pomo Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pentru cei care vor sa se cazeze la cort, cat este intrarea? Cei de la corturi au acces la vreo toaleta? Mai mult ca sigur intrarea o să fie gratis. Toaletele sunt în restaurantul pensiunii aflat la 20 de metri de zona de campare. Am ales varianta asta pentru că sunt mai ușor de întreținut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cypone Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 (editat) Pentru cei care vor sa se cazeze la cort, cat este intrarea? Cei de la corturi au acces la vreo toaleta? ii padure in jur de nu poti tu sa te kaci !! toaleta-i optionala!! bere sa fie nu m-am putut rabda sa comentez.... Editat August 14, 2012 de cypone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 ii padure in jur de nu poti tu sa te kaci !! toaleta-i optionala!! bere sa fie nu m-am putut rabda sa comentez.... Haida că ai pădure în spate cât vezi cu ochii. Și afișul întrunirii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC Postat August 19, 2012 Share Postat August 19, 2012 Salutari Pomo, Pompieru' si celorlalti baieit din Bukowina multumesc pentru ospitalitate, singurul regret a fost ca nu am putut ramane si pentru seara de sambata! Asfalt uscat si sa ne vedem sanatosi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat August 19, 2012 Share Postat August 19, 2012 ceva poze are careva? eu nu mi-am luat aparatul dar am vazut ca erau multi care faceau poze. bai pomo cu tine am stat de vorba in legatura cu intalnirea aia de dupa cluj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 ceva poze are careva? eu nu mi-am luat aparatul dar am vazut ca erau multi care faceau poze. bai pomo cu tine am stat de vorba in legatura cu intalnirea aia de dupa cluj? Da, cu mine ai stat de vorbă. Să văd cum găsesc piese pentru motor și dacă până vineri dimineață este gata pus la loc am țâșnit la Cluj. Membrii Bukowina Motor Club vă mulțumesc tuturor pentru participarea la întrunire și ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri ce țin de noi ca organizatori. Vă așteptăm și la anul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat August 20, 2012 Share Postat August 20, 2012 la cluj nu cred ca putem veni, dar s-ar putea sa organizam noi ceva la dorna pe 8 septembrie....va tin la curent...maine ne vedem sa vedem care-i treaba....norok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat August 21, 2012 Autor Share Postat August 21, 2012 http://www.motomagia.ro/aventurierii-arctici-3-x-bogdan-in-alaska-2012/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Septembrie 28, 2012 Autor Share Postat Septembrie 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=lFOw_1kNRac&feature=share&list=UUo-1J6GbJGJywGQdka90Bog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Ianuarie 28, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2013 Colegul BMC si prietenul Bogdan Crisca va aparea si el pe lista, doar ca mie mi-a venit mai repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Iunie 25, 2013 Share Postat Iunie 25, 2013 A saptea intrunire nu se tine? Ca io nu prea gasesc informatii ... Se ține, se ține. Vom anunța cât de curând toate amănuntele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BushyBou Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 Amsi eu o intrebare cand o anuntati la sfarsitul sezonului?oricum la cum este vreme ori acum ori atunci este acelasi lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 Amsi eu o intrebare cand o anuntati la sfarsitul sezonului?oricum la cum este vreme ori acum ori atunci este acelasi lucru. Bushy stai liniștit că vom anunța cu suficient timp înainte. Până atunci, ficat, ficat!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danimalu Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 si se mai tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 si se mai tine? Să nu mă suni și tu la 12 noaptea ca Laica să mă întrebi același lucru. Cum hotărâm ceva anunț. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danimalu Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 cand vrei sa te sun?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 cand vrei sa te sun? ) Săptămâna viitoare punem totul la punct și anunț. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JonnyMorano Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 te sun eu frate la 12 nu e problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bukowina MC Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 Iată că a venit și ,,săptămâna următoare”. Bukowina Motor Club organizează cea de-a VII-a ediție a petrecerii în perioada 9-11 august. Locația este aceeași ca și cea de anii trecuți, pensiunea Casa Lina din Sucevița. Revenim cu detalii.Vă așteptăm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 foarte tare...e cea mai veche intrunire din moldova? a 7-a editie e ceva...felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasquinel Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 Proba de postare. S-ar parea ca nu mai avem voie sa scriem despre Hachi motors. Wtf?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaCiaN0 Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 tipic epocii C.A.P.-iste , te astepti sa-ti iei si vreun ban doar pentru faptul ca ai citit topicul. josnic, parca iti vine un sentiment de scarba ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JonnyMorano Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 (editat) Foarte tare frate.si eu ma uitam acu ceva zile la ce a patit omu, si zic azi sa vad pana la urma ce s`a intamplat.cand ce sa vezi frate..nu mai este nika. Editat Martie 11, 2014 de JonnyMorano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasquinel Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 Cel mai mult ma deranjeaza atitudinea administratorilor forumului, care nu au dat nici o explicatie pentru acest act de cenzura, macar din respect pentru acei oameni carora le pasa de necazul colegului motociclist. Ce-ar mai fi de zis? Rusine, Hachi Motors. Rusine, Motociclism.ro. Rusine, Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate