Geo_ZGA Postat Ianuarie 14, 2022 Share Postat Ianuarie 14, 2022 Nu e rau, si eu sunt curios de rezultatul final. Per total, adunat, o sa te coste ceva... nu-mi dau seama care mai sunt preturile, ca n-am mai avut treaba de mult cu tatuajele, dar nu mi se pare chiar ieftin 300/ora. Mai ales ca la tine se aduna multe ore, iei engros :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Ianuarie 15, 2022 Share Postat Ianuarie 15, 2022 300 as spune că e mediu la ora actuala la noi, nu e ieftin dar nici cel mai scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Ianuarie 29, 2022 Share Postat Ianuarie 29, 2022 Ultima ședință cu Hasky: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Februarie 4, 2022 Share Postat Februarie 4, 2022 Acum 7 ore, Clit Eastwood Jr. a spus: moama ce de culoare! Arată bine, sa îl porți sănătos! ai citit știri legat de asta? https://amp.dw.com/en/new-eu-ink-rules-force-tattoo-artists-to-change-their-spots/a-60356164 cica e pe bune, iar culorile vizate sunt albastru și verde Nu a fost nevoie sa citesc că urlau băieții spumegau de nervi referitor la subiectul asta. Oricum cică este un producător care deja a scos tușuri conforme cu noua regula. E cu teoria cartelurilor și aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Februarie 16, 2022 Share Postat Februarie 16, 2022 :))))))))) Asta cat lua pe ora, oare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Martie 11, 2022 Share Postat Martie 11, 2022 Acum 4 minute, Clit Eastwood Jr. a spus: Mereu cand vad un tatuaj imi vine sa intreb ce reprezinta, dar pana la urma, doar posesorul stie adevaratul inteles. Ca sa nu mai zic ca pe mine ma enerveaza sa explic ce inseamna ale mele. Sa il porti sanatos si sa ne arati varianta finala. Pai tocmai De cate ori ai primit intrebarea asta?? Eu la coverul de pe umar (ca acum nu se mai vede) cand eram intrebat e reprezinta raspundeam: Ochiul lui Allah care vegheaza asupra prostilor tatuati. Si aveau niste priviri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Martie 11, 2022 Share Postat Martie 11, 2022 Și că tot veni vorba ultima ședință de ieri la mine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Noiembrie 27, 2022 Share Postat Noiembrie 27, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Decembrie 10, 2022 Share Postat Decembrie 10, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 10, 2022 Share Postat Decembrie 10, 2022 Mai ai spatiu liber? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Decembrie 10, 2022 Share Postat Decembrie 10, 2022 Acum 7 minute, apriliacluj a spus: Mai ai spatiu liber? Doar 1 mana și un picior și aici mă opresc. Dar trebuie sa le termin și durează 🥹 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 10, 2022 Share Postat Decembrie 10, 2022 +1! Spor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Decembrie 10, 2022 Share Postat Decembrie 10, 2022 Acum 29 minute, apriliacluj a spus: +1! Spor!! 🫸🫷 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Decembrie 13, 2022 Share Postat Decembrie 13, 2022 https://www.healthline.com/health-news/tattoo-particles-can-migrate-throughout-your-body https://www.nature.com/articles/s41598-017-11721-z Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate