sebby Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 acu o tratezi cu respect? pana acu vruiai sa`i dai 200 in drum spre mare.. in fine..nu mai comentez referitor la chestia asta . o alta chestie care mi se intampla (mie cel putin), nu neaparat la drumurile lungi, este ca ma dor palmele..tot timpul de sprijini in furca (datorita pozitiei). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 ce inteligent...am intrebat daca merge cu 200 nu ca vreau sa merg cu 200...am zis ca vreau sa dau o raita mai sus pe drum liber...mah dar frustrat mai esti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_bullet Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 Nu stiu de ce ziceti voi ca se f_ute motru daca mergi turat...uite eu de exemplu cand merg la Bucuresti, sau un drum mai lung nu o scot din 9-10 mii de ture si 110-120 km/h si nu are nici pe dracu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 fiecare e liber sa faca ce vrea cu motorul sau...mai tine-o tu asa si s-ar putea in 2-3 ani sa mergi pe bicla sau in cel mai bun caz sa-tis chimbi motorul bulit...succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 sa nu exageram.. nu se strica atat de repede. evident nu cred ca ajuta la sanatatea motorului sa mergi in ture mari, dar diferenta nu poate sa fie atat de mare (acum depinde cat de mari, nu poti sa stai toata ziua in zona rosie). fiecare merge cum vrea, nu cred ca se strica la ture mari, doar pt asta au fost construite. sa suporte x mii de ture. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 da mi se pare normal...doar nu stai in 3000 de ture cu ea ca de-aia ti-ai luat de viteza sa mai dai si prin zona rosie...dar nu situ daca la drum lung ii face bine sa stai in zona rosie...da chiar pana in ce ture se duce un rs delimitat??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 fiecare e liber sa faca ce vrea cu motorul sau...mai tine-o tu asa si s-ar putea in 2-3 ani sa mergi pe bicla sau in cel mai bun caz sa-tis chimbi motorul bulit...succes BA! ai tu motor sa imi mie sfaturi ma? Eu nu inteleg de ce dracu te tot bagi tu peste tot daca nu ai mers in viata ta pe motor auzit tu sa mai dea si sfaturi Tu ai auzit ca Honda(firma care face motoare) este recunoscuta pentru fiabilitatea foarte mare Am zis ca am tot mers cu ea turata la drumuri lungi si nu a patit nimic, nu am zis nimic in ce stare o sa fie motoru meu peste 11mii de ani GET A LIFE! SUNT SATUL SA TOT DAU PESTE VOI ASTIA FARA MOTOARE( PE FORUM) SA TOT DATI SFATURI IN STANGA SI IN DREAPTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 (editat) mai bine te-ai gandi ca si tu ai fost odata k noi cand nu aveai motor da...si nu trebuie sa ai motor ca sa iti dai seama ca nu ii face bine la motor numai in 11 de ture...pe termen lung..adik tu vrei sa-mi zici mie ca daca mergi non stop in 11 de ture motorul tau o sa-ti dea acelasi randament dupa 3-4 ani de forja ... PS:nu am auzit de honda... Editat Iulie 11, 2006 de Treephoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 Bey frate hai sa iti zic cum sta treaba!!! da, corect am fost si eu "k voi",am intrat pe forum, am deschis un topic la incepatori sa intreb daca e bun CBR de ceva ( nu aveam motor pe atunci) am vb acolo, am pus intrebari si atat... nu m-am bagat eu peste tot forumul fara sa am o iota despre motociclism.... dupa ce mi am luat motoru am mai citi pe forum,am mers pe motor si dupa aia ma bagam si eu in "seama" Oare motoru de ce are pe turometru o chestie rosie hmmm?? De unde pana unde ai scos tu 11mii de ture? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 (editat) bine mah...esti un zeu...iarta-ma stapane ca am indraznit sa ma bag pe forum fara sa am motor...si mai ales iarta-ma ca am zis ca un motor tinut numai in forja se poate deteriora...imi pare rau nu o sa mai fac asemenea declarati...numai bine...fiecare stie mai bine cum se comporta motorul lui...eu spuneam in generel dar in fine... Editat Iulie 11, 2006 de Treephoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 bine mah...esti un zeu...iarta-ma stapane ca am indraznit sa ma bag pe forum fara sa am motor...si mai ales iarta-ma ca am zis ca un motor tinut numai in forja se poate deteriora...imi pare rau nu o sa mai fac asemenea declarati...numai bine...fiecare stie mai bine cum se comporta motorul lui...eu spuneam in generel dar in fine... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 forja frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Iulie 12, 2006 Autor Share Postat Iulie 12, 2006 very fucking nice,pe toate topicurile de la clasa 125 apare cearta acuma...io nu dau vina nici pe unu nici pe altu,da vad ca pe topicurile de la motociclistii "mai vechi" rar apar dispute dinastea.Chiar nu putem sa ignoram ce nu ne convine si sa fim putin mai toleranti?(stiu k suna k si cum ar fii vorbit bunikmea da alta solutie neutra nam gasit).Ma gandesc ca unii ori nu sunt destul de copti,ori au dusmanie pe unu si pe altu. V-am salutat si mersi din nou celor care au postat aici(chiar daka unii au zis cam numai balarii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 (editat) esti o panarama si tu ca de obicei peste oameni ...ce sa zici si tu...nici nu ma asteptam la o replica mai buna...cred ca asta iti zici tu in fiecare zi si nu mai poti sa spui si altceva...ce pana mea tot te bagi ca musca-n rahat vorbeam cu tine sau ce...mai invata sa si taci ca numai posturi tampite ai... si cik sa fim mai buni...pai cum naiba daca avem de-astia ca puya printre noi...eu n-am nimik cu nimeni si cerd ca si voi ar trebui sa incetati sa bagati raca...mai ales tu puya...care la un post care nu-ti convine:"esti panarama" , "ce prost"...si alte de genul asta...cand vrei sa-l injuri pe un om tine-ti injuratura in gand vreo 10-20 de secunde si zambeste...don't worry be happy... Editat Iulie 12, 2006 de Treephoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 trephooo daca pune puya mana pe tine te indoaie ca pe firu de iarba...... nu te vad bine fuuuuggiiiiiiiiiiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 asta e o mai si iei in bot..dar ar trebui si el sa se mai controleze un picca nu suntem noi datori sa-i acceptam toate injuriile adresate...eu vreau sa ne intelegem bine ca sa am si eu cine iesi la o tratatie ceva cand oi termina scoala ca joi am prima sedintza...dupa ce o termin fac cinste la toti care vin...si lui puya ca nu am nimik cu el...chiar daca o sa vrea sa ma bata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 la ce scoala esti? si la ce ora? daca faci la ilioara zi ora ca ne vedem acolo:P si cu asta n o intorci:P e sarit de pe fix........... nu vrei sa te intalnesti cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 hai ca n-o fi dracul asa de negru...cati ani are in pana mea ce s-ar simti bine sa bata un pushti de 17 ani mai mic de inaltime decat el...nu cred si daca ar face-o n-ar fi cu nimic mai smecher...asa ca las-o balta...in fond eu nu l-am injurat...stii cum e tu dai si tot tu faci gura... a am uitat...cam cum e sala la examen ...grea rau...mi-a dat sa invat dintr-o carte galbena...voua??? sorry de off topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 (editat) no comment cu puya...... zi frate in ce poligon faci si la ce ora joi ca poate ne vedem acolo ps yo nu iti fac nimk:D pps da da da toti invatam din cartea galbena .. pune mana si invata Editat Iulie 12, 2006 de alexutzzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 lasa ca nu mai conteaza ...oricumnu situ de ce e asa de reticent fatza de alti utilizatori in fine...eu nu am nimik cu nimeni...eu am intrat aici ca sa-mi gasesc prieteni de asfalt...o sa fac cinste dupa ce o termin...vi cu aprilia sa-o vad si eu...pe unde stai...da-mi si tu un id de mess ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 frate pai daca vin ca sa mai fac si yo 2 3 ore sa ma bage la ex nu vin cu aprilia........ stau in rahova... uite idu alexutzzz_ok baga azi ca sa vb ca poate ..... maine in poligon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 ok...hia ca vb pe net... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 las-l pe puya ca n-are nimic cu oamenii de treaba mi-am facut eu o parere gresite..peace trephoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 mamaaa pacifistule:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate