Pacasac Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Ce inseamna pret rezonabil? Are si aparat din ala de echilibrat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Ce inseamna pret rezonabil? Are si aparat din ala de echilibrat? da, are si aparat de echilibrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 Ce inseamna pret rezonabil? Are si aparat din ala de echilibrat? Ce esti asa neincrezator ?????hamzea stie ce spune!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.grizzly Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 fratilor... cine aduce in bv produse de la highway hawk ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 fratilor... cine aduce in bv produse de la highway hawk ? vorbeste cu Sebi (basty). parca el aducea.daca nu ai iti dau eu numarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 (editat) am fost la vulcanizarea recomandata de Hamzea....super treaba !!baieti OK!!! au scule super si sunt foarte ieftini!!! am avut doua roti ...demontat +montat pneul + echilibrat NUMAI 33 RON cu tot cu plumb!!! deci sa se inteleaga.....montat-demontat=7 ron echilibrat =7 ron si 10g plumb=1 ron!!! RECOMAND CU TOATA INCREDEREA!!!! Editat Octombrie 30, 2007 de rul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.grizzly Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 k . am uitat ca au magazin in bucuresti . oricum trec pe acolo . mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tryharder Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 Baietii, exista vreun loc in Brasov unde se roluiesc jenti turnate? Am luat in primavara o groapa si am o portiune plata;nu e grav,sub 100km/h nici nu se simte dar la viteze mai mari vibreaza puternic furca fatza. Am fost la vulcanizarea de pe Pictor Luchian dar nu au device-ul necesar unei asemenea operatziuni. Poate cunoasteti vreun atelier de roluit jenti...dau o bere in Groove:) Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukianu Postat Noiembrie 4, 2007 Share Postat Noiembrie 4, 2007 (editat) undeva pe alexandru cel bun am vazut ca au aparate bune mie mi-au rezolvat dereu Editat Noiembrie 4, 2007 de suzukianu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpeu Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 Salutare maniacilor,sunt f nou in lumea celor 2 roti,ma rog....cu sfletul am fost de cand ma stiu,dar de ieri am intrat si eu in posesia unui motor de cross yamaha (cica din '95) si ma interesa un service unde pot merge pt o ....."constatare" ca sa zic asa.....adik...lipsesc ceva piese de la el,trebuie montat cablu de acceleratie,schimbat magnetourile.Motorul a fost intr-un service timp de un an........ma rog...a stat sub o prelata un an ( .Caut un service cu preturi acceptabile sa-mi permit si eu cat de cat.Pt echipament o sa merg langa Nemo....bine ca am casca ...dar nu e deajuns. Sper sa ma puteti indruma cat mai ok...spre un service. Acum devorez in continuare forumul .... Numai bine si .....asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.grizzly Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 Salutare maniacilor,sunt f nou in lumea celor 2 roti,ma rog....cu sfletul am fost de cand ma stiu,dar de ieri am intrat si eu in posesia unui motor de cross yamaha (cica din '95) si ma interesa un service unde pot merge pt o ....."constatare" ca sa zic asa.....adik...lipsesc ceva piese de la el,trebuie montat cablu de acceleratie,schimbat magnetourile.Motorul a fost intr-un service timp de un an........ma rog...a stat sub o prelata un an ( .Caut un service cu preturi acceptabile sa-mi permit si eu cat de cat.Pt echipament o sa merg langa Nemo....bine ca am casca ...dar nu e deajuns. Sper sa ma puteti indruma cat mai ok...spre un service. Acum devorez in continuare forumul .... Numai bine si .....asfalt uscat! sa mergi la un service e o solutie . destul de scumpa . o alta solutie ar fi sa apelezi la un biker care se pricepe la motoare sa vina sa iti vada bestia . mai ieftin si mai sigur . fara sa ma screm iti recomand doi < desigur , sint si altii > : sebi din darste < da asta parca e acu in buc si vine numa la sfarsit de saptamina > sau adi , zis cretzu < sau pupaza daca il intrebi pe gicsu>. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riot Postat Decembrie 8, 2007 Share Postat Decembrie 8, 2007 am deschis si eu magazin! 13 decembrie 31..... casti si accesorii agv si mds, produse shox,cizme diadora,filtre Hifofiltro,acumulatori rider,topcase si accesorii givi...Louis la pret de catalog. piese,consumabile,gume....etc.... program luni-vineri 10-18 sambata 10-14 norok si sa traiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.grizzly Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 nu stiu cit de bune sint sau cit de ok la preturi , da am primit oferta pe mail . nici nu stiu cine mia trimiso . dar in cazul in care va intereseaza sistemele de comunicare , aruncati un ochi aici : www.AlarmeMoto.go.ro , www.motociclism.info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tman Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 am deschis si eu magazin! 13 decembrie 31..... casti si accesorii agv si mds, produse shox,cizme diadora,filtre Hifofiltro,acumulatori rider,topcase si accesorii givi...Louis la pret de catalog. piese,consumabile,gume....etc.... program luni-vineri 10-18 sambata 10-14 norok si sa traiti nr de telefon te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riot Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 DAN PLATICA 072618MOTO 0368459215 MANIAC MOTORS Magazin de piese si accesorii moto str 13 Decembrie 31 BRASOV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Aduci si de la Louis, la comanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.grizzly Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 ai vreun catalog recent de la louis ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 ai vreun catalog recent de la louis ? www.louis.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riot Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 da! aduc si de louis.... --- Mesaj completat în 17 Dec 2007 23:12 -------------prima comanda se face maine pana la ora 16 urmatoarea in 2008!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Decembrie 17, 2007 Autor Share Postat Decembrie 17, 2007 hai ca arunc un ochi maine, sa iti fac safteaua.... PS: catalog Louis 2007 gasiti la mine, cine doreste. La fel si Polo 2007, Hein Gericke 2007, Polo+ louis 2006, polo 2005,poate are careva nevoie de ceva info de pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riot Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 (editat) --- Mesaj completat în 20 Dec 2007 08:03 ------------- comenzile pentru louis se fac o data la 2 saptamani. cine vrea sa comande sa scrie mail pe maniac.motors@yahoo.com Editat Decembrie 18, 2007 de riot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metalstian Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 salutare si sarbatori fericite tuturor va rog dati un click aici /index.php?showtopic=161799 si dati si o parere despre aceasta initiativa... particularizati apoi in functie de judetul din care faceti parte sanatate, toate cele bune si la cat mai multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 da! aduc si de louis.... <small>--- Mesaj completat în 17 Dec 2007 23:12 -------------</small><br/>prima comanda se face maine pana la ora 16 urmatoarea in 2008!!! SA NU MA UITI la urmatoarea comanda!!! Vreau mai multe chestii de la louis... Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riot Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 nu te uit! iti dau de stire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexmarin882000 Postat Ianuarie 13, 2008 Share Postat Ianuarie 13, 2008 caut si eu o armura pentru torace..., ptr la vara...ca parca mia mai venit si mie mintea la cap si nu mai imi vine sa ma dau in tricou vara....cu aia ma gandesc ca nu e chiar asa cald ca intro geaca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate