dydy Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 ce faci grasutule? vezi ma Mitule , pe tine te face " grasut " pe mine ma face " gras slinos si libidinos " si pe tine nu te-a ciupit nici a zecea parte din cat m-a ciupit pe mine NU ! NU VA ZIC DE UNDE ( m-a ciupit ) - railor JOI SEARA JADOO ORA 19.00 ( noi ajungem la 19.30 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 Super, incerc si eu un 19-19:30. Apropo, au facut niste sensuri giratorii in intersectia de la jadoo ca sa se mai ingrase cateva firme capuse deci nu prea mai sunt locuri de parcare daca veniti cu mai mult de 2 roti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 Super, incerc si eu un 19-19:30. Apropo, au facut niste sensuri giratorii in intersectia de la jadoo ca sa se mai ingrase cateva firme capuse deci nu prea mai sunt locuri de parcare daca veniti cu mai mult de 2 roti... atunci ne parcam " inlauntrul ei " aleea aia pe care mergi pe jos sa intrii in carciuma , nu duce intr-o parcare de bloc ? poate gasiti p`acolo locshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Octombrie 27, 2010 Autor Share Postat Octombrie 27, 2010 vezi ma Mitule , pe tine te face " grasut " Crezi ca ma place mai mult Maria Sa? Sau poate ca ma vede mai rar si d-aia? Ne vedem maine seara la Jadoo, 19-19:30 in functie de cum ajunge fiecare; Didi, sa inteleg ca ai facut o rezervare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Va doresc pofta mare. Din pacate nu vin desi mi-ar fi placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Va doresc pofta mare.Din pacate nu vin desi mi-ar fi placut. pai da ca mai repede ajungi la kapulanord decat la jadoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 pai daca mai repede ajungi la kapulanord decat la jadoo pai da,trebuia sa comentezi tu repede stii de ce nu vin?schimb rulmentii fata si uleiul-112.000 ma pregatesc de o tura te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 pai da,trebuia sa comentezi tu repedestii de ce nu vin?schimb rulmentii fata si uleiul-112.000 ma pregatesc de o tura te bagi? m.as baga.. stii o banca mai dosita sa fac un credit nerambursabil.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 rezervare la jadoo ora 19.00 pe numele de didi @ianachim : vezi ca sunt niste banci in parcul de la Drept , si cica dau baietii aia niste credite mai " prin dos " asa am auzit si eu , nu incepe sa spui tampenii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 rezervare la jadoo ora 19.00 pe numele de didi @ianachim : vezi ca sunt niste banci in parcul de la Drept , si cica dau baietii aia niste credite mai " prin dos " asa am auzit si eu , nu incepe sa spui tampenii ... man stii ca eu lucrez pe centura... pana ajung se intuneca so da tu o tura de verificare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 salut nenea Vlad,frumoasa tura.Am si eu o rugamintela la pasurile de pe roote des grandes alpes sunt taxe de trecere.la Grossglockner am platit 19 euro.Conteaza foarte mult sa ai bugetat tot la plecarea in excursie,si. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 salut nenea Vlad,frumoasa tura.Am si eu o rugamintela la pasurile de pe roote des grandes alpes sunt taxe de trecere.la Grossglockner am platit 19 euro.Conteaza foarte mult sa ai bugetat tot la plecarea in excursie,si. din cate imi aduc aminte , strict pe pasurile din franta : nu ai taxe parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 din cate imi aduc aminte , strict pe pasurile din franta : nu ai taxe parca salut.mi de multumiri,si sa fi iubit de toate femeile frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 2, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2010 In Franta nu se platesc pasurile dar compenseaza autostrada In Austria se platesc unele dar si primesti ceva in schimb. Nici in Elvetia si Italia nu se platesc. In Italia parca se plateste doar drumul spre cei "3 dinti", in Dolomiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Am scos ceva de la naftalina ca sa-i creasca inima lui Vlad: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 CE VREMURI.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Altele 2 ca mi-au facut pofta: si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 6, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2010 (editat) Am scos ceva de la naftalina ca sa-i creasca inima lui Vlad: Arata binisor; cateodata ma intreb de ce am vandut-o aici parca era pe Col de la Bonette... Mesaj completat Altele 2 ca mi-au facut pofta: In prima... oi fi io si Razvan? Unde e facuta, iti poti da seama dupa celelalte pe care le ai in ordine? Editat Noiembrie 6, 2010 de khk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 Mesaj completatIn prima... oi fi io si Razvan? Unde e facuta, iti poti da seama dupa celelalte pe care le ai in ordine? nu era ala de era inchis de zapada , un pic mai sus spre nu stiu ce ? " cea mai inalta sosea asfaltata ... " ? am urcat si coborat pe aceeasi parte , dar nu mai stiu de ce ... parca coborarea pe partea cealalta , ne ducea prea departe si numai ajungeam la ceva parca au trecut 100 de ani , nici juma` de an nu s-a scurs si am si uitat toate amanuntele varsta , bat-o norocul , ca nu sta pe loc deloc probabil ca o sa fie unul mai putin puturos decat mine si o sa-ti dea un raspuns mai pertinent si la obiect sa fiti si iubiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 nu era ala de era inchis de zapada , un pic mai sus spre nu stiu ce ? " cea mai inalta sosea asfaltata ... " ?am urcat si coborat pe aceeasi parte , dar nu mai stiu de ce ... parca coborarea pe partea cealalta , ne ducea prea departe si numai ajungeam la ceva parca au trecut 100 de ani , nici juma` de an nu s-a scurs si am si uitat toate amanuntele varsta , bat-o norocul , ca nu sta pe loc deloc probabil ca o sa fie unul mai putin puturos decat mine si o sa-ti dea un raspuns mai pertinent si la obiect sa fiti si iubiti te.ai bosorogit de la atata stat in casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 body { background: #FFFFFF; margin: 0px; padding: 4px; font-family: Verdana, arial, sans-serif; font-size: 10pt; } Prima este a coborarea de la Col de Galibier (2645m), a doua un pic mai departe de Col D'Izoard (2360m) Arata binisor; cateodata ma intreb de ce am vandut-o aici parca era pe Col de la Bonette... Mesaj completat In prima... oi fi io si Razvan? Unde e facuta, iti poti da seama dupa celelalte pe care le ai in ordine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 Mesaj completat In prima... oi fi io si Razvan? Unde e facuta, iti poti da seama dupa celelalte pe care le ai in ordine? Prima este a coborarea de la Col de Galibier (2645m), a doua un pic mai departe de Col D'Izoard (2360m) Mesaj completat Mesaj completat In prima... oi fi io si Razvan? Unde e facuta, iti poti da seama dupa celelalte pe care le ai in ordine? Prima este a coborarea de la Col de Galibier (2645m), a doua un pic mai departe de Col D'Izoard (2360m) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Prima este a coborarea de la Col de Galibier (2645m), a doua un pic mai departe de Col D'Izoard (2360m) ai vazut ma , invidiosule , ca nu m-am " bosorogit " ... ... si am nimerit-o , din prima , chiar sa fiti la fel de iubiti , si chiar mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 ai vazut ma , invidiosule , ca nu m-am " bosorogit " ... ... si am nimerit-o , din prima , chiar sa fiti la fel de iubiti , si chiar mai mult Uite una si pentru Dydy: Mesaj completat Si una pentru toata lumea: Mesaj completat Asta a fost in grup restrans cand ceilalti se relaxau la Chamonix la restaurantul asiatic: Mesaj completat Chemin de Fer a Cheval, super frumos, cu ponei care alergau pe campurile verzi din fata muntelui; am mancat cea mai mare omleta uitandu-ne la cascade: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 Asta a fost in grup restrans cand ceilalti se relaxau la Chamonix la restaurantul asiatic: merci de dedicatie in schimb pot sa-ti spun cu exactitate ca era in ziua de 21 iunie 2010 ( sper ca nu scrie pe poza ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate