V-FOUR Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 Ieri dimineta a avut loc un accident frontal intre o Yamaha si un Golf 5; vina pt accident o poata soferita din Golf. Motocicleta este distrusa in partea din fata,dar motociclistul a suferit doar rani superficiale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 nasol. femeia la volan.. super. in parcare la mall sau in zona?.. bine ca o scapat usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 Insanatosire grabnica motoristului si reparatii cat mai rapide. Multa soferitei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 Mai multe detalii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iulie 1, 2006 Admin Share Postat Iulie 1, 2006 o yamaha din gasca care o ard la maxim in parcarea de la mall? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Iulie 2, 2006 Autor Share Postat Iulie 2, 2006 o yamaha din gasca care o ard la maxim in parcarea de la mall? Nu un chopper de 1100cmc al unui tip din Dumbravita; el mergea pe str. Popa Sapca si din parcarea de la Mall a iesit tipa cu Golfu' fara sa se asigure dar, cu o replica clasica: "nu te-am vazut" Din cate am inteles, tipa sa angajat sa-i plateasca integral pagubele produse motocicletei si i-a dat chiar un avans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 2, 2006 Share Postat Iulie 2, 2006 Din cate am inteles, tipa sa angajat sa-i plateasca integral pagubele produse motocicletei si i-a dat chiar un avans Bine ca-i face motorul. Sper ca o lasa pe tipa fara permis cel putin 1 luna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iulie 3, 2006 Admin Share Postat Iulie 3, 2006 Nu un chopper de 1100cmc al unui tip din Dumbravita; el mergea pe str. Popa Sapca si din parcarea de la Mall a iesit tipa cu Golfu' fara sa se asigure dar, cu o replica clasica: "nu te-am vazut" Din cate am inteles, tipa sa angajat sa-i plateasca integral pagubele produse motocicletei si i-a dat chiar un avans OK, scuze Nu cumva e vorba de un Suzuki Intruder 800, intreb pentru ca e colegul meu si a avut exact aceeasi problema: tipa cu un Golf, in jurul Mall-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaster Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Bine ca-i face motorul. Sper ca o lasa pe tipa fara permis cel putin 1 luna. Pe cei ca asta ar trebui sa-i puna sa faca din nou Scoala de soferi...., cred ca asta ar fi cea mai buna pedeapsa pentru conservari.... Bine-nteles ca pana nu termina scoala sa nu aibe voie sa conduca pe sosea... Asa se procedeaza in Comunitatea Europeana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 OK, scuze Nu cumva e vorba de un Suzuki Intruder 800, intreb pentru ca e colegul meu si a avut exact aceeasi problema: tipa cu un Golf, in jurul Mall-ului. Este vorba de Giuri (nu stiu cum se scrie), de la Wild Riders, a fost la Pecica si zicea ca tipa intradevar i-a dat bani pentru reparatie si ii va mai da. El era ok, sau asa parea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iulie 3, 2006 Admin Share Postat Iulie 3, 2006 Este vorba de Giuri (nu stiu cum se scrie), de la Wild Riders, a fost la Pecica si zicea ca tipa intradevar i-a dat bani pentru reparatie si ii va mai da. El era ok, sau asa parea. Gizas, inseamna ca e vorba de 2 accidente. Dupa cum spuneam, si colegul meu tot cu o tipa cu golf s-a plesnit, aceeasi faza cu "nu te-am vazut". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Gizas, inseamna ca e vorba de 2 accidente. Dupa cum spuneam, si colegul meu tot cu o tipa cu golf s-a plesnit, aceeasi faza cu "nu te-am vazut". Probabil, oricum saptamana trecuta au fost vreo 3 accidente in TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 Capcane dastea gasesti peste tot!!!! Bine ca ai scapat! Atentie...si la drum. Un drum care ieri a fost bun azi nu mai e (mai ales dupa ploaie). Aseara am patit-o (cu masina). De la ploaie s-a lasat o portiune de sosea.... am intrat in "groapa" cu masina pe la 90 de am inceput sa zbor mai aveam putin si o luam pe camp, daca-mi aprindeam tigara sau daca nu eram pe faza.....sau daca eram cu motorul?!?!?!?!? p.s astia de la drumuri si poduri sunt criminali cu acte in regula! primul meu acident cu motorul a fost si din cauza lor! Prea multe accidente si suntem putini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate