B.B. Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 Bah voi toti faceti misto pe topicu' asta? Apai imi bag p@la... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 Belboade, merge in antaia cand cobor o panta de 20% pe macadam? Adicatelea...ie voie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 Bre, io vorbeam de mers pe drum. Normal ca e voie, wtf.. e chiar recomandat. Dar ala e caz extrem, la enduro, pe drum asfaltat n-o sa fii in situatia aia ever. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Bre, io vorbeam de mers pe drum. Normal ca e voie, wtf.. e chiar recomandat. Dar ala e caz extrem, la enduro, pe drum asfaltat n-o sa fii in situatia aia ever. Ba, cobor pe TF. Destul de tare. Inainte de un ac de par, dupa o linie dreapta mai lunga, nu-s ce-mi vine mie sa-i dau doua in jos. (cuvant urat). Credeam ca sunt prin a patra. De fapt era a treia. Si ajung in 1. Cel mai kinky derapaj al meu ever. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 OLE! Ba la noi suge ca nu-s pustii aia cu camere la colturi pe Cheia. Iti dai seama ce de material s-ar strange? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Eu credeam ca daca esti mai bland cu bagatul in viteza, cu atat nu se uzeaza prea tare...probabil ca nu stiu exact ce se intampla cand apas schimbatorul pentru viteza intai... . Daca vrea hard, hard ii dau cand ii spargi la unu' un ou fiert in cap dai tare sau cu mila ? indreapta maneta cu ciocanu' si regleaza camasa cablului la jumate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate