dudaroc Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 salutare, ma poate imprumuta careva cu o pereche de carje pentru aproximativ o luna? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Haywood Yablomme Postat Mai 5, 2010 Share Postat Mai 5, 2010 Vere completeaza si tu profilu ala cum trebuie,care e locatia unde ai nevoie? Eu am un cadru de aluminiu in Bucuresti,daca te aranjeaza dai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 salutare, ma poate imprumuta careva cu o pereche de carje pentru aproximativ o luna? multumesc Ce inaltime ai? Am eu o pereche de carje, dar sunt cam scurte. Eu le-am folosit asala vremea respectiva, cu toate ca nu-mi ajungeau pana la subrat, ma sprijineam doar in maini in ele. Daca le vrei zi si vorbim mai departe sa vedem cum facem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 dap, am o pereche de carje de imprumutat, nu cred sa fie mici. da-mi un pm sa vedem cum te pot ajuta. sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Si eu am carje (dintr-acelea de tinut la sub-brat). Reglabile in inaltime. Da mesaj daca doresti sa ti le imprumut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 (editat) Am eu o pereche de carje . Aluminiu, tuning. Purtate de 3 prieteni care acum sunt pe picioare... deci sunt bune. In clipa de fata , carjele sunt la Ramnicul Sarat, dar nu e o problema asta... In 3 ore, sunt ale tale. Editat Mai 6, 2010 de Lucianggg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 ca orice mobrist care se respecta am si eu gadgeturi din astea prin casa. aluminiu / reglabile inaltime, asta daca nu te-ai descurcat pana acum. recuperare usoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sudsemnatu Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 salutare, ma poate imprumuta careva cu o pereche de carje pentru aproximativ o luna? multumesc sanatate multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dudaroc Postat Mai 7, 2010 Autor Share Postat Mai 7, 2010 va multumesc tuturor, mi-a adus ramirez de la rechinul in cele din urma asfalt uscat si mare grija la conservari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Mama fratilor ...ma speriati cati detineti astfel de "unelte". Sa te faci repede bine @dudaroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate