Scufu Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 eu ma intorc abia miercuri - sorry. sambata asta voi fi pe transalpina. poate mai e vreun amator eventual ma pot intalni cu careva sa ii dau pozele mele pe un dvd si un memory stick pe care sa imi puna si mie celelalte poze. poate razvan ca suntem cam in aceeasi zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Neatza! Dupa cum v-am promis: Va salut pe toti, Florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Si pozele de la mine (din pacate nu sunt inca puse pe caprarii): http://www.flickr.com/photos/cdorob/sets/72157624419103896/ http://www.flickr.com/photos/cdorob/sets/72157624294727785/ http://www.flickr.com/photos/cdorob/sets/72157624419958472/ http://www.flickr.com/photos/cdorob/sets/72157624295662837/ http://www.flickr.com/photos/cdorob/sets/72157624424431110/ http://www.flickr.com/photos/cdorob/sets/72157624425034818/ http://www.flickr.com/photos/cdorob/sets/72157624426043440/ http://www.flickr.com/photos/cdorob/sets/72157624427651810/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scufu Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Neatza!Dupa cum v-am promis: Va salut pe toti, Florin a iesit super. mergea sa legam camera un pic mai sus. dar parca era mai lunga filmarea... Mesaj completat am simtit de multe ori ca si Max in tura asta : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iulie 14, 2010 Autor Share Postat Iulie 14, 2010 Dupa cum v-am promis: Va salut pe toti, Florin Bravo Florinache & Marius! Imi place mult si melodia, calitatea pare super, vremea de vis, drumul de asemenea... (am apreciat si patriotismul lui Marius exprimat pana si prin culoarea colierelor de la stegulet) Filmarea a fost facuta miercuri, coborand pasul Col d'Izoard catre Guillestre. Sper sa puna si Razvan filmarea facuta in acelasi timp cu camera de pe casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 pe pasul galibier , ne-a facut un amarat poze daca e cineva interesat sa le cumpere , uite linku : http://griffe5.phot-online.fr/album/473/ma...er#photo_134182 sunt doua seturi de poze , iata-l si pe al doilea : http://griffe5.phot-online.fr/album/472/lautaret-galibier sa fiti iubiti ( in continuare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideo Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Cum ai reusit sa dai de el? Cat l-am cautat! Noi eram singuri si ne-a facut mai multe poze! O sa cumpar vreo cateva ca sunt super! 15/21cm -12 euro. Cam scumpe,dar se punea omul pe burta cand poza! Mesaj completat Maine as pleca iarasi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scufu Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 (editat) tks dydy luasem si eu o carte de vizita de la ei dar nu o mai gaseam cand mai iesim si noi la un suc + o bulanjerie? Editat August 5, 2010 de Scufu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiru650gs Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 NOROCOSILOR!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bungee Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Bravo Florinache & Marius! Imi place mult si melodia, calitatea pare super, vremea de vis, drumul de asemenea... (am apreciat si patriotismul lui Marius exprimat pana si prin culoarea colierelor de la stegulet) Filmarea a fost facuta miercuri, coborand pasul Col d'Izoard catre Guillestre. Sper sa puna si Razvan filmarea facuta in acelasi timp cu camera de pe casca. si filmarea de la mine dar neprelucrata (scuze dar nici nu ma pricep si nici nu am avut timp): merge in 720p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat August 6, 2010 Autor Share Postat August 6, 2010 si filmarea de la mine dar neprelucrata (scuze dar nici nu ma pricep si nici nu am avut timp): merge in 720p In sfarsit... Da, in 720p, altfel nu se intelege mai nimic. Mesaj completat cand mai iesim si noi la un suc + o bulanjerie? Vin si io in jur de 15 aug; poate strangem iar gasca la Bikers. Mesaj completat pe pasul galibier , ne-a facut un amarat poze daca e cineva interesat sa le cumpere , uite linku : Danke Didi! Mesaj completat Maine as pleca iarasi! Si ce te opreste?? Vin cu masina, poate ne vedem la o cafea, eventual si cu restul brasovenilor, te anunt din timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bungee Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 Urcarea pe Col De L'Iseran (720p): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scufu Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 Urcarea pe Col De L'Iseran (720p): foarte frumos pacat ca nu ai putut sa te tii mai aproape de bmw-ul ala din fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bungee Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 foarte frumos pacat ca nu ai putut sa te tii mai aproape de bmw-ul ala din fata cam papa ulei motorul din fata si daca stateam prea aproape nu mai simteam aerul de munte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 (editat) pentru cei cu multumirile : sa fie primit pt cei cu nemultumirile : asta-i pretul , nu-l fac io ... scufulica , lasa draq bulanjeriile , ca am aflat ( cam tarziu ) ca la Baicars are si ciolan facut la fum .... oricand intre luni 16 si joi 19 august , seara dupa 18.00 ( pot veni si eu ), brasovenii e la concert la maiden pe 15 aug ( duminica ) , dar poate se reped intr-o seara luni - marti , ii gazez la mine si pleaca adoua zi dimineata la munca sau mai bine isi trimit reprezentantele frumoase... , vorbeste Mit-ule cu ei , ca venind de la tine este altfel sa fiti si iubiti Editat August 9, 2010 de dydy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scufu Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 scufulica , lasa draq bulanjeriile , ca am aflat ( cam tarziu ) ca la Baicars are si ciolan facut la fum .... oricand intre luni 16 si joi 19 august , seara dupa 18.00 ( pot veni si eu ), s-a facut deci: de luni pana joi nicio zi fara ciolan ref la aia cu pozele tu ai primit deja ceva de la ei? adica poza, nu factura si confirmarea Mesaj completat cam papa ulei motorul din fata si daca stateam prea aproape nu mai simteam aerul de munte... scuze, uitasem ca daca stai in spate la o honda miroase a flori Mesaj completat tot pt Bungee: ref la VTEC am cautat pe net si tot nu m-am lamurit. intr-un loc zice ca: "The VTEC disengages two cylinder valves when the engine speed drops again below 6100 rpm." si in alt loc zice " VTEC = variable valve timing to ensure optimum torque" eu zi sa il desfacem sa ne uitam in el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qqqqqq Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Salut tuturor, Mie mi-au trimis pozele dupa vreo 4 zile A meritat asteptarea :-) Referitor la intalnire, saptamana viitoare probabil ca voi fi plecat din Bucuresti, sper ca data viitoare sa ne vedem Si pozele de la francezi la dimensiuni acceptabile, numai pentru cei carora le e dor de racoarea din vaile Alpilor Mesaj completat Salut tuturor,Mie mi-au trimis pozele dupa vreo 4 zile A meritat asteptarea :-) Referitor la intalnire, saptamana viitoare probabil ca voi fi plecat din Bucuresti, sper ca data viitoare sa ne vedem Si pozele de la francezi la dimensiuni acceptabile, numai pentru cei carora le e dor de racoarea din vaile Alpilor Scuze, m-a logat automat, dar ati inteles voi de la cine e postul O seara buna, Cristi N Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 (editat) nici macar n-am comandat , doar v-am zis voua de ele daca vreti , pe mine nu ma intereseaza scuze : o ultima informatie : luni seara joaca BRANESTIUL pe ghencea cu steaua , si n-am cum sa ratez asta nici in 2 vieti , deci , ori luni pana in 19.00 ( sa plec de acolo ) , sau marti , miercuri seara decideti ceva si vad eu cum ma imbrac dupa voi referitor la film : - singurele replici ati vazut cine le-a avut : personajul principal ( cuplu acela frumos cu FJR-ul ) , un pic si cameramanul , la inceput - cea mai mare parte din film am vazut cum se merge cu fjr-ul si cum se chinuie echipa de filmare sa tina pasul cu ei - restul e tacere , n-are dialoguri si nici muzica , dar merge multumim pt filmare Razvanele , la anu sa-mi dai camera sa te filmez si eu ca asa-i frumos ( o sa merg in fata si mai incet ca sa te vezi mai mare ) tare de tot aia cu vtec-ul ... Editat August 9, 2010 de dydy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat August 9, 2010 Autor Share Postat August 9, 2010 deci , ori luni pana in 19.00 ( sa plec de acolo ) , sau marti , miercuri seara decideti ceva si vad eu cum ma imbrac dupa voi Pai... vad ca va vedeti oricum joia... sa fie joi (19 Aug) la 18:30-19? Biker's? Mi-ar face placere sa mai vad si din cei de la Tura 1... Si ce, brasovenii au nevoie de invitatie speciala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Pai... vad ca va vedeti oricum joia... sa fie joi (19 Aug) la 18:30-19? Biker's? Mi-ar face placere sa mai vad si din cei de la Tura 1... Si ce, brasovenii au nevoie de invitatie speciala? e, au pe draq nevoie de invitatie speciala , dar tu ca initiator , poate-i urnesti mai bine decat noi ceilalti , zic si eu pt mine e ok joi seara la 18.30 , la ciolan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 e, au pe draq nevoie de invitatie speciala , dar tu ca initiator , poate-i urnesti mai bine decat noi ceilalti , zic si eu pt mine e ok joi seara la 18.30 , la ciolan daca vii sa bem o "retzina romaneasca" poate vin si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 daca vii sa bem o "retzina romaneasca" poate vin si eu! nu , ma duc acolo sa tin post mananc o copita din aia si beau apa plata cu lamaie te asteptam si mai vorim inainte sa sheruim un taxi pana acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 nu , ma duc acolo sa tin post mananc o copita din aia si beau apa plata cu lamaie te asteptam si mai vorim inainte sa sheruim un taxi pana acolo ok, si le spunem bancul cu capul de bord? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 ok, si le spunem bancul cu capul de bord? nu , il zicem p`ala cu speriat copii pe scara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 ok, si le spunem bancul cu capul de bord? nu , il zicem p`ala cu speriat copii pe scara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate