Sorin128 Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Oau! Chiar ca nu te-ai mai vazut de mult Spanky! Inca hornetist, huh? Daca va organizati in vreo intalneala dati de stire. Mi-ar place sa va revad! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marv Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Salut, merg montate pe PC34 genti laterale Louis fara a folosii suporturi laterale ? Intrebarea este pt. cine foloseste ceva asemanator. Si o alta intrebaere : daca pasagerul poate sa stea normal sau este incomodat. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 (editat) Salut, merg montate pe PC34 genti laterale Louis fara a folosii suporturi laterale ? Intrebarea este pt. cine foloseste ceva asemanator. Si o alta intrebaere : daca pasagerul poate sa stea normal sau este incomodat. Merci. Pentru tipul acela de saddlebags nu ai nevoie de suporti, se prind benzile de sustinere sub sa. Problema este toba de esapament, in cazul in care nu ai toba stock, ce vine cu acel scut care nu se incinge la fel de puternic, posibil ca temperatura ridicata sa afecteze benzile respective. Un amic folosea asa ceva pe PC34 insa avea toba stock. Nu sunt convins daca gentile laterale au fost de vina, insa a scapat-o o data pe loc cu ele montate si a reusit sa crape codita. Meh. Editat Septembrie 15, 2015 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Daca intereseaza pe cineva ,am un parbriz MRA(nou) de vanzare ca si cel montat pe Hornetul meu.Detalii pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 @luk77, de unde ai luat toba si la cine ai montat-o? Eventual ne poti spune si cam care au fost costurile? Thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Toba am luat o de la un tip din Turda ,arata destul de bine ,cu db-killer , a fost 400 lei parca. La sfatul tau am montat o la Sturimex ,mi au facut ei cotul ,dar mai bine cumparam o intermediara pt ca nu sunt multumit de rezultat.Poate sunt eu cam tipicar. » Post actualizat in 15 Sep 2015 12:40 Se vede mai bine in poza asta. Am uitat sa precizez ca e din titan si suna ff bine.Desi imi place mai mult aspectul tobei originale nu as mai revenii la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teddyax Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 hello ! am o problema cu Mobra mea, mai exact la cutia de viteze, cind schimb treptele de viteza de sus in jos (5-4-3..) mai jos de 3 nu coaboara, parca se blocheaza acolo si doar daca opresc mai reusesc sa o aduc un punctul mort,invers merge ok, aveti idee care ar fi buba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 Incearca data viitoare cand iti face figura de nu mai coboara sub treapta 3 sa lasi ambreiajul pe jumatate si tragel dupaia iara si vezi daca merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 Oau! Chiar ca nu te-ai mai vazut de mult Spanky! Inca hornetist, huh? Daca va organizati in vreo intalneala dati de stire. Mi-ar place sa va revad! Baieti haideti miercurea viitoare la Constitutiei cum veneam pe vremuri, sa ne vedem la fata si dupa aia bagam un baicarz sau ce bar mai gasim....cum era ala Sorine de pe linga voi. Cine se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 i'm in! dar tre să stabilim o oră, eu am o problemă în a ajunge sub 19:00 de exemplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Dani: HB (pe Matasari). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Gen ora 20.00. Desi se intuneca acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Care are azi, in Bucuresti, de imprumut o cheie de bujii ? Dati un PM » Post actualizat in 19 Sep 2015 11:06 Rezolvat » Post actualizat in 19 Sep 2015 11:06 Rezolvat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Damsteric Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Salutare ! Este cineva disponibil sa imprumute un releu timp de 5 minute ? Ma deplasez eu si dau o bere. Multumesc( pentru Bucuresti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Salutare ! Este cineva disponibil sa imprumute un releu timp de 5 minute ? Ma deplasez eu si dau o bere. Multumesc ( pentru Bucuresti ) daca in relanti nu ai pe baterie minim 13.8..i releul 99% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Damsteric Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 daca in relanti nu ai pe baterie minim 13.8..i releul 99% Cum poti fi 99% sigur ? Intreb pentru ca poate fi statorul de vina si sa se manifeste la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pan_Ku Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 (editat) Salut, O intrebare mai de noob, cum se scoate surubul din dreptul suportului de scarita pentru a demonta aparatoarea de lant??? Am incercat si pe stander si cu o persoana pe sa, fara rezultat, surubul mai are 3-4 spire si loveste in suport scarita. As vrea sa il scot pentru a curata mai bine lantul. Mersi . P.S.: singura solutie gasita e sa desfac suportul de scarita + plus schimbator. Editat Septembrie 22, 2015 de Pan_Ku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Salutare ! Este cineva disponibil sa imprumute un releu timp de 5 minute ? Ma deplasez eu si dau o bere. Multumesc ( pentru Bucuresti ) Daca vii pana in 8 pana la Obor te ajut eu. E acelasi releu pe VFRul meu iar eu am deja unul nemontat. Vorbim de PC 34 sau PC 36 (hornet 99-2005)sper...PM pt. locatie exacta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 Vine până la urmp cineva miercuri în Constituției pe la un 19:30 zic, ca să nu mă trezesc singur acolo » Post actualizat in 23 Sep 2015 11:44Din lipsă de cvorum îmi anulez prezența în această seară. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bughy91 Postat Septembrie 26, 2015 Share Postat Septembrie 26, 2015 Salutare , Unde pot comanda cui pontou(4 bucati) pentru hornet 2001? sigilate. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Septembrie 26, 2015 Share Postat Septembrie 26, 2015 Gasesti la Romimoto sau Cocmotors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Septembrie 26, 2015 Share Postat Septembrie 26, 2015 Salutare , Unde pot comanda cui pontou(4 bucati) pentru hornet 2001? sigilate. Multumesc sau carb complet la mine la 300 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bughy91 Postat Septembrie 26, 2015 Share Postat Septembrie 26, 2015 sau carb complet la mine la 300 lei Multumesc, insa am nevoie de cuie pontou noi noute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rolymike Postat Septembrie 28, 2015 Share Postat Septembrie 28, 2015 poate doreste cineva un Hornet de 900 in stare foarte buna, recomand! http://olx.ro/oferta/honda-hornet-cb900f-ID4HvfE.html#ca58a146ae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Octombrie 1, 2015 Share Postat Octombrie 1, 2015 (editat) Salut, am o evacuare Mivv X Cone de vanzare, include cotul pt Honda Hornet, vedeti aici anuntul: http://olx.ro/oferta/evacuare-toba-moto-mivv-x-cone-cu-cot-legatura-pt-honda-hornet-98-06-ID4F8n6.html#3cb8e858c6 Evacuarea este impecabila, nu a fost cazuta, zgariata etc. Se vinde pt ca o demontez de pe proiectul #4 care va avea evacuare tot la scarita. PRET pt forumisti: 690 RON Editat Octombrie 1, 2015 de replici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate