi pune.350 euro era unul rotax nu unul aprilia si mi-au spus ca cele aprilia nu sunt rotax.Sunt aprilia TIP rotax.Asa ca punkit Pollini de 154 , mi-au garantat mecanicii de la united motors ca nu voi avea probleme , chiar ca este mai bun decat cel aprilia.Cel aprilia este in jur de 1100 euro tot.Chiar ei mi-au spsus ca jumate este firma ca de , sunt de ani de zile nr 1 la motogp... M-au cam lasat masca...Cel pollini este 610 euro. O sa spargaaa:x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 O sa spargaaa:x ...eu vreau sa ma tina nu sa sparga...daca vroiam sa sparga ii puneam tot racing ii trageam in gura cat tinea si gata...dar nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 ...eu vreau sa ma tina nu sa sparga...daca vroiam sa sparga ii puneam tot racing ii trageam in gura cat tinea si gata...dar nu Cum stii tu. Mesaj completat ...eu vreau sa ma tina nu sa sparga...daca vroiam sa sparga ii puneam tot racing ii trageam in gura cat tinea si gata...dar nu Cum stii tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate