Luci03 Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Vad ca fenomenu asta cu scaritza pe asfalt si urma de pe cauciuc tot persista, astea sunt arfe de incepatori penibili. Ce conteaza? urma de pe cauciuc sau sa mergi tare si eficient, si sa ajungi primu unde ai nevoie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 Vad ca fenomenu asta cu scaritza pe asfalt si urma de pe cauciuc tot persista, astea sunt arfe de incepatori penibili. Ce conteaza? urma de pe cauciuc sau sa mergi tare si eficient, si sa ajungi primu unde ai nevoie ? gata boss ai dreptate sa ajung primul unde am nevoie:D nu imi permit sa te contrazic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 nu ma eu folosesc MOTUL:D Am un sticker cu Castrol pe moto dar l-am gasit pe o moto la cineva azi la arc:)) Pai sfaturi, CBR e cel mai bun, astia cu RS vor CBR, cred ca invidiaza CBR-istii si R'ul e asa si asa. Nu ne dam reisari ca nu suntem adica eu sunt dar nu recunosc ca sunt modest si oricum la valoarea mea...cumpar pe tot reisarii... Hai ba fii serios! Cine vrea CBR?CBR e motocicleta? Mesaj completat Nu-mi mai ziceti de CBR , daca as fi avut 1 50 mi-as fi luat , dar am 1 85 , chiar ieri m-am urcat pe un Concorde First Bike , e cam la fel la dimensiune si arat penal . Parca stau pe bicicleta . Daca ai bani ia-ti rs ca se comporta cel mai a motocicleta pe strada...de fapt e singura motocicleta de 125 (modele mai noi) nu va mai stresati atata cu consumul ala , v-ati luat motocicleta sa aveti consum mic?Trebuia sa va luati scuter!!!Mie mi se pare normal si corect ca atata timp cat ea da putere mai multa sa si consume... Mesaj completat Mergi pe mito.... daca ai tu tre sa aiba toti a ? Mesaj completat Daca il iei si full power , limitat doar in acte , sa o crezi tu ca mergi atat, in maxim 2 zile e gata Mie afara mers doar in pv(deci se poate si mai putin) imi consuma 4.5 iar in oras niciodata peste 6 si ceva...ti se pare mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Hai ba fii serios! Cine vrea CBR?CBR e motocicleta? Mesaj completat Daca ai bani ia-ti rs ca se comporta cel mai a motocicleta pe strada...de fapt e singura motocicleta de 125 (modele mai noi) nu va mai stresati atata cu consumul ala , v-ati luat motocicleta sa aveti consum mic?Trebuia sa va luati scuter!!!Mie mi se pare normal si corect ca atata timp cat ea da putere mai multa sa si consume... Mesaj completat Mie afara mers doar in pv(deci se poate si mai putin) imi consuma 4.5 iar in oras niciodata peste 6 si ceva...ti se pare mult? Poate ai uitat de Mito, care cam trage mu3 ținând cont ce are pe ea când iese din fabrică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Poate ai uitat de Mito, care cam trage mu3 ținând cont ce are pe ea când iese din fabrică. Da , am uitat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 (editat) Hai ba fii serios! Cine vrea CBR?CBR e motocicleta? Mesaj completat Daca ai bani ia-ti rs ca se comporta cel mai a motocicleta pe strada...de fapt e singura motocicleta de 125 (modele mai noi) nu va mai stresati atata cu consumul ala , v-ati luat motocicleta sa aveti consum mic?Trebuia sa va luati scuter!!!Mie mi se pare normal si corect ca atata timp cat ea da putere mai multa sa si consume... Mesaj completat Mie afara mers doar in pv(deci se poate si mai putin) imi consuma 4.5 iar in oras niciodata peste 6 si ceva...ti se pare mult? Avand in vedere ca si un Logan consuma asemanator... Editat Mai 21, 2010 de MALASORTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 Avand in vedere ca si un Logan consuma asemanator... Iar loganul nu da nimic spre deosebire de un rs! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
an0nim23 Postat Mai 22, 2010 Autor Share Postat Mai 22, 2010 (editat) Eu raman la RS , sa pun mana pe bani si sa-mi gasesc , daca nu-mi gasesc pana pe 1 iulie , caut ceva rapid(rapid adica nu mai astept ) ) un scuter ceva , si ma orientez la anul la moto , ca nu are rost sa stau pe bara , orice ar fi , RS ramane , Cbr e o bicicleta cu motor , gen piaggio ciao . SOLVED Editat Mai 22, 2010 de an0nim23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate