danny_nt Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Salut. Am reusit performanta sa rup o cheie de la lant, absolut gratuit. Lantul e un model de la ABUS parca Steel_O_Chain. Am fost la cateva centre de copiat chei dar nu au gasit vreun model asemanator de cheie. Si-a mai facut cineva vreo copie pentru lant ABUS? Unde stiti un centru mai meserias care poate avea asa ceva? Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata01 Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 (editat) Salut ! Si eu am un Steel_O_Flex de la Abus. Si eu din pacate am ramas doar cu o cheie. Presupun ca si tu ai ramas doar cu cea de rezerva ...? Nu se poate copia la centre de chei din cate stiu eu. Se poate face alta cheie doar la comanda direct la Abus (germania) dupa codul pe care l-ai primit. Cred ca poti comanda prin magazinul de unde ai luat lantul; sau iti dau eu o persoana de contact (importator Abus din Buc). Mesaj completat Daca gasesti cumva un centru local, informeaza-ne, te rog ! Mesaj completat Am aflat intre timp; uite aici: http://www.navigroup.ro/contact.htm Copie inclusiv chei Abus. Editat Mai 4, 2010 de kta007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Mai 4, 2010 Autor Share Postat Mai 4, 2010 Mersi mult. O sa le fac zilele astea o vizita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata01 Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 (editat) Ti-ai facut copie dupa cheie ? Care e tariful ? Cand afli, posteaza aici te rog. Editat Mai 6, 2010 de kta007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BAAL666 Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 Salve! M-am lovit si eu de problema cheii rupte. Tot cea master. Intamplator dupa ce am batut tot Buc am ajuns la magazinul mai sus mentionat. Mi-au facut o cheie asemanatoare cu cea de rezerva si a costat 35 lei. Problema mea nu este ca nu mai are luminitza ci faptul ca, cheia bruta este Silca si deja se vad urme de uzura dupa aprox. 40 cicluri inchidere deschinere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata01 Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 (editat) Salve! M-am lovit si eu de problema cheii rupte. Tot cea master. Intamplator dupa ce am batut tot Buc am ajuns la magazinul mai sus mentionat. Mi-au facut o cheie asemanatoare cu cea de rezerva si a costat 35 lei. Problema mea nu este ca nu mai are luminitza ci faptul ca, cheia bruta este Silca si deja se vad urme de uzura dupa aprox. 40 cicluri inchidere deschinere. Eu cred ca e asa putin la inceput, pana se "rodeaza" ca orice cheie. Sincer nu cred ca otelul de chei facut la Abus e mult mai bun calitativ ca asta Silca; Mai e si varianta sa comanzi dupa codul cheii direct la Abus; am inteles ca ar fi cam 15Euro 1 cheie. Oricum mai posteaza si zi-ne "evolutia" cheii facute la magazin in Buc. Editat Mai 20, 2010 de kta007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Dupa 2 saptamani de utilizare a lantului meu (alta marca, irelevant), se vedeau niste urme grosolane de uzura. Acum, dupa aproximativ un an si jumatate, urmele sunt aceleasi. Nu cred sa ai vreo problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Sincer nu cred ca otelul de chei Cheile nu sunt facute din otel. Sunt facute dintr-un aliaj de metale neferoase mult mai moale comparativ cu otelul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate