Skywalker Postat Aprilie 7, 2009 Autor Share Postat Aprilie 7, 2009 Acumulatori gasesti la MyMoto pe M.Viteazu. Daca stii dimensiunile, baga-te si pe la Selgros si arunca un ochi. Au vreo 8-10 modele de accu Victor pentru motociclete, dar dupa cum stii, trebuie verificate bine dimensiunile bateriei si pozitionarea bornelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MYMOTO Brasov Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Salutare! Am nevoie de un acumulator pt Transalp (12V/12A) aveti idee de unde merita luat? Mersi Salut, Avem baterie pt. modelul tau daca esti interesat, YB12A-B la pretul de 198 lei, cu specificatia ca acest model trebuie dus la incarcat cu acid la o firma autorizata. Toate bune, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelemenjjanos Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Mersi pentru ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelemenjjanos Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Pentru cei interesati acumulatoare se mai gasesc pe str.Zorilor pe partea dreapta a drumului(inspre calea bucuresti). magazinul se numeste "ZAP acumulattors" Preturile sunt bune, eu mi-am luat un Bosch(12v12A) cu 165ron 2 ani garantie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
forro_m Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 (editat) eu am cumparat kit-ul K&N de la meteor...de pe Aurel Vlaicu colt cu strada Alba Editat Aprilie 9, 2009 de forro_m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chesterfield Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Exista vreun dealer, magazin, etc unde sa gasesc produse K&N? Ma intereseaza kit pt intretinere filtru k&N (spalat, curatat). Actionland Sibiu este dealer direct K&N, aduc orice are K&N in catalog. Magazinul e la Selimbar, inainte de Sibiu, pe stanga cum vii dinspre BV, la 500m dupa intersectia cu drumul spre Cisnadie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sightless Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 54 de puncte desi nu prea merg cu masina, decat foarte rar oricum mi se potriveau chestile ce mi le-a zis ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Rulmenti SKF, FAG si URB si scule Unior se gasesc la preturi ok pe Str. Paraului, aproape de intersectia cu Str. Ciprian Porumbescu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Aveti idee pe unde se gasesc (daca se gasesc) casti Shoei in Brasov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chesterfield Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 In Brasov nu stiu sa aiba, dar la Paula's la Ploiesti are sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Grija mare in intersectia de la Practiker, a fost azi noapte, cred, un accident, o duba alba si-a lasat toate lichidele pe acolo, dupa care au trecut baietii astia de se fac ca matura si spala soseaua si-i un smack pe jos de iti vine sa iei motoru in brate pana sa treci peste zatu ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Aprilie 21, 2009 Autor Share Postat Aprilie 21, 2009 Au bagat la oferta in magazinele plus urmatoarele, specific moto: - tankbaguri ( nu mai stiu pretul ) - lanturi pt moto ( destul de interesante dar departe de categoria profi ) - 30 lei - brau de neopren pt moto, cu benzi reflectorizante - 20 lei - huse moto - 35 lei - Manusi - 75 lei Bagati o vizita,cei care cautati asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Au bagat la oferta in magazinele plus urmatoarele, specific moto: - tankbaguri ( nu mai stiu pretul ) - lanturi pt moto ( destul de interesante dar departe de categoria profi ) - 30 lei - brau de neopren pt moto, cu benzi reflectorizante - 20 lei - huse moto - 35 lei - Manusi - 75 lei Bagati o vizita,cei care cautati asa ceva. Toate astea le gasiti la + .Am luat si eu o husa si e super pt al meu maxiscuter.Antifurtule cam praf,dar la banii astia merge.Braule super fain,merita toti banii.Manusile zici ca sunt de iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 cat costa o identificare la rar brasov pt un motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelemenjjanos Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Cunoasteti pe cineva din Brasov care aduce produse din Louis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crocodilul Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Cunoasteti pe cineva din Brasov care aduce produse din Louis? Alex 0727355559 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelemenjjanos Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Danke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Trebuie sa-mi schimb uleiul si filtrul de ulei la motor. Imi poate spune cineva de unde sa iau mai avantajos ulei 10W40 si filtru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirelzeus Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Eu am facut Itp-ul cu 30 de ron si am reusit fara spaga drept e ca l-am facut cam departe prin Galati dar se poate...Bine de tinut minte statiile unde se pot face Itp-uri in Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 cat costa o identificare la rar brasov pt un motor? 86 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Cunoasteti pe cineva din Brasov care aduce produse din Louis? La magazinul moto de la faget.au adaus mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunder Rock Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Comandand de pe net au adaus zero...si sunt o gramada care aduc in aceste conditii...just google it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Comandand de pe net au adaus zero...si sunt o gramada care aduc in aceste conditii...just google it adaus 0 dar transportul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Cunoasteti pe cineva din Brasov care aduce produse din Louis? comanda la Romi din cluj. in 5-6 zile le ai acasa fara nici un comision .te costa doar vreo 30 roni transportul din cluj in bv. /index.php?showtopic=24540 e cel mai vechi de pe zona si cel mai serios. In brasov mai aduce Riot de pe forum- suna-l la 0726186686 -Dan si discuta cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 comanda la Romi din cluj. in 5-6 zile le ai acasa fara nici un comision .te costa doar vreo 30 roni transportul din cluj in bv. /index.php?showtopic=24540e cel mai vechi de pe zona si cel mai serios. In brasov mai aduce Riot de pe forum- suna-l la 0726186686 -Dan si discuta cu el. acu 2 zile mi.a ajuns comanda de la romi, nu te costa nimic transportu. trimite prin gls si.ti vine cu pachetu la usa... pretu de pe site,nu plătesti nimic in plus.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate