Sari la conținut

Accident Bucuresti - Iuliu Maniu - 31.05.2010


blue_nightwishX
 Share

Postări Recomandate

31.05.2010 .. in jur de ora 1:00 ..pe bd.iuliu maniu intre cora si liceul t.vladimirescu ,a avut acum cateva momente un accident B 12 kwa , un kawasaki gpz500 a intrat in spatele unei salvari, motor putin sifonat,insa ambii ocupanti (pilot + pasagera) potrivit declaratiei unui martor , ar fi fost fost in stare grava.

n-au avut viteza ...

probabil i-a speriat ceva, i-a incomodat ceva, o fi fost incepator si a bruscat frana ... asta n-am reusit sa aflu .

sanatate celor 2

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

I-a incomodat salvarea care mergea in fata lor cu semnalele pornite. A naibilui salvare cand a vrut sa intoarca fix in fata lui gpzica s-a pus.

 

 

Las ca le trece. Cica nu-s grav.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

 

Accidentul s-a intamplat pe Iuliu Maniu pe la ora 12:00, inainte de benzinaria MOL de pe Iuliu Maniu. Eu eram vis-a-vis, nu am vazut, doar am auzit o pocnitura destul de puternica, initial am zis ca era o explozie de cauciuc. Ambulanta nu se afla in nici o misiune, a dat drumul la semnalele vizuale(sau cum naiba s-or numi toate beculetele alea portocalii) dupa ce s-a intamplat accidentul. M-am convins de politia romana, nu poa' sa taca din gura, le place sa se vada la televizor.

 

Un martor, adica cel din masina care se afla in spatele motocicletei, spune cum baiatul a incercat sa evite un scuter, care dansa intre benzi, ambulanta tocmai ce intrase pe banda 3 de pe sensul celalalt de mers, baiatul a derapat(cel mai probabil s-a speriat, s-a infipt in frane a blocat spatele si-a pierdut-o) si a intrat din derapaj, cu motoreta stramba in ambulanta. Nu aveau viteza, la o prima vedere, motocicleta nu avea furca stramba, carena era fisurata, s-a spart pompa de frana si s-a indoit pedala de frana. Cand a pus-o pe picioare politaiul a pornit din prima. Motocicleta a fost lasata la benzinaria MOL, cea dinainte de liceul Tudor Vladimirescu.

 

Erau doi pe motocicleta o fata si un baiat, el avea o taietura in dreptul apendicelui, cu el a plecat imediat Salvarea, cu ea s-a stat mai mult pana au stabilizat-o, cam jumatate de ora, mai apoi au plecat la spital.

 

@nebunake... ai aflat ceva aseara de la spital?

 

Numai bine

Editat de bogdani0405
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mda…am vrut sa iau motocicleta in custodie aseara dar din cauza unuia din politisti , nu am reusit, mi-au zis sa merg cu ei la urgente, unde erau cei doi, si daca proprietarul este deacord, o pot lua. Se stransesera destui cocalari burtosi prin jurul motorului, chiar la un moment dat unul din ei “TATA-Bear” vazandu-ma ca ma agit pe langa politisti ca vreau eu sa iau eu motocicleta, a inceput sa faca misto ca eu “sunt motociclist dala care praduie motociclete si le vand pe bucati” (un pistol imi trebuia in momentul ala) in fine . Motocicleta momentan cred ca inca se afla in custodia celor de la benzinarie, care este aproape de zona accidentului.

Am fost la urgente dupa ei si am dat decat de pasagera care era dĂŠjà drogata de la sedative, nu prea am putut sa conversez cu ea, doar mi-a spus ca ea e proprietara motocicletei si ca dabia a cumparat-o de o luna, ca daca vreau pot lua motocicleta fara nici o problema. Dar nu stiu de ce unul din politisti tot o tinea pe a lui ca motorul este in siguranta acolo unde la dus el, ca nu trebuie sa fac atat tamtam ca el nu poate sa imi imaneze cheile asa pur si simplu.Eu de la locul accidentului i-am zis ca ii dau copie de pe buletin plus sa imi faca un process verbal cum e normal…..pffff …in fine, faza e ca a iesit cum a vrut el…dĂŠjà ma apucase pandaliile si incepusem sa tipam unu la altu’

Conducatorul motocicletei era chiar sotul ei care din cate am inteles era incepator. Ea arata destul de bine, dar cred ca sotul ei nu era asa ok,( eu cand am ajuns acolo el era deja la tomografie) deoarece a intrat cu capul in geamul din spate-stanga a ambulantei, si a rupt si un scaun din ambulanta, parca era o bucata de piele/carne pe masina, In fine sanatate multa celor doi si sper sa nu se fii agravat situatia celor doi.

 

Bafta !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ambulanta nu se afla in nici o misiune, a dat drumul la semnalele vizuale(sau cum naiba s-or numi toate beculetele alea portocalii) dupa ce s-a intamplat accidentul.

 

Ma, faceti ce faceti si tot incercati sa scoateti motociclistul nevinovat... :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

×
×
  • Creează nouă...