dead_man_walking Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 poze maine ca d-abia am venit demo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 asteptam pozele cu nerabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 23, 2006 Share Postat Iulie 23, 2006 poze maine ca d-abia am venit Cat imi dai daca gichesc programul in care ai marcat traseul pe harta ? Astept restul de poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 24, 2006 Autor Share Postat Iulie 24, 2006 poze II Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 24, 2006 Autor Share Postat Iulie 24, 2006 poze III Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 24, 2006 Autor Share Postat Iulie 24, 2006 poze IV -- cascada putna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 24, 2006 Share Postat Iulie 24, 2006 Ce misto Un pic de soare in plus daca mai era Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 24, 2006 Autor Share Postat Iulie 24, 2006 Ce misto Un pic de soare in plus daca mai era un pic de asfalt daca mai era era ok, de fapt mai mult asfalt, da banii de asfalt s-au dus pe vilele lu oprishan am facut numai slalom printre gropi intre focsani si lepsa. soarele ala palid era ok pt ca eram imbracat in piele din cap pana in picioare --------------------- poze V -- shi ultimele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JohnDoe Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 Frumoasa treaba! Motocicleta cum s-a comportat? Ceva tips & tricks pentru cine mai are Shadow si vrea sa plece la drumuri lungi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 frumoase peisaje , pacat ca nu e drumul bun . un enduro ti-ar fii fost bun pt aceasta excursie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 E curat in zona ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 Bey omule, n-ai zis nik. Ca se strangea de o mana de oameni sa-ti arate locurile cu gropi si cele fara (cam putine cei drept) sau sa-ti prezentam palatul lu nenea Oprisan. Acum daca ai dat de gustul zonei, te astept sa revii, iar cand se reface drumul la Soveja te invitam sa vezi si alta fatza Vrancei, acum ascunsa de ochii soferilor. Sper ca ti-a placut zona si spune-mi daca ai mancat pizza la italian. Ala e mort dupa motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 Super tare mai DMW-ULE!!! Cred ca a fost foartr misto asa ca ma bucur pt tine si la mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate