bogdani0405 Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Recomandri ptr placute de frana ?ca am uitat sa le schimb si azi le-am probat si uneori scartaie Salut, Eu am pus EBC HH(FA199HH), sunt bune, dar le ia multi km pana se aseaza pe discuri. Daca nu vrei HH, poti lua GG(adica varianta FA199), am citit pe forumurile de afara ca franeaza ceva mai bine decat originalele, care nu franeaza rau deloc. Numai bine, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 In calitate de incepator am si eu o rugaminte: as vrea sa iau un Fazer ca si prima motocicleta, dar nu am vazut "live" nici una pana acum Studiez de ceva vreme netul si cred ca mi s-ar potrivi. Dar de cand s-a incalzit un pic vremea nu prea am avut norocul sa intalnesc vreuna. Este cineva din Bucuresti dispus sa se laude cu jucaria in timp ce ea sta cuminte pe cric? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Pai, zi ce model te intereseaza, FZS600 Fazer (98-03) sau FZ6 (04-prezent). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Cel mai nou de 2004. Ce vreau sa-mi iau este de fapt modelul cu ABS (deci mai nou de 2006), dar pentru o prima impresie orice exemplar dupa 2004 este ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Atunci eu nu te pot ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 Multumesc Ti-am trimis un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 Ti-am zis, eu am FZS-ul din '99. Nu prea are nici o legatura cu ce vrei tu sa-ti iei, FZ6-le e cu totul alta motocicleta: alt cadru, alta pozitie, alte componente, alt motor... Nu te pot ajuta decat din auzite sau din ce mai stiu si eu de la amicii cu FZ6. daca vrei sa-ti povestesc despre a mea, atunci cu cea mai mare placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 Da, my bad, sarisem "nu"-ul din fraza Merci oricum Revenind, exista vreun binevoitor si pt un incepator curios? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdani0405 Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 Salut, O s-o spun de 1000 de ori. Fz6 nu e motoreta de incepatori. E greuta, si are motor de R6 detunat de la 120 de cai la vreo 100. Pare cuminte jos, si e relativ docila, dar trage ca apucata dupa 8k de ture. Iar scoala romaneasca moto de-abia te invata sa stai pe o motocicleta. Ma rog, pana la urma, sita cerne. Bafta si numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 (editat) OK, nu mi-am luat inca nici un motor. Deocamdata vreau sa stiu cat mai multe despre cele cateva care imi plac. De aceea am si zis sa vad/vorbesc cu un posesor. In felul asta ma lamuresc si eu cat de mare sau mica, grea sau usoara si pana la urma potrivita este o varianta sau alta. Parerile sunt multe. Pana nu vad una live nu pot stii. Editat Martie 22, 2012 de Gimy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 (editat) Pai asa e cel mai bine... te urci pe ea, o manevrezi un pic pe loc, atunci iti dai seama daca e grea, daca e inalta, cum are greutatile distribuite. Oricum, motocicleta e puternica, dar, ca incepator, si pe GS500 daca te urci, tot OZN o sa ti se para! Numai ca de un GS500 sau CB500 o sa te plictisesti pana la sfarsitul verii. Asa, un FZ6 il iei si-l poti tine cateva sezoane bune. Avantaj la FZ6 este si ABS-ul, o sa te ajute mult ca si incepator. Editat Martie 22, 2012 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucas22010 Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 o prietena si-a luat fz6 fazer primul ei motor, si n-are nici o problema. inca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 (editat) Baieeeeti! cum merg mobrele in noul sezon? Editat Martie 26, 2012 de Garcya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 la fel ca in celalalt, adica bomba )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistercomy Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Salut, As vrea sa fac si eu o comparatie. Cine are Fazer dupa 2004 pe injectie, tobe stock? In Bucuresti? Mersi mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Salut, As vrea sa fac si eu o comparatie. Cine are Fazer dupa 2004 pe injectie, tobe stock? In Bucuresti? Mersi mult. Ce comparatie? De sunet? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistercomy Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Ce comparatie? De sunet? ) Nu ma intereseaza cum suna tobele. Vreau sa ma uit la mai multe lucruri, la motor, cadru, ghidon, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 Atunci ce legatura au tobele? Comparatii se pot face si aici online daca este pana la urma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 rachetuta mea e gata de drum. va salut pe toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RnjiTzU Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 fratilor am rasfoit cat am putut ma dor ochii deja.... ma puteti ajuta cu un raspuns simplu da sau nu la intrebarea Se poate transforma fz6 naked in fazer? daca da cum agat carena aia cu farurile parbrizul si oglinzile pe naked? vreau ca nakedul meu sa fie asa ca asta visinie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 pai iti trebuie cadul de bord, asta presupune sa ai cele doua urechi de prindere pe jug in fata. daca nu le ai se poate face o prindere mecanica, fara suduri, pt ca in romanica e mei greutz cu RAR-ul, au ramas tot in 44 saracutzi )) vezi cele doua gaurele de pe jug? acolo trebuie sa vina piesa nr 25 si mai departe tot ansamblul care ai o aripa de fazer dupa 2008 sa trag si eu o matrita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 fratilor am rasfoit cat am putut ma dor ochii deja.... ma puteti ajuta cu un raspuns simplu da sau nu la intrebarea Se poate transforma fz6 naked in fazer? daca da cum agat carena aia cu farurile parbrizul si oglinzile pe naked? vreau ca nakedul meu sa fie asa ca asta visinie E ceva bataie de cap. Mai bine vinzi N-ul si iei un Fazer si aia e. Cauta pe ebay si gaseste-ti toate subansamblele, vezi cat te duce cu totul si apoi trage linie: se merita sau nu. Eu estimez ca te duce la cel putin 300 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Intrebare de novice: exista vreo diferenta la raspunsul acceleratiei, nervozitate, intre FZ6 N si FZ6 Fazer? Considerand ambele motociclete fabricate in acelasi an. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Din cate stiu eu NU! Poti face diferente cu un power commander, cu o evacuare completa, cu un filtru de aer sport, dar cea mai ieftina modificare o faci in raportul pinioanelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 OK. Dar intrebarea mea se referea la versiunile stock ale ambelor motociclete. Stiu ca au acelasi motor, dar ma intrebam daca exista diferente de soft, de fel in care sunt setate de fabrica cele 2 motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate