Sari la conținut

Accident Moto Pe Obregia


Purghy
 Share

Postări Recomandate

Aseara (1 iulie) a fost un accident pe Bd. Obregia (fost Metalurgiei), in sectorul 4. Un motociclist a accidentat cel putin o persoana care era pe trecerea de pietoni. Doua salvari, masini de politie, tipete, lume multa, potrivit martorilor. Eu nu am fost la fata locului desi stau chiar acolo. Se pare ca au fost doua persoane lovite dar nu stiu sigur, iar despre motor sau motociclist nu stiu absolut nimic. Una dintre victime este o vecina pe care o cunosc de cand eram mica. Are o fractura de mana si una de picior, din bazin. Este o persoana in varsta, foarte echilibrata si foarte bolnava (face dializa la doua zile). Starea ei este stabila dar avand in vedere sanatatea subreda... Bag mana in foc pt. ea, sunt convinsa ca era pe trecerea de pietoni si ca nu fugea. Despre o eventuala a doua persoana nu stiu nimic deocamdata. Deci motociclistul a avut viteza si nu a oprit. Oameni inconstienti!!!!!!!!! :rolleyes: :bounce:

Cine stie amanunte va rog postati!!!!!!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu stiu pe cine incanta amanuntele, rubrica asta incepe sa semene cu stirile de la ora 5. Oricum, daca accidentul s-a petrecut la trecerea de pietoni de la piata, atunci, cred ca am vazut eu ceva urmari : 4 masini de politie (3 loganuri d'alea care ard gazu' aiurea prin oras si un wv) si un scuter albastru daramat langa trecere.

Da daca zici ca nu a oprit, nu o fi scuterul ala si o fi alta poveste...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu am zis ca nu a oprit, cititi cu atentie postul meu. O fi fost scuterul implicat, nu stiu deocamdata. Oricum, trecerile de pietoni de pe Obregia sunt tare pacatoase si pe cei care merg pe acolo ii sfatuiesc insistent sa aiba mare grija!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ma enerveaza scuteristi astia cand ii vad cum umbla ca si in jungla :rolleyes:

 

Salut. Sunt de acord ca sunt o gramada de "gelati in cap" si "cu slapi in picioare", care nu au nici o vaga urma de cunostiinte in materie de legislatie si conduita preventiva si care merg ca nebunii prin oras, dar pe langa acestia mai sunt si SCUTERISTII normali la cap, care circula prudent, care au permis sau care cunosc legislatia si care de multe ori au de tras de pe urma primilor si nu ma refer aici numai la faptul ca strica IMAGINEA SCUTERISTILOR si a SCUTERISMULUI, dar ne si incomodeaza in trafic si ne provoaca la liniute ca sa vedem noi ce scutere misto au ei, insa oamenii normali la cap nu pun botul la asa ceva si se simt lezati de o generalizare incorecta a acestui fenomen.

Pe viitor te-as ruga sa nu mai generalizezi. Multumesc

 

Asfalt uscat si salutari cu farul! :crack: :bounce:

Editat de alias
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tot ce am mai putut afla este ca potrivit procesului verbal "motociclistul" avea 100 km/h, iar victima este inca in spital, in stare stabila dar deloc fericita - trebuie sa se mute de la un spital la altul pentru dializa la doua zile. Doamne, cata neplacere poate cauza un inconstient!!!! :rolleyes:

 

A! Accidentul a avut loc asa: un troleibuz a oprit ca sa treaca pietonul, iar boul pe doua roti nu a mai considerat necesar sa faca acelasi lucru si a bagat mare.

Editat de Purghy
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe 19 iunie s-a mai intamplat asta in Bucuresti. De data aceea cu un motociclist. Din cate stiu, victima inca nu isi recunoaste prietenii si parintii, dar e stabil, va trai.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...