Vladimir_HD Postat Martie 18, 2004 Share Postat Martie 18, 2004 Am ramas foarte mirat cand am vazut la prima intalnire din acest an de la Arc doar 4 comunisti. Unde v-atzi ascuns fratzilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 19, 2004 Share Postat Martie 19, 2004 Am ramas foarte mirat cand am vazut la prima intalnire din acest an de la Arc doar 4 comunisti.Unde v-atzi ascuns fratzilor? Io mai am pana apar pe sosea ... maxim o luna .... asta e ... nu sunt bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Martie 19, 2004 Share Postat Martie 19, 2004 Si eu cam la fel ca Baiazid cred. Poate ceva mai devreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Martie 19, 2004 Share Postat Martie 19, 2004 A...pai sa vedem....calculez pe astia cu care trageam mai des plimbari asta vara pe la Arc si pe coclauri...Din @10 cati eram, unul s-a dat cu "dusmanul" (Yamaha) si a fost acolo; eu am fost prezent cu aceeasi Jawa, iar ceilalti 8 au toti motoarele acasa ,"in lighean" ,demontate, dar o parte au fost si ei prezenti ,fara moto. Misterul a fost dezlegat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 19, 2004 Share Postat Martie 19, 2004 bah dar io am venit ce shofer pe 282 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Martie 19, 2004 Share Postat Martie 19, 2004 io am ciocnit o bere cu Baiazid, cum s-ar zice, si l-am cunoscut pe Axa si pe prietena lui... i-am incercat Jawa la echilibru asa... deh, toate bune numa ca s-au cam carat toti destul de repede, dar e normal, toata lumea la o plimbarica, la o berica... bafta, si anuntati daca va mai strangeti si miercurea viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 20, 2004 Autor Share Postat Martie 20, 2004 Axa pe tine te-am vazut (dar nu am intrat in vorba cu tine, vorbeai pe acolo cu cineva si nu am vrut sa te deranjez[mai ales ca nu aveam nici o problema urgenta]); Cat despre cel care s-a dat cu dushmanul are cumva Virago 535? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Martie 21, 2004 Share Postat Martie 21, 2004 Cat despre cel care s-a dat cu dushmanul are cumva Virago 535? nu...este Yamaha RD 350.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Martie 22, 2004 Share Postat Martie 22, 2004 Axa pe tine te-am vazut (dar nu am intrat in vorba cu tine, vorbeai pe acolo cu cineva si nu am vrut sa te deranjez[mai ales ca nu aveam nici o problema urgenta]); Cat despre cel care s-a dat cu dushmanul are cumva Virago 535? a fost f'un virago in seara aia?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Martie 22, 2004 Autor Share Postat Martie 22, 2004 Nu der stiu pe cineva cu Virago (care a avut minsk) si ma intrebam daca de el e vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Martie 23, 2004 Share Postat Martie 23, 2004 Axa pe tine te-am vazut (dar nu am intrat in vorba cu tine, vorbeai pe acolo cu cineva si nu am vrut sa te deranjez[mai ales ca nu aveam nici o problema urgenta]); Cat despre cel care s-a dat cu dushmanul are cumva Virago 535? Data viitoare intra in vorba,nu deranjezi. De aia ne adunam acolo,sa ne cunoastem si sa schimbam idei ..Si vad ca deja ai raspunsul, era vorba de EZ Rider si Yamaha rd 350. Si nu e chiar dusman, am glumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Martie 23, 2004 Share Postat Martie 23, 2004 SCV is good to go, Sir! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate