Vizitator mariuss1900 Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Salut sunt si eu fericitul posesor al unui fz6-n din 2006 negru. O motocicleta excelenta pana acum. EU stau in sectorul 4, as avea ne voie de un atelier moto prin zona sa ii fac o revizie completa. Daca stiti ceva va rog sa ma ajutati. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MoederNuker Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Acum o intrabare pt cei care si-au servisat furca. Ce ulei ati pus pt ca in carte zice Suspension oil “01” asta insemnand de care din gama motul? yamalube 01 = 2.5wt, dar poti pune 5wt sau chiar 7.5(daca mergi mai sportiv) wt fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_wts Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Nasol atunci ca eu am luat 10W avand in vedere ca vreu sa o fac mai tare credeti ca o fac beton daca ii bag 10W?? A mai bagat cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MoederNuker Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 (editat) nu-i un capat de tara.. poti sa mai cumperi un 2.5w si sa-l combini sau sa incerci cu 10wt si sa-l schimbi dupa ce servisezi furca, e mult mai usor ai pus si arcuri pe greutatea ta? Editat Mai 13, 2013 de MoederNuker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlbaCaZapada Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Eu am pus 10W in furca. E cam rigida suspensia ce-i drept (pentru gustul meu), si sigur data viitoare o sa pun ceva un pic mai soft, dar e ok-ish si cu 10W. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_wts Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Din cate ziceti cred ca am sa merg cu incredere pe 10W pe mine ma deranjeaza ca la cea mai mica frana se lasa mult prea brusc de bot. La arcuri nu vreu sa intervin. Stiu ca daca vrei sa faci o treaba buna tr schimbate arcurile si dupa facut reglaj din ulei insa asta costa substantial mai mult si nu merita investitia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Salut sunt si eu fericitul posesor al unui fz6-n din 2006 negru. O motocicleta excelenta pana acum. EU stau in sectorul 4, as avea ne voie de un atelier moto prin zona sa ii fac o revizie completa. Daca stiti ceva va rog sa ma ajutati. Multumesc. ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Va salut. Are cineva de vanzare furca de Fzs600, modelul 98-99? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MoederNuker Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Din cate ziceti cred ca am sa merg cu incredere pe 10W pe mine ma deranjeaza ca la cea mai mica frana se lasa mult prea brusc de bot. La arcuri nu vreu sa intervin. Stiu ca daca vrei sa faci o treaba buna tr schimbate arcurile si dupa facut reglaj din ulei insa asta costa substantial mai mult si nu merita investitia cum sa nu merite... e pentru siguranta ta, arcurile costa ~100E cu tot cu ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Eu am pus 10w că așa pun deobicei neștiind ce zice manualul. E ok, mie îmi place așa cum e acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_wts Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 cum sa nu merite... e pentru siguranta ta, arcurile costa ~100E cu tot cu ulei De ce zic ca nu merita? Deoarece FZ6 vine standard cu arcuri progresive si sa le schimbi pe alea deja tr sa sti sa setezi o suspensie pt a stoarce tot ce poate iar pt acei 100 euro un neavizat nu isi va da seama prea tare despre update. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlbaCaZapada Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 Hello, iar...cu alta trilema (kinda stupid trilema). Rezolvat problema cu filtrul (prin metoda surubelnitzei - a functionat perfect si din prima) daaaar, acum ma confrunt cu alta chestie enervata. Am schimbat antigelul, am curatat vasul , totul bine si frumos dar acum nu reusesc sa pun capacul de la radiator inapoi. Are fluturasul ala intr-o parte, pe care l-am fixat in surub, si din nicio pozitie nu intra pe canelurile alea (luat la rand toata kamasutra cu variantele caneluri+capac radiator). Am incercat si cu surubul desfacut dar nici asa nu vrea....Are cineva doctoratul in "insurubat capacul de la radiator FZ6" ca sa ma indrepte si pe mine pe calea cea buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turbyhehe Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 Salutare sunt nou atat pe aici cat si in lumea moto , ceea ce vreau sa va intreb unde gasesc si eu niste rimstripeuri sau cum le zice ... sunt genul acela simple si cele cu scris as opta pt cele cu scris , cine ma poate ajuta cu ceva de calitate , o indrumare ceva ... , multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 este unu care face tare misto aici pe forum . cauta pe la accesorii de vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduph Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Hello, iar...cu alta trilema (kinda stupid trilema). Rezolvat problema cu filtrul (prin metoda surubelnitzei - a functionat perfect si din prima) daaaar, acum ma confrunt cu alta chestie enervata. Am schimbat antigelul, am curatat vasul , totul bine si frumos dar acum nu reusesc sa pun capacul de la radiator inapoi. Are fluturasul ala intr-o parte, pe care l-am fixat in surub, si din nicio pozitie nu intra pe canelurile alea (luat la rand toata kamasutra cu variantele caneluri+capac radiator). Am incercat si cu surubul desfacut dar nici asa nu vrea....Are cineva doctoratul in "insurubat capacul de la radiator FZ6" ca sa ma indrepte si pe mine pe calea cea buna? Eu n-am avut probleme in a-l pune la loc. Cand l-ai dat jos unde l-ai pus? Sa nu fi calcat pe el din greseala si sa-l fi indoit. Nu-l lasa pus in doru lelii sa nu te trezesti cu apa fiarta pe picioare. Se insurubeaza si apoi se prinde siguranta (surubul ala mic), sper ca asta e clar, nu intai prinzi siguranta si apoi il inghesui pana intra. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
square Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 am spre vanzare: claxon fz6 -20 ron conducte frana fz6 - 20 ron etrieri yamaha fz6 2004-2008 - 150 ron ornament carene spate fz6 2004 - 20 ron telescoape fata fz 6 2004- 250 ron 0765336589 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlbaCaZapada Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 @raduph. M-a lamurit pana la urma cineva de pe forumul international ca procedam gresit, ca prinsesem placutza metalica (siguranta) in surub, de capac, incercand sa le indes .....in loc sa pun intai capacul radiatorului si apoi sa pun placutza (siguranta), pe dedesubt si abia apoi sa pun surubul, prinzandu`le pe amandoua . Multzam de indrumare! Misiune indeplinita pana la urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduph Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 @albacazapada, ma gandeam eu ca incerci sa le inghesui acolo, bine ca ai rezolvat. @square, la ce te referi prin ornament carene spate? aripioarele laterale? Cumpar cablu ambreiaj FZ6, pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Player1 Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 (editat) Square, o nuca de dreapta n-ai avea... (aia cu butonul rosu). @ Radu: Ai ambreaj tare sau e rupt? Editat Mai 21, 2013 de Player1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduph Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Rupt din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Va salut. Are cineva de vanzare furca de Fzs600, modelul 98-99? cauta pe ebay.co.uk. daca nu,cica merg si telescoapele de FZR600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Pentru posesorii de FZ6 S2, poate va intereseaza: /index.php?/topic/696240-filtru-aer-k-n-si-manete-frana-si-ambreiaj/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Le dai si separat, adica doar manetele? Filtru K&N pot sa imi iau singur ca tocmai plec in State, poate il vrea cineva din Romania care nu are alte optiuni de cumparare, dar manetele vin in 6 saptamani din China (la un pret bun) si daca tot le ai aici le-as lua eu acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 In principiu, as vrea sa le dau impreuna dar, daca ma uimesti cu o oferta de nerefuzat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 cauta pe ebay.co.uk. daca nu,cica merg si telescoapele de FZR600 De acolo mi-am luat pana la urma. 80 lire cu transport gratuit la un prieten de acolo. Dar trebuie sa astept 2 luni pana mi le aduce. Oricum e muuuullttt mai ieftin decat cer ai nostri cu dezmembrarile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate