ghiavolu Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Pai hai maine la 11 , da io tre sa stiu cu ce roti sa vin, de strada sau de enduro Deci, daca nime nu o zis nimic de enduro, vin cu roti 100% de asfalt daca vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 De la 11-pana la 18 cel tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 Cu berea-n mana spun ca azi a fost o plimbare pe cinste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 Cu berea-n mana spun ca azi a fost o plimbare pe cinste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 Si eu am asteptat toata ziua cu sufletu'n gura pozele cu Ghiavolu' si carnatii naravasi, roluiti pe rotile lui de Supermoto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 Si eu am asteptat toata ziua cu sufletu'n gura pozele cu Ghiavolu' si carnatii naravasi, roluiti pe rotile lui de Supermoto. poti sa tot astepti ca el nu a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 Pozasu de servici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 poti sa tot astepti ca el nu a fost Inteleg ca doar s'a bagat in seama pe topicul vostru.. nu stia cum sa va anunte ca are doua randuri de roti...enduro si SM. Laudarosu'... Oricum, misto poze, Jakalule. Si cred ca si tura a fost misto. Pe unde ati umblat, ce traseu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 Pozasu de servici. no ashe no Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 (editat) ceva iesire weekendul asta pe undeva? Editat Septembrie 12, 2012 de Atti the Hun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 ceva iesire weekendul asta pe undeva? propune un raseu si o zi ? sambata /duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 propune un raseu si o zi ? sambata /duminica Ciurila-Savadisla-Valea Ierii-Maguri Racatau-Belis-Margau - Cluj . ~240km Cum pe maine (sambata) se anunta ploaie am zis ca e mai indicat sa mergem pe duminica , ora plecare 10:00 ,OMV Calea Turzii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Ciurila-Savadisla-Valea Ierii-Maguri Racatau-Belis-Margau - Cluj . ~240km Cum pe maine (sambata) se anunta ploaie am zis ca e mai indicat sa mergem pe duminica , ora plecare 10:00 ,OMV Calea Turzii. cred ca si maine stam in casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 cred ca si maine stam in casa Daca e ploaie atunci stau in casa altfel merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinB Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 Deci ora 10 pe turzii? Nu e mai bine in manastur sub pod? Daca nu ploua la ora plecarii, sunt prezent si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 pai merge pe LA ciurila....acolo ne intalnim toti cu care am VB.acolo ne intalnim toscu care am vorbit.m maine nu a anuntat ploaie.in caz ca ploua nici noi nu mergem.te asteptam pai merge pe la ciurila.....acolo am stabilit sa ne intalnim cu toti cei cu care am vorbit.Pe maine nu a anuntat ploaie nici un site de meteo dar in caz ca ploua nici noi nu mergem.te asteptam Poze de astazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zolkiss Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 pai merge pe LA ciurila....acolo ne intalnim toti cu care am VB.acolo ne intalnim toscu care am vorbit.m maine nu a anuntat ploaie.in caz ca ploua nici noi nu mergem.te asteptam Poze de astazi Atasez si io cateva poze, si merci ca m-ati asteptat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 Te asteptam si pe tine Laci sa pui niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fura Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 Te asteptam si pe tine Laci sa pui niste poze Tura faina fara strop de ploaie, dar sa lasam pozele sa vorbeasca... ,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NX250 Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Tura faina fara strop de ploaie, dar sa lasam pozele sa vorbeasca... Oare ce harta se vede in una dintre poze si de unde se poate cumpara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fura Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Oare ce harta se vede in una dintre poze si de unde se poate cumpara? Salut! E o harta de biciclisti foarte detaliata pe care apar si drumurile forestiere... userul CalinB iti poate spune de unde se poate cumpara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinB Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Oare ce harta se vede in una dintre poze si de unde se poate cumpara? Am luat-o anul trecut de pe str Iuliu Maniu, de la ceva librarie la vreo 50 metri dupa KFC pe aceeasi parte. Ii spune 100 de trasee in jurul Clujului ptr biciclisti. Am mai vazut-o si in alte librarii dar acum nu-mi amintesc in care. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 (editat) Am luat-o anul trecut de pe str Iuliu Maniu, de la ceva librarie la vreo 50 metri dupa KFC pe aceeasi parte. Ii spune 100 de trasee in jurul Clujului ptr biciclisti. Am mai vazut-o si in alte librarii dar acum nu-mi amintesc in care. harti super misto pentru enduro gasiti la Profi in marasti (langa OMV) - la libraria din incinta magazinului; de acolo am luat harti cu toti muntii din zona noastra si am gasit si harta cicloturistica de care amintiti voi Editat Septembrie 18, 2012 de Suzuki_RM_125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NX250 Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 ... Ii spune 100 de trasee in jurul Clujului ptr biciclisti. Multumesc, o sa o caut si eu, ca din poza pare foarte faina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate