Vlad S Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 (editat) Duminica se anunta vreme buna, deci numa bine putem planifica o tura. Deci, mergem la cetatea Trascaului sau la Scarita Belioara? Prima varianta e la 60km pe varianta Cluj - Savadisla - Buru - Colesti si a doua varianta e la 80km pe varianta Cluj - Savadisla - Buru - Lunca - Posaga(aici nu stiu cat de aproape ajunge drumul de munte). Editat Mai 13, 2011 de Schumy CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 Duminica se anunta vreme buna, deci numa bine putem planifica o tura. Deci, mergem la cetatea Trascaului sau la Scarita Belioara? Prima varianta e la 60km pe varianta Cluj - Savadisla - Buru - Colesti si a doua varianta e la 80km pe varianta Cluj - Savadisla - Buru - Lunca - Posaga(aici nu stiu cat de aproape ajunge drumul de munte). viu si io pe a doa varianta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 viu si io pe a doa varianta "Aoleo!!!! Moroiu'!!!!!" Imediat se face anu' de cand nu te-am mai zarit prin peisaj(de cand v-ati intors de la KisĂşjszĂĄllĂĄs)... Ca sa vi si tu mergem acolo atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 alte variante mai departe daca are careva ca de 2 sapt face paianjeni si tre sa consum ceva benzol mai mult asa ca.... 3,4,5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 (editat) alte variante mai departe daca are careva ca de 2 sapt face paianjeni si tre sa consum ceva benzol mai mult asa ca.... 3,4,5 Nici eu nu am iesit de 2 saptamani, dar nici 160km nu mi se par chiar asa putini pentru o tura relaxata de duminica. Putem face tura la Rosia Montana de care pomenea Lazy in urma cu cateva saptamani.(link) Important e doar sa ne hotaram... PS: Mihai, a venit intercom'ul sau poza noua de pe Picasa e doar de reclama? Editat Mai 13, 2011 de Schumy CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 Putem face tura la Rosia Montana de care pomenea Lazy in urma cu cateva saptamani. As veni si eu aici, ca o ultima tura inainte de sesiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vavi_climber Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 (editat) L-am gasit pe Ovidiu intr-un album din cj. Atunci cand nu merge cu motorul, transporta colete am facut IZU,FERRY si EU(Razvan), vineri 13 may o ratacire pe dealuri. dupa GPS lui FERRY noi am fost doar "dupa deal" de muntele rece dupa 180 km, mai mult sau mai putin Cateva poze sunt facute de IZU restu de mine Editat Mai 14, 2011 de vavi_climber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 Am hotarat cu fairplaybiker si Bucea sa mergem la Scarita-Belioara. Plecarea va fi maine(15 mai) de la ora 11:00 de la OMV Calea Turzii. Peisajul arata cam asa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 Pune tinere link-ul cu toate pozele si in special cu filmuletele din padure..sa radem putin.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vavi_climber Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 aici se afla filmarile din padure mai bine zis cazaturile. https://picasaweb.google.com/lh/sredir?uname=RomanianCrazyGuy&target=ALBUM&id=5606527093852942817&authkey=Gv1sRgCOOynsDi5-WCHw&feat=email Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cih Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 Am hotarat cu fairplaybiker si Bucea sa mergem la Scarita-Belioara. Plecarea va fi maine(15 mai) de la ora 11:00 de la OMV Calea Turzii. drumul cum se prezinta...ma refer la asfalt, pietre, nisip....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 drumul cum se prezinta...ma refer la asfalt, pietre, nisip....? Pana la Turda e ca pe E60, pe Valea Ariesului cand am fost eu ultima data drumul era bun(probabil ca inca e ok), iar ~10km vor fi facuti pe offroad, dar nu stiu cum este, dar daca este inaccesibil o sa cautam alta locatie. In orice caz, e bine ca cine vine sa aiba benzina de 200km macar pentru ziua de maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruler Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 Pana la Turda e ca pe E60, pe Valea Ariesului cand am fost eu ultima data drumul era bun(probabil ca inca e ok), iar ~10km vor fi facuti pe offroad, dar nu stiu cum este, dar daca este inaccesibil o sa cautam alta locatie. In orice caz, e bine ca cine vine sa aiba benzina de 200km macar pentru ziua de maine. Este accesibil drumul pana sus, am fost ultima data anu trecut si cu bicicleta si cu motorul, cu soft enduro se poate merge pana sus. Ultimul km e mai nasol ca e drum cu piatra mai mare. Distractie faina sa aveti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alf69 Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 Drumul e asa cum zice ruler eu am fost recent. Am vazut si un golf 4 la capatul drumului, daca ala o putut voi tre sa urcati lejer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 ATUNCI ramane ora 11 pe calea turzi in OMW ,ca vad ca vremea ne ajuta, PS numa sa puna careva si un gratar ca io nu am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Prezent.Pozasu de servici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 ATUNCI ramane ora 11 pe calea turzi in OMW ,ca vad ca vremea ne ajuta, PS numa sa puna careva si un gratar ca io nu am. A zis Mihai ca pune el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 ATUNCI ramane ora 11 pe calea turzi in OMW ,ca vad ca vremea ne ajuta, PS numa sa puna careva si un gratar ca io nu am. ia uite cine iese cu motorul,bine ca revii printre noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 super tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 programul a decurs plictisitor cu cluj-trda valea ariesului,dupa care un pic de praf si gata ajuns la destinatie super peisaje dupa care intoarcerea spre segagea via dealuri cu ceva drum ( autostrada)- baisoara ...magnific traseu baisoara final destination si ceva prieteni aventura continua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Si Virgil cu SM-ul...cum a trecut prin mocirla? Dati sa vada ochiul nostru o poza cu el impotmolit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 si ceva prieteni aventura continua Faini ptieteni ti-ai gasit. si eu ...: poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Si Virgil cu SM-ul...cum a trecut prin mocirla? Dati sa vada ochiul nostru o poza cu el impotmolit numa una este si el o cam fentat cu mocirla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Bravo baieti , frumoasa iesire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 Pozasu de servici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate