Dane_Bad Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 (editat) Maine o plimbare scurta pe undeva pe ceva dealuri , ce ziceti careva amator ???? Maine, adica azi prezent si eu cu Iubi La 1230 sub pot e ok? Pe ce deal mergem? Editat Octombrie 24, 2010 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANTOS Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Maine o plimbare scurta pe undeva pe ceva dealuri , ce ziceti :P careva amator ???? Na ma Bembe mai merem??? Sa stiu ce sa fac!! sau nu ai terminat mobila lui Cristina?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Traseul va fi Baisoara cu intoarcere Buru si Cheile Turzii - asfalt peste tot La ora 1300 sub pod Everybody's invited Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj93skyxt660r Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Traseul va fi Baisoara cu intoarcere Buru si Cheile Turzii - asfalt peste totLa ora 1300 sub pod Everybody's invited in sfirsit cineva hotarit. la 13 sub pod. asfalt . ???naspaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 i`m in..... ne oprim undeva la mancare? sau ducem de prajit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 i`m in..... ne oprim undeva la mancare? sau ducem de prajit? ne oprim undeva la o ciorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
netrox Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 (editat) prezent si eu Editat Octombrie 24, 2010 de netrox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANTOS Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Ich komme auch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Mi-am facut sperante degeaba. Chiam ma gandeam ca poate aveti treaba totusi cu ''Enduro'', dar tot spre asfalt trageti. Nu-i bai, io o iau pe dealuri cu plecare din Floresti si o sa ma vad la slanina fripta cu praz cu KTM-istii in Faget. Acum observ ca sunt pe topicul asfaltistilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vipu Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Mi-am facut sperante degeaba. Chiam ma gandeam ca poate aveti treaba totusi cu ''Enduro'', dar tot spre asfalt trageti. Nu-i bai, io o iau pe dealuri cu plecare din Floresti si o sa ma vad la slanina fripta cu praz cu KTM-istii in Faget. Acum observ ca sunt pe topicul asfaltistilor... topicul asta ii mai mult adventure decat enduro touring.... toti cu enduro mania si se duc pe asfalt...ce oameni.... luati-va speeduri si tot pe asfalt o sa mergeti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Ei, n-a fost chiar asfalt din contra chiar placut. E drept ca la intoarcere de la Turda sport touringurile au trecut inainte val virtej, dar in rest numa bine o fost pentru semiendurouri. Pentru unii si prea bine Noah, o frumoasa mica iesire pe o vreme splendida.Toamna inca tine se pare cu noi. Ceva poze acum, ca de obicei: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Faina escursie ati avut.... relax, mancare..... Astept sa puna Yzu pozele de azi, cand isi revine:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
netrox Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 A fost o vreme superba , un sfarsit de octombrie prietenos cu oameni de treaba , motoare, ciorba de burta si prajitura la Dana. Sper sa fie o toamna lunga si sa profitam din plin de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Dupa cerul de dimineata mi-am dat seama ca nu trebuia ratata ziua de azi si profitat de soare oprire la ciorbe sus la Baisoara plimbare pe partia de la Baisoara Vlady nu se lasa si evident Peter ne-a dus pe drumuri numai de el cunoscute de abia am mai ajuns la drumul principal deci Marcele a fost si putina endureala Mesaj completat mi-a spus "ghiavolu" ca nu mai merge la sala ci va iesi la endurit cu tine astept poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Lasa vLady, nu fi trist ca-ti iei tu 990 Adv. R si le areti lor cum sta treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grave Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Faget... Data nu a fost setata corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 (editat) "giavolu" cred ca are o narghilea in spate,,, Editat Octombrie 25, 2010 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Lasa vLady, nu fi trist ca-ti iei tu 990 Adv. R si le areti lor cum sta treaba. Mesaj completat Lasa vLady, nu fi trist ca-ti iei tu 990 Adv. R si le areti lor cum sta treaba. da da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Lasa vLady, nu fi trist ca-ti iei tu 990 Adv. R si le areti lor cum sta treaba. asta il ambitoneaza acum pe vlady.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 asta il ambitoneaza acum pe vlady.... nu mai mult ca si o afrikana dar no Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 (editat) nu mai mult ca si o afrikana dar no ia dacia,,, Editat Octombrie 25, 2010 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 ia dacia,,, da , alta culoare nu este, de ex. negru ca i-mi place ca se incalzeste de la soare da apropoo ce dotari are ????? doua discuri de frana pe fata ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 ia dacia,,, cred ca asta i-ar surade mai bine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 cred ca asta i-ar surade mai bine.... no asta da cu rom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 ma... am auzit ca teai tavalit pa jos..... de ris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate