Sari la conținut

ovideo

Membru
  • Număr conținut

    366
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ovideo

  1. Poate intereseaza pe cineva cateva accesorii: /index.php?/topic/739577-accesorii-suzuki-vstrom-650/
  2. Niste adaptori ptr etrieri cu 4 pistonase vindea la un moment dat userul # pstefan#
  3. Aha,am inteles! Am auzit ca e foarte reusit ghidul. Spor! Scuze de off topic.
  4. Nu ca as fi amator sa particip( nici nu am motocicleta BMW) dar de ce trebuie sa fie doar motociclete BMW? Ghidul se adreseaza doar posesorilor de BMW?
  5. De la Hornbach am luat dar din asta facut de MOL. La prima vedere imi pare mai subtire decat cel original. N-am vazut niciunul Dolmar. Mersi.
  6. Stie cineva o alternativa la uleiul Scottoil ptr ungatorul de lant. Am ramas fara,doar aseara am vazut ca nu mai am si nu-mi aduce nimeni pana vineri cand trebuie sa plec. Mersi.
  7. Azi am desfacut contactul respectic(cel di partea dreapta),l-am curatat,gresat si acum merge! Partea proasta este ca e putin prajit contactul respectiv,asta din cauza ca trece prea mult curent prin el? Trebuie schimbat oricum. In alta ordine de idei as vrea sa-mi schimb toba,nu ma impac deloc cu sunetul asta de masina de cusut. Criteriile ar fi : sa sune bine(nu foarte zgomotoasa) si sa se pupe cu cricul central. Stiti careva vreo sursa,a mai schimbat cineva toba la modelul nou? Mersi.
  8. Ma gandeam eu ca e o chestie de contact,dar nu stiam de unde sa incep. Maine ma apuc sa desfac contactul ala. @xtx As vrea si eu sa rezolv problema definitiv asa ca daca comanzi spune-mi si mie si ne cuplam. Mersi.
  9. Salut,am si eu o nelamurire/problema. Weekend-ul trecut am fost cu motorul intr-o tura mai lunga prin Bucovina. In una din zile luminile(amandoua) s-au stins,defapt nu s-au aprins la pornire. Toate celelalte lumini functionau inclusiv luminile de pozitie. M-am oprit,am verificat toate sigurantele,am oprit si pornit de vreo cateva ori,nimic! Am decis sa plec mai departe si sa verific in camping,incepuse sa se insereze. Fara sa-i fac nimic peste vreo 20km si-a revenit si apoi urmatoarele doua zile n-a mai facut. Vreau sa-mi spuneti daca stiti careva ce ar putea fi sa ma apuc sa schimb acuma ce ar fi de schimbat sa nu ma mai trezesc iarasi cine stie le unde fara lumini. Mersi.
  10. Am fost,am testat,pana la urma au avut si F800 GS cu care am reusit,in sfarsit,sa fac un ride test.
  11. F800 GS nu este disponibil. Tocmai m-au sunat de la Brasov ptr comfirmare si mi-au spus ca F800 GS nu este,doar F800 R. Puteti face mofificari si la lista. E a nu stiu cata oara cand il ratez.
  12. Dai cu banu cand pleci de acasa,pe care s-o iei la plimbare! S-o stapanesti sanatos!
  13. Nu erai tu? Mai are cineva moto ca a ta in Romania?
  14. Tu erai pe Cheia sambata la pranz? Era sa ratez o curba uitadu-ma la bijuterie!
  15. Poate se prinde motocicleta ca nu mai ploua afara si trece singura din RAIN in SPORT! S-o stapanesti sanatos!
  16. Se mai fabrica,ar trebui sa le gasesti la orice vanzator mai profi. Eu sunt la a 3-a sau a 4-a pereche. Acum in februarie le-am luat ultimile. Incearca pe anvelopemoto.eu
  17. Super,poate ne cuplam la dus pana la Viena,eu trec prin Deva!
  18. Poate vrei sa vii cu noi:/index.php?/topic/722050-tura-in-alpi-cu-vlad-8-2015/ La sfarsitul turei vom opri si la Garmisch.
  19. Dupa ce am trecut pe Crossrunner am vazut ca cel mai mare nu este egal cu cel mai bun si ca pierdusem din distractie, cativa ani.» Buna observatia,valabila si ptr mine!
  20. Daca nu sunt activi aici pe forum nu inseamna ca nu sunt in realitate,poate sunt mai timizi. Unul stiu ca e sigur,cel care mi-a suflat-o mie dupa ce platisem si avansul la ea! Un tip din Iasi,il astept sa dea o bere!
  21. Lamureste-ma si pe mine ptr ca vreau sa-mi pun si eu un ungator din asta ca sa scap de toata nebunia cu uns,curatat,etc si nu ma prea pricep. Care e diferenta dintre cel care mi l-ai aratat tu si asta: https://www.louis.de/en/artikel/scottoiler-v-system/10004390?list=22125600 Mersi.
  22. Unde este 70 euro? Eu nu am gasit sub 130-140 euro. Celalalt care functioneaza pe principiul vibratiilor sau ceva de genul,e asa de ieftin,aprox 70 euro
  23. Mersi Bogdan! Chiar ca electrica,mare diferenta fata de cel vechi!
×
×
  • Creează nouă...