CostinALN Postat Iulie 15, 2006 Share Postat Iulie 15, 2006 Aceeasi poveste a trecut peste denivelarile alea cu 100km/h.am vazut la tv era un chopper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iulie 15, 2006 Share Postat Iulie 15, 2006 Eu am trecut pe la 4 PM prin Valul lui Traian si nu era nici un semn de accident... Cand s-a intamplat? Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 15, 2006 Autor Share Postat Iulie 15, 2006 Cica ar fi fost la 12 noaptea accidentu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Iulie 15, 2006 Share Postat Iulie 15, 2006 what happened? inca un accident?..damn.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 15, 2006 Share Postat Iulie 15, 2006 Mai multe detalii daca se poate? Cum se simte motociclistul? Fiti cu ochii in patru, la tot din jur, dar mai ales la drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
[kamikaze] Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 Am trecut eu pe acolo vineri seara pe la 11 cred si este vorba de un dragstar. era vorba de o denivelare intre sensurile de mers (gen mai mult asfalt pe o parte....sa zic o diferenta de vreo 5-7cm). din cate am inteles, a facut o depasire si a agatat denivelarea cand vroia sa revina pe sens.... motorul era aproximativ ok...si am inteles ca si conducatorul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 ' date='Jul 17 2006, 04:11 AM' post='448161']Am trecut eu pe acolo vineri seara pe la 11 cred si este vorba de un dragstar. era vorba de o denivelare intre sensurile de mers (gen mai mult asfalt pe o parte....sa zic o diferenta de vreo 5-7cm). din cate am inteles, a facut o depasire si a agatat denivelarea cand vroia sa revina pe sens.... motorul era aproximativ ok...si am inteles ca si conducatorul.... mda. .naspa. .eu am luat "valurile" alea din valu peezdii lui Traian cu Gixu.. . .fara probleme.. .Stiam din 2005 (rookie year) ca aia e o localitate de cacao (rutier vorbind) PS: Stai sa vezi cum e sa intri la 160 la ora pe kkturile alea de striatzii (raschetare) (pe catziva km) dinainte de C-ta.. .si nu cu un chopper de 200+kile ci cu un supersport de 170 kile/150 HP. care face lambada fatza-spate nonstop si mai era si ud. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 saliu , eu , gizmo , rinno si strumfuadi (si inca ceva motociclisti pe care nu ii cunosc) am ajuns imediat dupa accident acolo , motociclistu era deja in ambulanta ; dupa urmele de pe asfalt nu facea nici o depasire , a luat o denivelare transversala .. direct in plin .. urma de franare 10m .. ceva de genul dupa care urme in asfalt 30m .. de la crashbaruri. A dus gizmo moto lui la politie in sat , am vorbit cu motociclistul ieri, era inca in spital in Constanta a zis ca are doar cateva coaste rupte , si era zgariat la barbie putin. cam atat sa auzim numai de bine sanatate multa multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 Insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 Insanatosire grabnica motociclistului. Pentru mine viteza optima si sigura de mers pe portiunea aia am gasit-o a fi pe la 60 la ora. E destul de inselatoare portiunea pentru ca masinile nu incetinesc prea tare pt ca n-au de ce, si tinzi sa consideri ca poti la fel de repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate