liviu_ionescu Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Am o intrebare Cum se curata un lant cu o-ringuri super murdar la care ar trebui sa consum cel putin 2 spraiuri de lant. Eu m-am gandit sa-l curat cu motorina si apoi sa-l dau cu sprai. Procedez bine ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Am o intrebare Cum se curata un lant cu o-ringuri super murdar la care ar trebui sa consum cel putin 2 spraiuri de lant. Eu m-am gandit sa-l curat cu motorina si apoi sa-l dau cu sprai. Procedez bine ?? foarte bine...ii dai cu motorina si il speli bine, apoi dupa ce se usuca dai cu un spray de lantz pe baza de teflon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remyx Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 @adip, nu e bine, ca o sa inceapa lumea sa zica ca motorina ataca o-ring-urile, x-ring-urile Dam intai sfatul omului cu bani : 1. Deci : daca ai bani cumperi un spray de curatat lantul. Parerea mea umila e ca dai banii degeaba. 2. Daca ai bani, dar vrei sa ii folosesti mai cu cap, 1 litru de motorina, o diluezi nitzel cu apa, cu o perie de paie, plastic freci bine lantul, apoi cu putina apa cu detergent de vase clatesti sa nu ramana motorina pe lant, apoi un jet de apa limpede, lasi sa se usuce si apoi dai cu spray-ul de lant sau cu ulei de cutie de viteza. Recomand spray-ul ca nu mai sare ulei pe pantaloni si astfel esti in permanentza mai curat si mai uscat ... Curatare placuta, Remi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Se oferă cineva să facă astfel de operație - contra cost, binențeles? AÂş fi Âşi eu interesat din când în când Âşi de obicei mi-e o lene ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 @adip, nu e bine, ca o sa inceapa lumea sa zica ca motorina ataca o-ring-urile, x-ring-urile Dam intai sfatul omului cu bani : 1. Deci : daca ai bani cumperi un spray de curatat lantul. Parerea mea umila e ca dai banii degeaba. 2. Daca ai bani, dar vrei sa ii folosesti mai cu cap, 1 litru de motorina, o diluezi nitzel cu apa, cu o perie de paie, plastic freci bine lantul, apoi cu putina apa cu detergent de vase clatesti sa nu ramana motorina pe lant, apoi un jet de apa limpede, lasi sa se usuce si apoi dai cu spray-ul de lant sau cu ulei de cutie de viteza. Recomand spray-ul ca nu mai sare ulei pe pantaloni si astfel esti in permanentza mai curat si mai uscat ... Curatare placuta, Remi bre, io sunt cam tulburat si nu inteleg si chiar n-am auzit pana acum.... motorina se dilueaza cu apa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexLau_81 Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 (editat) @adip, nu e bine, ca o sa inceapa lumea sa zica ca motorina ataca o-ring-urile, x-ring-urile Dam intai sfatul omului cu bani : 2. Daca ai bani, dar vrei sa ii folosesti mai cu cap, 1 litru de motorina, o diluezi nitzel cu apa, cu o perie de paie, plastic freci bine lantul, apoi cu putina apa cu detergent de vase clatesti sa nu ramana motorina pe lant, apoi un jet de apa limpede, lasi sa se usuce si apoi dai cu spray-ul de lant sau cu ulei de cutie de viteza. Tu sigur asha faci ? S'a mai discutat: /index.php?showtopic=45189 Editat Iulie 5, 2006 de AlexLau_81 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 AdrianB1 : incearca la o spalatorie auto. Aia fac orice contra cost, numai sa le faci instructajul prima data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Poti sa incerci cu spray de curatat lantul....la mine a mers super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schummy_ Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 te duci la o spalatorie auto sau mai bine de tiruri k aia au jet puternic ..ii dai la ala ceva sa dea cu jetu pe lant si til face curat k lacrima...mai apoi il dai cu spray de care vrei...eu folosec wd 40 si dunt foarte multumit de el ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 daca e jogos rau nu prea merge cu spray de spalat lantu. Trebuie sa consumi 1-2 spray-uri pentru un spalat, daca vrei sa scoti bine mizeria. Cu 1L de motorina iese destul de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 @adip, nu e bine, ca o sa inceapa lumea sa zica ca motorina ataca o-ring-urile, x-ring-urile Dam intai sfatul omului cu bani : 1. Deci : daca ai bani cumperi un spray de curatat lantul. Parerea mea umila e ca dai banii degeaba. 2. Daca ai bani, dar vrei sa ii folosesti mai cu cap, 1 litru de motorina, o diluezi nitzel cu apa, cu o perie de paie, plastic freci bine lantul, apoi cu putina apa cu detergent de vase clatesti sa nu ramana motorina pe lant, apoi un jet de apa limpede, lasi sa se usuce si apoi dai cu spray-ul de lant sau cu ulei de cutie de viteza. Recomand spray-ul ca nu mai sare ulei pe pantaloni si astfel esti in permanentza mai curat si mai uscat ... Curatare placuta, Remi chestia cu motorina functioneaza si nu ataca oringurile plus ca nu cred ca o sa diluezi motorina cu apa.niciodata nu se dilueaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 La Louis gasesti spray detergent pe care il folosesti sa dai jos rugina si alte mizerii, dupa care lasi lantul sa se usuce aprox 2 ore, dupa care vii cu sprayul efectiv de lant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remyx Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Tu sigur asha faci ? S'a mai discutat: /index.php?showtopic=45189 Nu, de fapt eu il spal cu pasta de dinti si ii fac si un cu detartraj dupa. Si DA, pun apa in motorina aia chiar daca stiu ca nu se amesteca. Asa e mai multa solutie lichida si torn pe lant mai fara economie. Prima data am folosit niste motorina reciclata, care fusese amestecata accidental cu apa, si a mers foarte bine. Remi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 S-a mai discutat mult despre spalat lanturi.. am cautat si eu pe net o gramada - producatorii in general recomanda kerosen. motorina n-am prea vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 S-a mai discutat mult despre spalat lanturi.. am cautat si eu pe net o gramada - producatorii in general recomanda kerosen. motorina n-am prea vazut kerosen sau mai usor de gasit - petrosin. o alternativa la spray'ul dedicat pt curatat ar fi WD40... da' si ala e scump al dreaqului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackman Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 (editat) Sau la Autozone 370 000 mii lei si stai si te uiti cum vechiul tau lant devine "nou-nout"(spalare,tratament,gresare..etc)...pe mine sincer m-au uimit!!! Editat Iulie 6, 2006 de Blackman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate