antemiu Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Poze de la Brasov Multumim Jo pt poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 in prima poza apar eu scarpinandu-ma in c.u.r. si zambind . si mai apara in cateva poze faine de la concursul de mers incet. Poze de la Brasov Multumim Jo pt poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucky_luke Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 (editat) Nu mai vii la pizza? man nu vreau sa scriu aici ca vede toata lumea Editat Iunie 2, 2010 de lucky_luke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 in prima poza apar eu scarpinandu-ma in c.u.r. si zambind . si mai apara in cateva poze faine de la concursul de mers incet. ... probabil iti placea senzatia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 si ultimul film,,, la minutul 05:19 tadaa: Black Widow enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 si ultimul film,,, la minutul 05:19 tadaa: Black Widowenjoy Iar la 1:05 TADAAAA >>> Pruncu Blăstămat! (Mulțam de close-up, da' nu focalizează bine camera ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Iar la 1:05 TADAAAA >>> Pruncu Blăstămat! (Mulțam de close-up, da' nu focalizează bine camera : da, chiar ti-am remarcat vesta de blugi cu "Pruncul Blastamat" e camera foto de fapt, si filmeaza vga 640x480 cu 30 fps,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 tare rau tipu cu tigarea de pe goldwing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumushummus Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Aia da defilareeeeeeeeeeeeeeeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chonty Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Mai avem multe de invatat in legatura cu defilarea. Sper ca anul viitor conservele sa nu se mai intercaleze intre participantii la defilare, adica sa nu le mai dam sansa asta si sa se mearga doi cate doi si unul dupa altul, frumos si civilizat. In rest sa auzim numai de bine. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerBoy^ Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 ar fi mai ok daca ar pune toti pozele sa se vada cum a fost oricum a fost beton ,,,,,,,,ne vedem si la anul pe acolo asfat uscat t Haideti sa adunam toate pozele de la intrunire aici ca sa le poata vedea toata lumea , sa nu le caute pe forumurile regionale. O asa intrunire merita un topic nou, Felicitari Organizatorilor. Imediat vin si eu cu poze. Mesaj completat Cateva de inceput Mesaj completat Inca unele: Mesaj completat Inca una pentru carcotasi. Discutiile insotite numai de poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso_by_sec Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 felicitari SETH ON FIRE ! postez si eu cateva fotografii surprinse cu tel. mobil ,deci i-mi cer scuze pt. calitatea mediocra POZE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pHa_King Postat Iunie 10, 2010 Share Postat Iunie 10, 2010 de ea vb nu? eventual intrebati proprietarul mobrei despre fatuca . Poate stie el ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulisse77 Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Dane Bad-felicitari pt film si in special pt coloana sonora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aran Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 Dane Bad-felicitari pt film si in special pt coloana sonora @Dane Bad felicitari pentru soundtrack si pentru filmulete. Le-am vazut si revazut ,mi-au placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurbbb Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 [url="http://picasaweb.google.ro/117934696824125238620/SethOnFireCj2010# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Foarte frumoasa intalnirea ceva poze si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boschetar Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 in sfarsit am gasit si eu timp sa pun filmuletul cu pozele pe net http://picasaweb.google.com/lh/photo/d7e6F...feat=directlink sper sa va placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate