arycy Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Scuzati conserva, era sa mi se strice aparatul cand am facut poza...nush ce cauta intrusul la o intalnire de moto ce era sa fac mai daca am doar conserva din dotare functionala ...da lasa ca vin eu joi ( sper ) cu Blonda Mesaj completat VA DORESC UN PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI SI DE VIESPI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ebdesign Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Uite aici: http://www.youtube.com/watch?v=3Mt8tA4FODU...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=inIf78tElQU...feature=related Super de folos multumesc mult Mesaj completat Apropo am vazut un tutorial unde omu baga castrol ATF Dextron III in furca oare e normal asa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jelzah Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 In sfarsit am reusit sa ies ieri la o plimbare mai lunga; prima pe anul acesta. Vreme superba, mi-am luat nevasta, am lasat pregatirile de Pasti pe mai tarziu si am zbughit-o. Frumusel traseul dar cam prea rural Ploiesti -Campina -Brebu - peste dealuri - Alunis - Padurea Cazacului - un mic ocolis - Valenii de Munte- Drajna -apoi spre casa; Ploiesti. Starea drumului a fost acceptabila, din nefericire cam putini motociclisti. D'abia astept sa organizam o tura pe Cheia sau Siriu sau amandoua!!!! Paste fericit tuturor si sa ne auzim cu bine! Asfalt uscat si fara gropi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Megahertz Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Am luat azi un cui in roata spate pe lateral. Am pus dop la o vulcanizare, insa sunt cu inima stransa, Aveti idee daca pot sa merg macar un timp asa ? Parca nu as schimba cauciucul luna asta. Va doresc sarbatori fericite si multa sanatate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Am luat azi un cui in roata spate pe lateral. Am pus dop la o vulcanizare, insa sunt cu inima stransa, Aveti idee daca pot sa merg macar un timp asa ? Parca nu as schimba cauciucul luna asta. Va doresc sarbatori fericite si multa sanatate ! stai chill man eu am mers o vara cu dop si stil forja nu cuminte si n-am avut probleme. si era pe calea de rulare adica mai periculos decat pe lateral. paste fericit to all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 (editat) /index.php?showtopic=500128 Poate are careva nevoie de anvelopa fata 120/70 17, daca mai e valabil anuntul. Petrecere frumoasa de Paste! Editat Aprilie 3, 2010 de MetalWarrior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Am luat azi un cui in roata spate pe lateral. Am pus dop la o vulcanizare, insa sunt cu inima stransa, Aveti idee daca pot sa merg macar un timp asa ? Parca nu as schimba cauciucul luna asta. Va doresc sarbatori fericite si multa sanatate ! Stai linistit, aceeasi chestie am patit si eu...cui in roata spate. L-am scos, mi-a facut un prieten pana, cu un chit de pana de pe Louis.de si e perfect. A stat peste iarna si a pierdut doar putin din presiune, in 3 luni. Acum din cand in cand mai verific presiunea, dar sincer nu scapa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Megahertz Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Stai linistit, aceeasi chestie am patit si eu...cui in roata spate. L-am scos, mi-a facut un prieten pana, cu un chit de pana de pe Louis.de si e perfect. A stat peste iarna si a pierdut doar putin din presiune, in 3 luni. Acum din cand in cand mai verific presiunea, dar sincer nu scapa. Multumesc Elena Eu am amanat sa achizitionez acel kit, deoarece am crezut ca nu voi avea nevoie de el prea curand Imi voi lua si eu un manometru pt siguranta. Partea "haioasa" e ca nu intelegeam de ce se aude un tacanit in timpul mersului. Am crezut ca am o curelusa desprinsa si atinge de roata. Cuiul imi lovea in protectia de lant . Asa e cu incepatorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Partea "haioasa" e ca nu intelegeam de ce se aude un tacanit in timpul mersului. E un tacanit la ghidon (glumesc si eu...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 E un tacanit la ghidon (glumesc si eu...) e grav cand se tatacaneste piesa de la ghidon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arhimede Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Salut. Caut si eu piesa marcata cu rosu din atasament. Imi poate spune cineva unde se poate gasi si la ce pret. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Salut. Caut si eu piesa marcata cu rosu din atasament. Imi poate spune cineva unde se poate gasi si la ce pret. Mersi. suport stanga scarita pasager. la dezmembrari daca vrei sh sau pe bikeshop ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arhimede Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Da suport scarita pasager si pilot parca este...un pret ceva? Nou second cum s-o gasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 eu la cb900 am dat ca. 100EUR - noua, originala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arhimede Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Mersi. Si de unde ai luat-o de la Honda sau unde altundeva as putea sa caut(un site ceva)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Megahertz Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 E un tacanit la ghidon (glumesc si eu...) Da ...il stiu ... E baiat de gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 eu d'aici am luat scarita ptr. tine, s-ar putea sa fie cam departe la mine se fisurase de la legat gresit pe remorca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Da ...il stiu ... E baiat de gasca Ma bucur! eu d'aici am luat scaritaptr. tine, s-ar putea sa fie cam departe la mine se fisurase de la legat gresit pe remorca Mai sa dea naiba, atat de usor s-a fisurat?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 (editat) Ma bucur! Mai sa dea naiba, atat de usor s-a fisurat?! sau s-a facut prinderea gresit si toata tensiunea a ramas in suport...si apoi poc..... Editat Aprilie 3, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 întrebare: §1) ce-i aia, prindere gresita? §2) ce-i aia, prindere corecta? raspuns: §1) face poc §2) merge bine, merci deci, daca prinzi chinga de scarita, în niciun caz nu se va tensiona în diagonala (vezi §1) si asta-i cam greu sau prinzi de altceva ... dar ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 întrebare:§1) ce-i aia, prindere gresita? §2) ce-i aia, prindere corecta? raspuns: §1) face poc §2) merge bine, merci deci, daca prinzi chinga de scarita, în niciun caz nu se va tensiona în diagonala (vezi §1) si asta-i cam greu sau prinzi de altceva ... dar ce? ...iarta-mi ignoranta...atunci cam cum a fisurat daca nu ti-e cu suparare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 nu-i ignoranta si nici suparare povestea-nceput prin România si anume pe hârtoape cum se prinde de fata, stie toata lumea si nu-i mare lucrare: se-nfunda furca, se pun chingile si gata la mobrele ce au scaritele ptr. pasager prinde de "codita", nu-i mare problema - chinga se prinde-n orice pozitie fata, spate, diagonala etc. (vorbim de directia de prindere a chingilor) la viespe-i o mica problema: scaritele-s "în consola" si de aici apare problema cu tensionarea-n diagonala poa' sa mearga dar, poa-sa cedeze nervos (ca la mine) din experienta mea, ideal ar fi de am avea un dispozitiv de prins numa roata de spate de remorca si anume în portiunea de jos, ca o brida peste si prin janta foarte important este ca fata sa fie prinsa foarte bine si sa nu joace spatele (codita) poate sa se miste pîn'la loc comanda dar, nu roata asta nu trebe sa sara sper ca m-am facut înteles :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 nu-i ignoranta si nici supararepovestea-nceput prin România si anume pe hârtoape cum se prinde de fata, stie toata lumea si nu-i mare lucrare: se-nfunda furca, se pun chingile si gata la mobrele ce au scaritele ptr. pasager prinde de "codita", nu-i mare problema - chinga se prinde-n orice pozitie fata, spate, diagonala etc. (vorbim de directia de prindere a chingilor) la viespe-i o mica problema: scaritele-s "în consola" si de aici apare problema cu tensionarea-n diagonala poa' sa mearga dar, poa-sa cedeze nervos (ca la mine) din experienta mea, ideal ar fi de am avea un dispozitiv de prins numa roata de spate de remorca si anume în portiunea de jos, ca o brida peste si prin janta foarte important este ca fata sa fie prinsa foarte bine si sa nu joace spatele (codita) poate sa se miste pîn'la loc comanda dar, nu roata asta nu trebe sa sara sper ca m-am facut înteles :-) intrebam cum s-a rupt....ca eu am adus-o vreo 300km pe platforma,prinsa frumos cu roata fata in suport(platforma moto),comprimata furca,trasa funia....fata securizata ...iar spatele a fost prins individual de o parte si de alta cu cate o funie,peste scarite...dupa care o alta funie peste bascula....si nu a nici miscat nu s-au nici fisurat.de aia am zis intial ca s-a facut gresit prinderea si s-a bagat tensiune intr-un singur punct.oricum pt mine a fost ultima data cand am dus moto pe platforma in romania,fiecare groapa imi dadea impresia ca o sa arunce motoru` jos de pe platforma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 (editat) da George, daca prinzi cumva numa de bascula este ideal ... dar cum ca-i prea-n scurt?! eu am mers ceva mai multi Km ... si m-a costat o suta (!) Mesaj completat am gas't ceva interesant Editat Aprilie 3, 2010 de RO-shu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Pun si eu poze noi cu Amantul meu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate