Vallach Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 Toba am luat o de la un tip din Turda ,arata destul de bine ,cu db-killer , a fost 400 lei parca. Am uitat sa precizez ca e din titan si suna ff bine.Desi imi place mai mult aspectul tobei originale nu as mai revenii la ea Deja vrei sa o vinzi? Ce nu ti-a placut la ea? /index.php?/topic/732064-toba-leo-vince-titanium-pt-hornet/?p=4063707 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 Vreau sa imi pun Mivv x cone . Toba e foarte ok » Post actualizat in 05 Oct 2015 08:32 Cea de la "replici" vreau sa o iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Octombrie 10, 2015 Share Postat Octombrie 10, 2015 Toba LeoVince de la Luk77 a ajuns la mine,foarte buna starea tobei si a cotului de legatura,asteapta acum sa fie montata pe moto. Multumesc Lucian pentru corectitudine si promptitudine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Octombrie 10, 2015 Share Postat Octombrie 10, 2015 Ma bucur ca iti place Sa o folosesti sanatos » Post actualizat in 10 Oct 2015 16:41 Astept poze cu toba montata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Octombrie 10, 2015 Share Postat Octombrie 10, 2015 Cum ma lasa vremea am si montat-o,abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 am avut accident cu mobra. Unul cu un SUV mi-a iesit in fata de pe partea dreapta de pe un drum secundar (ulita). Accidentul a fost in 20.09.15. Pana in clipa asta nu stiu absolut nimic legat de cercetare. soferul nu isi recunoaste vina. Cam cat dureaza ca domnii politisti sa cerceteze un caz amarat de neacordare de prioritate? eu am fost luat de salvare, 8 zile de spitalizare, un deget rupt si 4 fisuri la coaste. deja devine enervant pt ca nu imi zice nimeni nimic legat de proces si cel care se ocupa de dosar zice ca nu are voie sa imi dea nimic legat de accident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Damsteric Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 am avut accident cu mobra. Unul cu un SUV mi-a iesit in fata de pe partea dreapta de pe un drum secundar (ulita). Accidentul a fost in 20.09.15. Pana in clipa asta nu stiu absolut nimic legat de cercetare. soferul nu isi recunoaste vina. Cam cat dureaza ca domnii politisti sa cerceteze un caz amarat de neacordare de prioritate? eu am fost luat de salvare, 8 zile de spitalizare, un deget rupt si 4 fisuri la coaste. deja devine enervant pt ca nu imi zice nimeni nimic legat de proces si cel care se ocupa de dosar zice ca nu are voie sa imi dea nimic legat de accident Vorbeste cu un avocat. Nu sta dupa Politie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 Am si eu un set complet pentru Hornet. Leo Vince SBK (toba,cot,arcuri,colier etc) Revin cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bughy91 Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 am avut accident cu mobra. Unul cu un SUV mi-a iesit in fata de pe partea dreapta de pe un drum secundar (ulita). Accidentul a fost in 20.09.15. Pana in clipa asta nu stiu absolut nimic legat de cercetare. soferul nu isi recunoaste vina. Cam cat dureaza ca domnii politisti sa cerceteze un caz amarat de neacordare de prioritate? eu am fost luat de salvare, 8 zile de spitalizare, un deget rupt si 4 fisuri la coaste. deja devine enervant pt ca nu imi zice nimeni nimic legat de proces si cel care se ocupa de dosar zice ca nu are voie sa imi dea nimic legat de accident Normal politia trebuia sa te caute la spital etc....o poveste lunga, lasa-mi nr.de tel si te sun am avut si eu aceeasi situatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da_new_guy Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 Salut frati de pretutindeni! Am nevoie de un hornetist din Cluj, cu experienta, care sa ma poata sfatui legat de cateva aspecte despre sunet (o bataie fina, mi se pare mie, in partea dreapta a motorului), intretinere si reglaje. Sunt destul de nou pe hornet si din nefericire am extrem de putin timp pentru a ma apuca sa rasfoiesc tot manualul.. Si as vrea totusi, sa o intretin asa cum se cuvine, pentru ca sunt motociclete faine. Pentru a nu polua forumul mai mult decat am facut-o deja, daca este vreun doritor sa imi impartaseasca din cunostintele lui, lasati un mesaj si de-acolo ne descurcam. Multumesc, drumuri uscate si fara evenimente! Salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 (editat) Pot fi mai multe cauze printre care bataia specifica a ambreiajului Honda ce a echipat modelele CBR, CB600, CBF600 (verifica daca se mai aude si cand tragi maneta de abreiaj) sau poate distributia (se schimba la 50000 km). Ideal e sa apelezi la un service pt o investigatie rapida, din cate stiu nu te vor taxa doar pt ca asculta motorul. De curiozitate, poate ne dai cateva detalii despre motocicleta. De unde si de cat timp ai achizitionat-o, cat ai dat pe ea, cati km are, in ce stare sunt consumabilele, cati km ai facut pana acum pe Hornet, cum te impaci cu motocicleta pana acum samd. Bafta. Editat Octombrie 20, 2015 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Radu Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 am si eu o problema, mi s-a rupt un surub de la capacul culbutori in chiuloasa. Aveti vreo idee cum sa il scot fara sa dau chiuloasa jos? Este chiar cel din mijloc, pe partea cu radiatorul. Sunt din Bucuresti, motoreta e in zona titan. Daca e cineva din bucuresti, care doreste sa ma ajute sa incercam sa il scoatem asa as fii recunoscator. Un prieten mi-a zis sa incerc sa dau o gaura cu un spiral de 4 in el si sa bag un torx in el sa il rotesc, dar nu am o bormasina si nici autofiletanta atat de mica care sa incapa ... va las si un nr de telefon 0734184060 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Octombrie 27, 2015 Share Postat Octombrie 27, 2015 Parbriz nou MRA racingscreen ,merge montat pe orice moto naked . 180 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Octombrie 27, 2015 Share Postat Octombrie 27, 2015 Salutare! Al treilea proiect s-a pus in vanzare! Pt cine doreste un Hornet mai... altfel http://olx.ro/oferta/motocicleta-honda-hornet-600-custom-streetfighter-ireprosabila-ID4T6ve.html#f116c205cf;promoted Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Octombrie 27, 2015 Share Postat Octombrie 27, 2015 Ma asteptam sa vad o nava spatiala in culorile curcubeului, insa proiectul acesta imi place, in conditiile in care nu ma dau in vant dupa streetfighters. Ar fi mers parca codita de PC36 si daca ar fi fost intregul motor vopsit negru, nu doar capacele, furtunele mai putin stridente.. dar arata bine si asa, faina treaba! Bafta la vanzare si cat mai putin frecus cu "mușteriii" de pe OLX & Co Data viitoare faci si un Hornet pt touring? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Octombrie 27, 2015 Share Postat Octombrie 27, 2015 A avut initial codita de PC36 dar am vandut-o pt ca vroiam sa scurtez mobra si sa-i fac o codita custom, asta de PC34 o aveam prin garaj si am vopsit-o si montat-o strict pentru RAR. Prefer sa o vand asa si sa nu mai modific spatele ca sa ma apuc mai repede de proiectul de 900. Motorul era in plan sa fie vopsit negru si el si mai aveam niste carene de radiator similare celor de Z750 2007-2010 parca, dar le voi monta pe cea de 900. De touring nu cred ca ma apuc prea curand, am un proiect mai "cuminte" in desfasurare dar tot de streetfighter, un Hornet de 600 al unui prieten care a dorit mobra "clona" dupa Snow White dar l-am mai convins eu sa schimbat una, alta Multumesc pentru urari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Octombrie 27, 2015 Share Postat Octombrie 27, 2015 Chiar ca mergea mai bine codita de pc36. In rest ii destul de faina. Fa ceva asemanator dintr-o vitezana. Astept sa vad proiectul cu motorul de 900. Poate mi se pune pata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Noiembrie 7, 2015 Share Postat Noiembrie 7, 2015 Daca intereseaza pe cineva ,vand toba originala pt Pc 34 in stare foarte buna 60 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psycho87 Postat Noiembrie 12, 2015 Share Postat Noiembrie 12, 2015 Salutari. Ce parere aveti de asa ceva http://www.continental-tires.com/motorcycle/tires/motorcycle-tires/off-road-enduro/tkc-80 pe un Hornet pc34 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
replici Postat Noiembrie 13, 2015 Share Postat Noiembrie 13, 2015 O sa fie ca o prostituata la biserica, nu-si au locul. Hornet-ul nu are suspensii/cadru gandite pt offroad. Daca vrei ceva "intermediar" poti sa iei niste gume de ploaie cu care poti merge linistit si pe vreme rece, dar nu prin coclauri sau noroaie. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psycho87 Postat Noiembrie 13, 2015 Share Postat Noiembrie 13, 2015 @ replici Nu am gasit poze cu un hornet dar imi pare ca asta e destul de apropiat ca si inaltime si aspect http://cdn.blessthisstuff.com/imagens/stuff/ducati-super-sport-600-marco-artuzzi-3.jpg http://cdn.blessthisstuff.com/imagens/stuff/ducati-super-sport-600-marco-artuzzi-4.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Noiembrie 16, 2015 Share Postat Noiembrie 16, 2015 Lăsând aspectul ( de gustibus...) care este utilitatea practică a întreprinderii tale ? Userul replici ți-a explicat că nu poți băga horneta în nămoale din motive de cadru/suspensii/greutate. Rămânând pe asfalt, vrei neapărat să-ți zornăie crampoanele pe asfalt ? Să ai mai puțină aderență ? Cauciucurile off-road au compoziție mai soft deci o să le termini mai repede pe asfalt. De asemenea exclus (părerea mea) să le iei "not for road use" . După mine prea multe draw-back vs estetică (aia care-o fi ea, unde o fi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 17, 2015 Share Postat Noiembrie 17, 2015 Lăsând aspectul ( de gustibus...) care este utilitatea practică a întreprinderii tale ? Userul replici ți-a explicat că nu poți băga horneta în nămoale din motive de cadru/suspensii/greutate. Rămânând pe asfalt, vrei neapărat să-ți zornăie crampoanele pe asfalt ? Să ai mai puțină aderență ? Cauciucurile off-road au compoziție mai soft deci o să le termini mai repede pe asfalt. De asemenea exclus (părerea mea) să le iei "not for road use" . După mine prea multe draw-back vs estetică (aia care-o fi ea, unde o fi) subscriu! eu personal nu prea pricep dorinta unora de a muta unele motoare intr-un cu totul alt segment decat au fost ele gandite si proiectate.ce face @replici e absolut normal,proiecte de look,nitica performanta(poate) suplimentara.dar sa te gandesti la a "transforma" un Hornet(sau orice alt naked/comutter) intr-un motor cu valente off-road,mi se pare cel putin nejustificat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
winky Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 Si eu m-am gandit sa pun gume enduro pe hornet. Conti TKC 80 sau Heidenau K60 sau ceva "trail". Daca nu sunt pe asfalt curat nu am deloc aderenta. Asi vrea merg si pe drumuri neasfaltate.Poate schimb mobra cu un Dominator si nu-o sa am probleme de astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psycho87 Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 Am testat recent o vitezana incaltata cu astfel de gume. Pe offroad e distractie maxima, dar pe asfalt se simt vibratiile destul de mult si franarea cu fata nu iti da un sentiment placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate