chif Postat Iunie 20, 2007 Autor Share Postat Iunie 20, 2007 http://www.radautiziar.ro/?content=detail&id=110 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gothica_pis Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 Frumos din partea voastra ca v-ati dus. Eu sper ca toti s-au dus pentru el si nu pentru imagine (ca se mai intampla). E foarte trist ce se intampla in traficul romanesc. Dar sa speram ca se va schimba si oamenii vor deveni mai civilizati si mai atenti la cei din jur. Inca mai am speranta. Condoleante familiei si nu va descurajati. Cat despre Florin...sa-i fie tarana usoara si 'asfalt uscat' spre cer. Ce poti spune mai mult in situatii de astea... Ma gandeam ca BMC sa faca din intrunirea din august si un mod de a strange bani pentru 'campania antiaccidente' despre care se vorbeste pe forum. Adica sa se mai adauge un obiectiv la cele pe care le are deja. Sau poate v-ati gandit deja?! Numai bine si aveti mare grija, dragilor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Iulie 20, 2007 Autor Share Postat Iulie 20, 2007 Trupe confirmate pana acum la intrunirea din 17-19 august: ALTAR (CJ) BUCOVINA (IS) CORBUS ALBUS (CHISINAU) TRUDA (CJ) PIATRA (SV) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Iulie 28, 2007 Autor Share Postat Iulie 28, 2007 Plecare sambata 28.07.07 pe la 6pm din Radauti pe Rarau. Se sta 1 buc noapte. Haida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KioN Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 Salutare Chif! ceva poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 Felicitari pentru efortul de a organiza intrunirea de anul acesta. Abia astept sa vin si sa va cunosc. Incerc sa adun cativa din zona dar va fi greu datorita intrunirii de la Targoviste, mult mai apropiata (ca locatie). Cred ca ar fi bine sa deschideti din timp topic pe Intalniri/Evenimente sa stie lumea... si ... daca pot sa ajut cu ceva de aici ... let me know ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat August 4, 2007 Autor Share Postat August 4, 2007 (editat) Salut Kion, n-am prea facut poze... Greyhound, ma bucur ca te gandesti sa vii, ne-ar face mare placere (desigur cat mai multi si asta ar fi cel mai mare ajutor). O sa urmeze si topic. Ne straduim sa o facem cat mai bine, oricum. Editat August 4, 2007 de chif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Chief, numarul de fax afisat pe site-ul vostru imi da cu virgula... sigur e ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat August 8, 2007 Autor Share Postat August 8, 2007 E bun nr. 0330814224 Intre timp am primit msg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 E bun nr. 0330814224 Intre timp am primit msg. Scuze... s-ar putea sa fie faxul meu de vina... sau reteaua RDS... s-a mai intamplat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat August 30, 2007 Autor Share Postat August 30, 2007 (editat) Referitor la intrunirea care a avut loc, clubul Bukowina Motor Club tine sa multumeasca tuturor celor care ne-au sprijinit in desfasurarea proiectului. Sponsori: INOXPRIM MARELVI SEBIPET AUTO INSTERMO RAI88 IMPEX REKORD SOUND BOGDAN UNGUREANU (BC) --- Mesaj completat în 03 Sep 2007 20:20 -------------Iesire de week-end probabil la lacul Sf.Ana, probabil sambata 15 sept, probabil pt 1 noapte, probabil cu cortul. E sigur! Editat August 30, 2007 de chif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brujaandrei Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 (editat) salutare ,am si eu o intrebare?sunt din suceava am motor de un an xv 535 virago.as dori sa intru si eu in bukowina motor club-se poate si ce trebe sa fac? multumesc anticipat! ps.beton site-ul(insa unele intrari nu merg) Editat Decembrie 13, 2007 de brujaandrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 salutare ,am si eu o intrebare?sunt din suceava am motor de un an xv 535 virago.as dori sa intru si eu in bukowina motor club-se poate si ce trebe sa fac? multumesc anticipat! ps.beton site-ul(insa unele intrari nu merg) salve andrei! hai ca-ti raspund eu. intri pe site, la diverse si ai formulare in partea de sus (regulamentul clubului si o cerere). cred ca tre sa citesti regulamentul si sa iei legatura cu baietii sa vezi daca mai fac inscrieri in club (ai datele de contact pe forum). eventual, vb si cu bobi, cred ca el te poate ajuta mai mult. hai cu vremea buna sa iesim iar la plimbare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brujaandrei Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 salut gabyshor nu te-am mai vazut prin oras,pe de alta parte nici eu n-am prea mai iesit in oras.am bagat-o la naftalina.la primavara de acu.oricum merci de indicatii.eu le-am cerut pt ca azi cand am incercat sa intru nu mergeau niste campuri pe site,in speta diverse nu mergea si de asta intrebam.poate ne mai vedem si in timpul iernei la o bere,chiar si fara motoare.ce zici?trimite un pm.hai sa ne strangem o data la ranch.sau in alta parte bafta multa,si ne auzim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Decembrie 16, 2007 Autor Share Postat Decembrie 16, 2007 Intre timp ai rezolvat-o. Pe site se lucra si de asta nu a mers. Acuma e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brujaandrei Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Intre timp ai rezolvat-o. Pe site se lucra si de asta nu a mers. Acuma e ok. da da am reusit merci,sarbatori fericite tuturor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 da da am reusit merci,sarbatori fericite tuturor!!! Buna andrei dami un id de mess daca ai .... eu sunt emy celalant membru nou care am intrat in club Bine ai venit Te asteptam pe aici sa dam de-o Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brujaandrei Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Buna andrei dami un id de mess daca ai .... eu sunt emy celalant membru nou care am intrat in club Bine ai venit Te asteptam pe aici sa dam de-o Asfalt uscat! salut emy,id:brujaandrei-insa eu n-am intrat in club inca abia am depus cerere si sper sa intru prin ianuarie.dar cu mare placere o sa dau accept si sigur ne vedem oricand la o bere.acu din pacate pe jos sau cu conserva.astept.ne auzim.bafta safe ride si sarbatori fericite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 Sarbatori fericite la tot clubul din partea mea Sa auzim numai de bine in noul an Si sa ne dorim sa treaca iarna mai repede ca sa ne intalnim mai des "La Multi (Ba)Ani" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brujaandrei Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 saluater tuturor,sarbatori fericite-si un an nou plin de plimbari spectaculoase,asfalt uscat,bere mult si ..fara !!!bafta si hai cu vremea buna ,ca deja am inceput sa visez noaptea ca merg cu motorul...... ps:pana atunci insa,hai sa-i dam cu palinca si carnati pana n-a mai incapea burta in pantalonii de piele!!!!craciun fericit si un an nou insorit!!!!1 : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Ianuarie 3, 2008 Share Postat Ianuarie 3, 2008 salut gabyshor nu te-am mai vazut prin oras,pe de alta parte nici eu n-am prea mai iesit in oras.am bagat-o la naftalina.la primavara de acu.oricum merci de indicatii.eu le-am cerut pt ca azi cand am incercat sa intru nu mergeau niste campuri pe site,in speta diverse nu mergea si de asta intrebam.poate ne mai vedem si in timpul iernei la o bere,chiar si fara motoare.ce zici?trimite un pm.hai sa ne strangem o data la ranch.sau in alta parte bafta multa,si ne auzim. a mea e in garaj de la inceputul lui noiembrie. numai ce-am dus-o si a si inceput ninsoarea. noutati nu prea sunt. servici si acasa. poate iesim intr-o zi prin oras la o bere si-o pizza ca mi-e dor de lume. mai vb, oricum... La Multi Ani fericiti tuturor!!! Si hai odata cu caldura ca m-am saturat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Ianuarie 20, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2008 (editat) Bukowina MC anunta organizarea unei excursii in week-end-ul de 1 mai 2008 la cetatea Hotin (Bucovina ucraineana). Distanta Radauti - Hotin (Chotyn) = 130 km Aveti nevoie de un pasaport valid (NU este necesara viza) si o asigurare RCA valabila pe Ucraina. Poate veni oricine. Teoretic excursia este de 1 zi, dar daca gasim o cazare decenta ramanem o noapte (asta incercam). Contact pe email, la bukowina_motor_club@yahoo.com Editat Ianuarie 20, 2008 de chif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SENA_KAMIKAZE Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 BA FRATILOR DA M-AI VEDETI SI VOI CE E CU SITU-L DE LA BUKOVINAMOTORCLUB.RO HA HA HA SE TOPESTE ZAPADA SI CEL MAI SUPERB E CA VINE SI CALDURA UUUUUURRRRRRAAAA......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Ianuarie 20, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2008 Ba Seno, dar site-ul mere bine, numa ca e cu w... www.bukowinamotorclub.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 Ba Seno, dar site-ul mere bine, numa ca e cu w... www.bukowinamotorclub.ro bn asa chif ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate