Samo Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 Mai vazusem pe la Humana, dar nu am luat ca era prea alba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 John de la MyMoto va lucra de acum inainte la service-ul celor de la ATVRom, in Steagu, langa Nemo. Pentri cine intereseaza. Nu stiu daca doar el sau toata echipa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norian Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 Cu tot cu Ciupa. Dar, nu va mai fi ATVROM acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 (editat) Ma rog, atunci am inteles eu gresit. Plus ca e mai putin importanta firma, mai mult cine lucreaza Editat Mai 13, 2015 de RedFox200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kremator Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 Salutare! Stie cineva unde pot gasi in brasov un surub m10 care sa aiba capul ca cel din poza? Sper ca se poate vedea poza. Are cap semirotund si se desface cu inbus. https://www.imageshack.us/i/p1gA97vvj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Conu' Nae Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 incearca la Fabory (pe Calea Feldioarei) https://www.google.ro/maps/@45.689668,25.5848266,926m/data=!3m1!1e3?hl=en sigur e M10? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kremator Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 Da, m10 este. Tine aripa. Astia de la Fabory dau si mai putine bucati? Nu as vrea sa iau o cutie de 100 de bucati.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Conu' Nae Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 (editat) dau la bucata la magazin. Te intereseaza ISO7380, in caz ca nu te duci cu surubul. Probabil vrei otel inoxidabil. edit: inchid la 5pm Editat Mai 13, 2015 de Conu' Nae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kremator Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 Multumesc mult. O sa dau o fuga pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinMZ Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 Multumesc mult. O sa dau o fuga pe acolo. acum vreo 2-3 ani, pe Calea Feldioarei nu mai stiu exact daca Fabory sau alt magazin, pe persona fizica nu iti vindea, noroc ca eram cu un prieten care avea firma si am cumparat 12 surubele....pe firma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kremator Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 Am fost ieri la Fabory, pe Calea Feldioarei. Vand la bucata, dar trebuie sa iti faca factura pe firma. Pentru 4 suruburi de 5 lei am facut factura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 Si eu caut blana de oaie . a mea s-a distrus cu ocazia curatarii... daca vedeti pe undeva , sau aveti una care nu va trebuie, dati va rog un semn. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 (editat) Stie cineva unde se face echilibrare pt roti de motocicleta in BV? Zona Bartolomeu, orasul vechi, preferabil... Si eu caut blana de oaie . a mea s-a distrus cu ocazia curatarii... daca vedeti pe undeva , sau aveti una care nu va trebuie, dati va rog un semn. Multumesc. Am vazut blana de oaie la magazinele artizanale de pe marginea drumului. Asta era in drum spre Sovata din Odorhei, acum 2 ani. Presupun ca gasesti si la Bran. Problema e ca nu prea am vazut de culoare neagra, decat albe. Si nu prea gasesti o bucata mica, trebuie sa cumperi toata oaia. Editat Mai 14, 2015 de aship Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 @aship - Vulcanizare/echilibare pe strada Vidin numaru 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Sau daca tot vrei in Bartolomeu, la Motto, in spatele showroom-ului au service. In statia de la capatul lui 5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sisu2006 Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 Stie cineva unde se face echilibrare pt roti de motocicleta in BV? Zona Bartolomeu, orasul vechi, preferabil... Am fost la vulcanizarea de pe Pictor Luchian, si nu se mai baga la motoare, apoi la vulcanizarea de pe Vidin si mi-au zis ca schimba cauciucul daca le duc roata gata demontata (neavand scule la mine nu au vrut sa-mi dea cateva chei ca sa dau acolo roata jos), asa ca in final am ajuns la Motto. Acolo am stat cu mainile in buzunar. Au demontat baietii roata, au schimbat cauciucul, echilibrat, si montat inapoi. Total 35 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ecomelc Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 indreapta si genti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 Ptr roluit era un nene in Sfantu Gheorghe foarte apreciat. Cat despre vulcanizari, da, din pacate si-au cam luat-o in cap toti. Prea multa bataie de cap si timp pierdut ptr ei sa dea o roata jos si sa o puna inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ecomelc Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 am auzit si eu de cel din Sfintu, are cineva adresa sau tel.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Mai 21, 2015 Share Postat Mai 21, 2015 (editat) 0723435302 - Moldvai Mihaly, Str. 1Mai 69, Sf. Gheo - aste sunt datele de acum vreo 3-4 de cand am fost ultima oara la el. spor. (al tau e 1150RTu alb de pe Avram Iancu? - faina scula) Editat Mai 21, 2015 de m4v3rick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 Am fost la vulcanizarea de pe Pictor Luchian, si nu se mai baga la motoare, apoi la vulcanizarea de pe Vidin si mi-au zis ca schimba cauciucul daca le duc roata gata demontata (neavand scule la mine nu au vrut sa-mi dea cateva chei ca sa dau acolo roata jos), asa ca in final am ajuns la Motto. Acolo am stat cu mainile in buzunar. Au demontat baietii roata, au schimbat cauciucul, echilibrat, si montat inapoi. Total 35 lei. @aship - Vulcanizare/echilibare pe strada Vidin numaru 12. O sa merg pe Vidin ca e mai aproape si oricum desfac rotile. Daca nu rezolv, ramane motto. Multumesc pt. sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ecomelc Postat Mai 22, 2015 Share Postat Mai 22, 2015 al meu e , m ai prins, multumesc de informatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Bichir Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Salut, sunt nou pe aici! Vreau sa stiu de unde pot cumpara niste cauciucuri pentru o yamaha r6 si o prelata. Vreau si un pret estimativ. Multimesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Obed Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 Magazinul motto din bartolomeu, compelxul din autogara RAT, capatul lui 5, au si service si vulcanizare moto, deci iti poti face si montajul la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 Poti pune o intrebare si la SC Autorolf, de la Faget, cum cobori pe Vlaicu, e imediat dupa trecerea de pietoni, pe partea dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate