marcian Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 am o problema cu un r1 din 1999.dupa ce se incalzeste motorul(apa e peste 90 de grade)cand se subtureaza,se audeun zgomot ca o bataie.din ambreaj nu e.a ami avut cineva problema asta?motorul cica e la 20000km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 am o problema cu un r1 din 1999.dupa ce se incalzeste motorul(apa e peste 90 de grade)cand se subtureaza,se audeun zgomot ca o bataie.din ambreaj nu e.a ami avut cineva problema asta?motorul cica e la 20000km. numai la turatii joase se aude bataia? daca da e posibil sa fie ceva tachet.si eu am avut bataia respectiva.am rezolvato cu cateva shpan-uri.daca se aude tot timpul poate fi distributia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 anul de gratie 1999 si 20.000 de km, asta sa i-o spui lu ursu din padure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 anul de gratie 1999 si 20.000 de km, asta sa i-o spui lu ursu din padure. Crezi ca ar mai vinde cineva in Romania vreo motocicleta, mai ales R1 daca bordul ar indica 70 80 000km? Mai toate au kilometrajul dat inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 Eu am dat-o pe a mea la 114.000 km Si se auzea motoru ala exact ca in prima zi in care o fost la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 am o problema cu un r1 din 1999.dupa ce se incalzeste motorul(apa e peste 90 de grade)cand se subtureaza,se audeun zgomot ca o bataie.din ambreaj nu e.a ami avut cineva problema asta?motorul cica e la 20000km. Prea putin cred ca conteaza cati km se presupune ca are, e clar ca nu-s reali. ONTopic: Daca prin "cand se subtureaza" intelegi frana de motor mai mult ca sigur e intinzatorul de la distributie. Eu cel putin folosesc foarte mult frana de motor ... la vreo 10 luni dupa ce am luat motorul a aparut o bataie in frana de motor, am schimbat intinzatorul si merge brici acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate