Kiki Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 haideti mai,care mai vine?vreme buna,gratarul va sfarai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andypro Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 Prezent. Si mai aduc inca 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andypro Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 Mai adauga 3. Eu + 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 no foarte frumoasa iesire..haideti cu pozele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 Citeva si de la mine din aceasta prima reintilnire a trupei enduristilor de asfalt spart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 la mine merge forumul extrem de greu,eu voi posta maine poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 Restu` pozelor le gasiti aici: http://www.moldo.ro/2011/04/03/lacul-tarnita-belis/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 ma bogdane ma bucur ca ti-a placut alaturi de noi,sper sa vinzi cat mai repede hornetul sa iti iei unul mai potrivit pt asa ceva Mesaj completat P.S.imi place si pagina ta personala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cih Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 (editat) cred ca mai bine ar fi puse si pe transfer.ro si le luam noi de acolo... eventual si filmulete daca sunt... Editat Aprilie 3, 2011 de Cih Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Maaa, tre sa l felicitam pe Raducu! S a dat si sambata si duminica. Sa i uram sa nu mai treaca saptamana fara cate o tura macar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 (editat) New toy ...: Editat Aprilie 4, 2011 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorin-moto Postat Aprilie 4, 2011 Autor Share Postat Aprilie 4, 2011 fain motoru sa-l folosesti sanatos!! trebuia sa vii cu noi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Pai am fost...in Harghita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Sa ai noroc de el Yzulica, nu il vinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 (editat) Editat Aprilie 4, 2011 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Pai am fost...in Harghita. In Harghita nu se raspunde la telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex' Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Imi cer scuze pentru absenta de la iesirea "enduro", dar eu prefer ceva mai hardcore, dupa cum vedeti si in poze. Mici probleme la iesirea din apa prea adanca, rezolvate prin echipament adecvat. Astept propuneri pt iesiri ceva mai adecvate modelului CBR, gen forestier etc. Era sa uit... Si Alexandra a fost cu mine si a fost cuminte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 endureala hardcore cu vitezana. ala-i man. ) De cand genul "forestier" e adecvat pentru CBR? Am lipsit eu din localitate? WTF? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andypro Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 endureala hardcore cu vitezana. ala-i man. )De cand genul "forestier" e adecvat pentru CBR? Am lipsit eu din localitate? WTF? Ai lipsit dara... ai fost la Marisel. Remember? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanmoldo Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Binenteles. ) Dar nu mi se pare ceva normal sa mergi cu vitezana pe coclauri. Ma refeream la faptul cat e de "placut" sa faci asa ceva. Spun din proprie experienta dobandita ieri. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Sa il stapanesti sanatos, si mult noroc in intrebuintare...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 faina capra .....mult te-ai mai rabdat fara un enduro mult noroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 alex tata,nu esti sanatos la cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Imi cer scuze pentru absenta de la iesirea "enduro", dar eu prefer ceva mai hardcore, dupa cum vedeti si in poze. Mici probleme la iesirea din apa prea adanca, rezolvate prin echipament adecvat. Astept propuneri pt iesiri ceva mai adecvate modelului CBR, gen forestier etc. Era sa uit... Si Alexandra a fost cu mine si a fost cuminte. Dupa cum vad pozele din "endureala" ta de duminica, trebuie sa imi cer scuze, ca am indraznit sa iti spun, ca drumul spre Cluj pe ruta Lita -> Filea -> etc (paralel cu autostrada Transilvania) e oribil! Chiar sunteti dementi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate