orestte Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Blackrider Posted Jul 28 2006, 02:35 PM se pare ca Orestte s-a" infiltrat",ca nu a dat bunaseara pe la organizatori.... te astept la iasi PS nici mie la intrare nu mi-a zis nimeni "BINE AI VENIT" formula de intrare era intrarea 200mii lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 te astept la iasi PS nici mie la intrare nu mi-a zis nimeni "BINE AI VENIT" formula de intrare era intrarea 200mii lei Nee, nu-i adevarat, la intrare s-a spus:"Bine ati venit", am respectat pluralul Majestatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 hai,pune-ti poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.T. Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 eu m-am conformat sper sa va placa si acestea m-am gandit sa fac o mica interventie si cred ca da bine sepia la aceste fotografii. in mod special la unele, cred, ca le sporeste valoarea. dupa aproape 2 saptamani de la eveniment majoritatea posturilor sunt pro. felicitari celor care s-au incumetat sa vina pana la Raul Sadului FELICITARI CELOR CARE S-AU ADAPTAT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristonozaura Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 SUUUUUPER INTALNIRE ! Multumesc MC TRUST. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soky Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 In afara de drum si de lipsa insignelor intrunirea a fost belea. Problema nu este unde si in ce conditii, ci cum si daca sti sa te distrezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Si mie mi-a placut, cu o mica exceptie, fizzie n-a prea "inghitit" drumul ala de 14 km In rest, locatie superba, cascada, muzica bunicica, alcool din belsug... prieteni noi... pe langa concursul de raliuri care chiar mi-a placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mazolo Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 (editat) pozele astea au mai umblat 2 saptamani prin tara (de asta intarzierea...), prin locuri tot atat de frumoase... Editat August 4, 2006 de mazolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SOCKY Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 (editat) Pitestenii s-au simtit super , au castigat si ceva concursuri.... a fost mai mult decat ok ! Felicitari ! Cateva poze : SOCKY & BLACKRIDER-INMANAREA PREMIULUI PT HALITORUL DE MUSTAR CU BERE-MARPHA CONCURS INCA CATEVA : continuare : COMUNA SADU : ACESTA ERA SIMBOLUL COMUNEI...DAR CATA GRIJA !...ERA LACUITA NO COMMENT CONCURSUL DE MANCAT MUSTAR PE PAINE SI BAUT 1 HALBA DE BERE DREAM ON CEI DOI ANTRENORI AI LUI UTA Editat August 5, 2006 de SOCKY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.T. Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 the long way home cu o ploaie torentziala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.Didi Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 viitorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinoid Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Da, am observat ca mai multe motoare aveau numarul mazgalit ca asta, cu negru, ma lamureste cineva CARE ESTE MOTIVUL, ca n-am mai vazut pana acuma? EDIT: am fost lamurit, merci. chiar, care e motivul? presupun io ceva da' nu shtiu daca zic bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 Articol si poze in ML. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
organizator Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 numerele "mazgalite" sunt de la spray-ul cu care s-a corectat vopseaua motorului....hehehe ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 pentru "cristonozaura" & friends... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristonozaura Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 MULTAM DE POZE.... MAI BINE-I STA LU' BARBATU-MEU CU BEREA-N MANA DECAT CASTORULUI CU CAPU' LIPIT DE SCENA .... INTELEGI CE VREAU SA ZIC. ORICUM, IDEEA E CA TOTI PRIETENII NOSTRI S-AU DISTRAT GROZAV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 24, 2006 Share Postat Septembrie 24, 2006 More to come...soon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 5, 2006 Share Postat Octombrie 5, 2006 Inceputul si locatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 Motociclete de pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strecuratorul Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 m-am trezit cam tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucky_luke Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Intimplator am fost si eu pe acolo in speranta ca ma voi intilni si cu alti brasoveni . Noroc cu prietenul meu din Fagaras cu care am inpartit CLAPA pe care am luat-o din partea organizatorilor de la Timisoara . N-o fi vina lor In orice caz am sa fiu mult mai atent cand voi mai participa la asemenea intruniri , in ce priveste conditiile camparii acolo fara un punct social civilizat pentru atata populatie , Iluminatul promis , inexistent , restaurant de clasa a 5-a sa mananci felul 1 la etajul 3 si felul 2 prin curte .. RUSINICA pentru ORGANIZATORI. Nu se poate sa bati atatia KM sa-si bata unii joc de tine ca vezi Doamne mergi la INTRUNIRE.de motociclisti. Eu vad o asemenea manifestare ca ceva civilizat , un moment in care ne putem cunoaste mai bine , ceva care sa te atraga sa fii acolo , si in nici un caz sa faci un exercitiu de supravietuire pentru ca ai platit 200.000 de lei sa vad 8 insi in veste de piele care sa-ti ia banii fara sa ofere nimic , ba mai mult sa te injosesti participand la asemenea intrunire . Pentru cei care au fost prima oara la o astfel de manifestare -ABTINETI-VA . Mai mergeti si vedeti ce inseamna INTRUNIRE. Pentru colegii din Brasov , bine ca n-ati consumat benzina pana acolo si n-ati frecat motoarele ca mine 2 ore sa dati praful jos de pe ele de numai in carburator n-a intrat. Apropo : Daca trebuie sa dai un telefon bagi 15 KM de macadam serios unde si ENDURO se plictiseste , ca sa afli ca exista telefon public cu cartela dar nu saunt cartele in zona . O H............. Pentru cine nu a fost , MARE INSPIRATIE ! Si pentru comentatorii aiurea, la Brasov , intamplator s-a numit INTRUNIRE si nu se pot comenta conditiile . Cu stima si respect pentru toti ce au injurat din greu la SIBIU , ASFALT USCAT si sa auzim de bine . EDITED BY DOGGY"S DADDY. Nu e obligatorie participarea la intalnirile moto. alta data nu ai decat sa ramai acasa si sa te uiti la telenovele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Nu e obligatorie participarea la intalnirile moto. alta data nu ai decat sa ramai acasa si sa te uiti la telenovele te-ai trezit si tu...... lasa-i sa vorbeasca......nu poti multumi pe toata lumea!intotdeauna vor fii unii, nemultumiti. T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate